Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η δράση στο πρωτάθλημα της Vanarama National League, με την δεύτερη της βαθμολογίας Φόρεστ Γκριν να φιλοξενείται από την “ανεβασμένη” Σάουθπορτ. Μπρέιντρι Τάουν – Ρέξαμ και Όλτρινχαμ – Γουόκινγκ οι άλλες δυο αναμετρήσεις.

ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ – ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ (26/01, 21:45): Βίοι αντίθετοι για τις δυο ομάδες, με τους γηπεδούχους να μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού και τους φιλοξενούμενους για την κατάληψη μιας θέσης στα πλέι οφ. Αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές η Όλτρινχαμ, μια ισοπαλία και πέντε ήττες, έχοντας πετύχει μόλις ένα τέρμα, ενώ η Γουόκινγκ εξακολουθεί να παραμένει αήττητη εδώ και εφτά αγωνιστικές, με πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες.

Προγνωστικό: 2 (1.93 @ Stoiximan)

ΜΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ – ΡΕΞΑΜ (26/01, 21:45): Να συνεχίσει με νίκη το αήττητο εντός έδρας σερί της για πέμπτο παιχνίδι θέλει η Μπρέιντρι, καθώς γνωρίζει πολύ καλά πως με τους τρεις βαθμούς μπορεί να “πιάσει” την Ρέξαμ στην δέκατη θέση. Τους πρώτους της βαθμούς πήρε μετά από τέσσερις σερί ήττες η Ρέξαμ, που θέλει να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες της για πλέι οφ, αποσπώντας ένα θετικό αποτέλεσμα στην σημερινή αναμέτρηση.

Προγνωστικό: G/G (1.83 @ Goalbet)

ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ – ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ (26/01, 21:45): Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση παραμένει η Σάουθπορτ, που δείχνει ανανεωμένη στα τελευταία παιχνίδια της, όντας και αήττητη για εφτά αγωνιστικές. Πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες το σερί της, με τέσσερις νίκες στα ισάριθμα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Μόνο νίκες μετράει η Φόρεστ Γκριν στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της και θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται σε τροχιά τίτλου.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1.85 @ Betshop)