Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome! Εξαιρετικά μπήκε ο Νοέμβριος, χθες επέλεξα ένα παιχνίδι, αλλά ήταν αυτό που λέμε, ένα και καλό. Κακώς φοβήθηκα και πήρα και την κάλυψη της ισοπαλίας, αλλά μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται! Πάμε να δούμε τι κρατάω από την σημερινή μέρα.

Σήμερα αναγκαστικά θα ασχοληθώ με τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ και τα τελευταία φετινά παιχνίδια για τη φάση των ομίλων. Και για μία φάση που τελειώνει γενικώς όπως την ξέραμε ως τώρα, μετά τις αλλαγές στον θεσμό που θα γίνουν από του χρόνου όπως έχει προαναγγείλει η UEFA. Όπως και χθες, έτσι και σήμερα, κρατάω μόνο ένα σημείο…

Σακχτάρ Ντόνετσκ – Λειψία Προγνωστικά

Αυτή η επιλογή μου είναι ξεκάθαρα από συναίσθημα, νομίζω πώς την δικαιούμαι και την οφείλω στην Σακχτάρ! Την ομάδα που μου πλήρωσε απόδοση 12 (!) με τη νίκη της στον πρώτο αγώνα του ομίλου μέσα στην έδρα της Λειψίας και ουσιαστικά μου επιτρέπει εδώ και καιρό να ποντάρω τζάμπα και από κέρδη! Βέβαια τώρα η Λειψία δεν είναι τόσο χάλια όσο παρουσιαζόταν στην αρχή της σεζόν. Όμως δεν την λες και αξιόπιστη ομάδα που να εμπνέει εμπιστοσύνη! Και από τη στιγμή που η Σακχτάρ με νίκη, έστω και παίζοντας σε ουδέτερο, εξασφαλίζει την πρόκριση, αξίζει το ρίσκο στο ποντάρισμα της. Απλά επειδή και το συναίσθημα έχει τα όρια του, και επειδή η Λειψία, που θεωρητικά είναι η καλύτερη ομάδα, κάνει τη δουλειά της, δηλαδή παίρνει αυτή την πρόκριση, με Χ, και το επιτρέπει και το σετ αποδόσεων, θα επιλέξω το 1Χ (Δ.Ε) στο 2,05 στην Fonbet.

Αυτά τα πολύ «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

19:45 Σακχτάρ Ντόνετσκ – Λειψία  1Χ (Δ.Ε) (2,05 @ Fonbet)