αντυπασ προγνωστικα μουντιλα α β ομιλος

Μπορεί οι περισσότεροι να μην έχουμε καταλάβει ότι στο τέλος της εβδομάδας θα έχουμε Μουντιάλ, ωστόσο μόλις αρχίσουν τα ματς, είναι αυτονόητο ότι οι φίλοι του ποδοσφαίρου δεν θα χάνουν φάση.

Στα δικά μας είναι αυτονόητο, ότι θα υπάρχει στοιχηματικό πάρτι. Στόχος είναι να πάρουμε μέρος στην γιορτή και όχι να καθαρίζουμε ποτήρια για να πληρώσουμε τον λογαριασμό.

Οι μεγάλες διοργανώσεις, μπορεί να σε εκτοξεύσουν, αλλά μπορεί και να σε καταστρέψουν. Από σήμερα θα ξεκινήσω να προτείνω ειδικά στοιχήματα απ’ όλους τους ομίλους, ενώ όταν αρχίσουν τα ματς, εκεί θα χάσει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα.

Πάμε να ξεκινήσουμε με το μειονέκτημα, ότι δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για τις ομάδες.

Α’ ΌΜΙΛΟΣ

Στο συγκεκριμένο όμιλο υπάρχει το απόλυτο φαβορί που είναι η Ολλανδία. Δεν τίθεται θέμα σε αυτό και θα τζογάρουμε με την ομάδα που θα τους ακολουθήσει στην επόμενη φάση. Πιο κοντά στην πρόκριση οι εταιρείες δίνουν Σενεγάλη και Ισημερινό, ενώ υπάρχει και το Κατάρ.

Δεν είναι σύνηθες, ομάδα που διοργανώνει το Μουντιάλ να μένει έξω, νωρίς νωρίς. Το Κατάρ έχει προετοιμαστεί έξι μήνες για αυτά τα παιχνίδια και δε νομίζω ότι θα πέσει χωρίς μάχη.

Θα ξεκινήσω τα προγνωστικά στοιχήματος με ρίσκο. Μεγάλο ρίσκο, αλλά η απόδοση μου κάνει. Θα ποντάρω σε δίδυμο πρόκρισης. Εκτιμώ ότι θα συνεχίσουν στους 16 της διοργάνωσης, η Ολλανδία και το Κατάρ. Απόδοση 5,50!

Μεγάλο ρίσκο – σύμφωνα με τις εταιρείες – θα πάρω και στον παίκτη που θα βγει πρώτος σκόρερ στον όμιλο. Για μένα δεν είναι τόσο μεγάλο το ρίσκο, έστω και αν μιλάμε για απόδοση 12,00!

Πρώτο φαβορί δίνουν όλοι τον Μέμφις Ντεμπάι, αλλά εμένα μου κάνει κλικ, ένας παίκτης που τη φετινή σεζόν σκοράρει ασταμάτητα. Αναφέρομαι στον Γκαμπό, που με την φανέλα της Αϊντχόφεν έχει πετύχει φέτος 12 γκολ σε 19 συμμετοχές! Εννέα για το πρωτάθλημα και τρία για την Ευρώπη. Παίκτη με αυτά τα στατιστικά, που αγωνίζεται και στην καλύτερη ομάδα του ομίλου, την Ολλανδία, δεν γίνεται να μην τoν ακολουθήσω.

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Οι Άγγλοι θα πρέπει να αυτοκτονήσουν για να μην προκριθούν από τον συγκεκριμένο όμιλο, με αντιπάλους ΗΠΑ, Ουαλία και Ιράν. Είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί και πρέπει να βρούμε την ομάδα που θα τους ακολουθήσει στην επόμενη φάση.

Το Ιράν δεν το κόβω να μπορεί να κάνει την έκπληξη και η μάχη θα γίνει ανάμεσα στους Ουαλούς και τους Αμερικάνους. Μάλιστα οι δύο αυτές ομάδες θα αναμετρήσουν τις δυνάμεις τους, στο πρώτο ματς του ομίλου. Οι Ουαλοί πάντως θα έχουν ένα μικρό αβαντάζ. Αντιμετωπίζουν τους Άγγλους, την τελευταία αγωνιστική του ομίλου και λογικά τα «λιοντάρια» θα έχουν εξασφαλιστεί. Θα ποντάρω στους Ουαλούς και το δίδυμο πρόκρισης να είναι από το νησί σε απόδοση 2,60…

Για πρώτο σκόρερ ομίλου θα ποντάρω στο μεγάλο φαβορί, τον Κέιν και το 2,50 δεν είναι άσχημο, αφού πιστεύουμε ότι οι Άγγλοι θα περάσουν εύκολα στην επόμενη φάση.

Ειδικά Στοιχήματα

Α’ ΌΜΙΛΟΣ

Β’ ΌΜΙΛΟΣ

Νέα ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Promo code ➡️ 80-BOOK

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας