prognostika stoiximatos 06112022

Καλημέρα σε όλους! Mε νέα προγνωστικά στοίχημα επιστρέφει σήμερα η στήλη του Bethome.gr! Αρκετά γεμάτο το κουπόνι ποδοσφαίρου για σήμερα Κυριακή, θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από το πρωτάθλημα Βραζιλίας και πιο συγκεκριμένα αυτή ανάμεσα σε Κοριτίμπα και Φλαμένγκο.

Κοριτίμπα – Φλαμένγκο Προγνωστικά

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Κοριτίμπα, μετά από τέσσερα παιχνίδια (0-1-3), επικρατώντας αυτή τη φορά με 0-1 στην έδρα της Ζουβεντούδε. Ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο κόντρα σε μια αδιάφορη βαθμολογικά αντίπαλο, έδειξε ότι ήθελε το θετικό αποτέλεσμα, δημιούργησε πολύ περισσότερες ευκαιρίες, για να λυτρωθεί στο φινάλε. Σημαντική νίκη στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία, καθώς είναι πλέον στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού, οπότε και με πιθανή επικράτηση απόψε, θα σωθεί και τυπικά. Αήττητη στα πέντε πιο πρόσφατα εντός της (4-1-0).

Την ήττα υπέστη και πάλι η Φλαμένγκο, μετά από έξι παιχνίδια πρωταθλήματος (5-1-0), μένοντας με άδεια χέρια κόντρα στην Κορίνθιανς (1-2 εντός). Αγωνιζόμενη με αρκετούς αναπληρωματικούς στη σύνθεση της και χωρίς ιδιαίτερο άγχος, κατάφερε να δείξει ανταγωνιστική και έστω και προσωρινά να ισοφαρίσει σε 1-1 το σκορ, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Αδιάφορη σε αυτές τις τελευταίες αγωνιστικές, αναμένεται να παραταχθεί και πάλι με αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Μια ήττα στα οκτώ τελευταία εκτός της στη διοργάνωση (5-2-1).

Αναμέτρηση με μονόπλευρο ενδιαφέρον και αυτό είναι για την Κοριτίμπα, καθώς θέλει να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Ποντάρει στην πολύ καλή εικόνα που έχει στα τελευταία εντός της, αλλά και στο ροτέισον της αδιάφορης Φλαμένγκο. Επιλογή μας είναι το 1 (DNB) σε απόδοση 2.60 από τη bwin gr.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:00 Κοριτίμπα – Φλαμένγκο: 1 (DNB) (2.60 @bwin)