Προγνωστικά Βελγίου: Συνέχεια σήμερα στην 10η αγωνιστική της Α’ Βελγίου, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

Κορτράικ – Στάνταρ Λιέγης (15/10, 19:00): Με την εκτός έδρας ήττα 2-1 απ’ τη Λόκερεν πήγε στη διακοπή του πρωταθλήματος η Κορτράικ, η οποία είναι εξαιρετική εντός έδρας. Στηρίζεται στους πόντους που μαζεύει στο γήπεδο της, σήμερα υποδέχεται τη Σταντάρ Λιέγης, η οποία μπορεί να διαθέτει περισσότερη ποιότητα, αλλά εκτός έδρας ακόμη δε μας έχει πείσει.

Προγνωστικό: Άσσος (2.71 @Goalbet)

Μπέβερεν – Έουπεν (15/10, 21:00): Ουραγός της βαθμολογίας πλέον η Μπέβερεν, καθώς δεν κατάφερε να πάρει τίποτα στο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Βέστερλο. Σήμερα υποδέχεται την Έουπεν και θέλει να πάρει τη δεύτερη νίκη της σεζόν, κόντρα σε μια ομάδα που προέρχεται από τρεις σερί ήττες και εκτός έδρας έχει σοβαρά προβλήματα. Πρόκειται για δύο κακές ομάδες, ειδικά αμυντικά και η επιλογή του Over 2,5 είναι η πιο λογική.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1.70 @Betshop)

Σιντ Τρούιντεν – Βέστερλο (15/10, 21:00): Θετικός μπορεί να χαρακτηριστεί ο πόντος που απέσπασε η Σιντ Τρούιντεν (με γκολ στις καθυστερήσεις) εκτός έδρας κόντρα στην Οστάνδη (2-2). Σήμερα υποδέχεται τη Βέστερλο και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, κόντρα όμως σε μια ομάδα που έρχεται από δύο σερί «τρίποντα», τελευταίο εκ των οποίων εναντίον της Μπέβερεν εντός έδρας (1-0). Είναι δύο ομάδες με κακές άμυνες και θα πάμε με το συνδυαστικό Over 2,5 + G/G.

Προγνωστικό: Over 2,5 + G/G (2.20 @Magicbet)

Μουσκρόν – Γκενκ (15/10, 21:30): Μια σπουδαία επιτυχία πανηγύρισε η Μουσκρόν πριν τη διακοπή, καθώς πέρασε με 1-4 απ’ την έδρα της Έουπεν στο ντέρμπι παραμονής. Στον αντίποδα, η Γκενκ άφησε πίσω της τις τρεις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα και ερχόμενη απ’ τη νίκη 3-1 επί της Σασουόλο, επικράτησε 2-1 της Μαλίν. Καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι, μπορούν να φύγουν με το «διπλό».

Προγνωστικό: Διπλό (2.10 @Interwetten)