Όροι Χρήσης | Μουντιάλ Predictor

Μουντιάλ Predictor: Κανόνες Διαγωνισμού

Διοργανωτής του Διαγωνισμού

Η Better Collective Greece P.C, Γεωργίου Παπανδρέου 5, Θεσσαλονίκη 54645, Ελλάδα, ιδιοκτήτης του www.bethome.gr (Better Collective, η Ιστοσελίδα, εμείς, εμάς, μας) διοργανώνει διαδικτυακό διαγωνισμό «Μουντιάλ Predictor» («Διαγωνισμός» ή « Predictor») ο οποίος είναι δωρεάν.

Δικαίωμα Συμμετοχής

  1. Για να συμμετάσχει στον Διαγωνισμό, ένας συμμετέχων πρέπει να δημιουργήσει έναν λογαριασμό στη διεύθυνση https://www.bethome.gr/predictor-mundial/.
  2. Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι άνω των 21 ετών, κατά την ημερομηνία δημιουργίας του λογαριασμού στον Ιστότοπό μας.
  3. Ο Διαγωνισμός είναι ανοιχτός για μόνιμους κατοίκους Ελλάδας.
  4. Λαμβάνοντας μέρος στο Διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες πρέπει να συναινέσουν στους Κανόνες Διαγωνισμού και την Πολιτική Απορρήτου που είναι αναρτημένα στον Ιστότοπο www.bethome.gr.
  5. Εργαζόμενοι, ελεύθεροι επαγγελματίες και brand ambassadors που προσλαμβάνονται από την Better Collective, απευθείας ή μέσω ενδιάμεσων εταιρειών, επιτρέπεται να συμμετάσχουν στον Διαγωνισμό, αλλά δεν δικαιούνται να κερδίσουν τα βραβεία.

Ημερομηνία έναρξης και λήξης

  1. Ο Διαγωνισμός ξεκινά την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 και θα διεξαχθεί σε τρία στάδια Διαγωνισμού.
  2. Κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2022, την περίοδο 20/11/2022 – 18/12/2022, θα δημοσιεύσουμε στην Ιστοσελίδα μας έναν συνδυασμό αγώνων που έχουν προγραμματιστεί για κάθε στάδιο.

Πώς να συμμετάσχετε

  1. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό είναι εντελώς δωρεάν.
  2. Κάθε χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει μόνο έναν λογαριασμό για να δημοσιεύσει προβλέψεις.
  3. Κάθε χρήστης μπορεί να συμμετάσχει μόνο μία φορά ανά στάδιο Διαγωνισμού.
  4. Πριν από την επίσημη έναρξη του Διαγωνισμού, ο συμμετέχων θα κληθεί να απαντήσει σε μια ερώτηση («ερώτηση ισοβαθμίας») που θα χρησιμεύσει για τον προσδιορισμό του νικητή σε περίπτωση ισοπαλίας.
  5. Στην αρχή κάθε σταδίου δημοσιεύουμε στην Ιστοσελίδα μας έναν συνδυασμό παιχνιδιών που έχουν προγραμματιστεί για τη σκηνή. Για κάθε επιλεγμένο αγώνα πρέπει να προβλέψετε το σωστό σκορ του αγώνα.
  6. Μπορείτε να επεξεργαστείτε τις προβλέψεις σας το αργότερο μέχρι 5 λεπτά πριν την έναρξη του επιλεγμένου παιχνιδιού. Δεν είναι δυνατή η επεξεργασία προβλέψεων μετά το κλείδωμα του σταδίου.
  7. Ασαφείς ή ελλιπείς προβλέψεις δεν θα ληφθούν υπόψη.
  8. Σε περίπτωση που ένας αγώνας ακυρωθεί, οι πόντοι που σχετίζονται με αυτόν τον αγώνα θα είναι άκυροι.
  9. Οι χρήστες που συμμετείχαν σε όλα τα στάδια του Διαγωνισμού θα έχουν δικαίωμα να κερδίσουν το έπαθλο τζάκποτ στο τέλος του Διαγωνισμού.
  10. Οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν για ένα έπαθλο τζάκποτ από ένα σύνολο Διαγωνισμών που οργανώνονται στους ακόλουθους ιστότοπους: Goal.pl, Bethome.gr, Rekatochklart.com, bettingexpert.com, apuestas-deportivas.es, wettfreunde.net, Soccernews.nl και Spilxperten. com.
  11. Ο συμμετέχων μπορεί επίσης να δημιουργήσει μια ιδιωτική λίγκα για να συγκρίνει την απόδοσή του με άλλα άτομα εντός της λίγκας. Ωστόσο, οι νικητές των ιδιωτικών λιγκών δεν έχουν δικαίωμα να κερδίσουν κανένα από τα έπαθλα.

Καθορισμός του νικητή

  1. Τα έπαθλα θα απονεμηθούν σε κάθε στάδιο του Διαγωνισμού σύμφωνα με την κατάταξη των συμμετεχόντων και τα παρακάτω κριτήρια.
  2. Ο μέγιστος αριθμός πόντων που μπορεί να κερδίσει ο συμμετέχων ανά στάδιο είναι 21 και θα κατανεμηθούν σε κάθε σωστή πρόβλεψη για κάθε στάδιο ως εξής:
    – Το σωστό αποτέλεσμα αγώνα: 8 πόντοι
    – Το σωστό σύνολο γκολ γηπεδούχου ομάδας: 4 πόντοι
    – Το σωστό σύνολο γκολ φιλοξενούμενης ομάδας: 4 πόντοι
    – Επιπλέον πόντοι για την πρόβλεψη του σωστού συνόλου γκολ και για τις δύο ομάδες: 5 βαθμοί
  3. Οι πόντοι θα κατανεμηθούν για τον κανονικό χρόνο των 90 λεπτών, χωρίς να υπολογίζονται παράταση ή πέναλτι. Τα αποτελέσματα θα επικυρώνονται σύμφωνα με τις πληροφορίες στις επίσημες ιστοσελίδες αυτών των αγώνων:
    https://www.fifa.com/fifaplus/en/match-centre?date=2022-11-20&tab=matchCentreFixtures&country=AL&wtw-filter=ALL
  4. Οι συμμετέχοντες θα ταξινομηθούν σύμφωνα με τους ακόλουθους κανόνες για κάθε στάδιο:
    – Ο συμμετέχων με την υψηλότερη βαθμολογία θα καταταγεί πρώτος, δηλαδή ο συμμετέχων με τον μεγαλύτερο αριθμό πόντων.
    – Εάν ο αριθμός των πόντων για δύο συμμετέχοντες είναι ίσος στο συνολικό διαγωνισμό, η απάντηση στην ερώτηση του τάι μπρέικ θα είναι αυτή που θα καθορίσει τον νικητή. Αυτός που είναι πιο κοντά στον συνολικό αριθμό γκολ στο Παγκόσμιο Κύπελλο, θα κερδίσει.
    – Εάν η ερώτηση του τάι μπρέικ δεν μπορεί να καθορίσει τον νικητή (είτε επειδή οι απαντήσεις είναι ίσες είτε επειδή το τουρνουά δεν έχει τελειώσει), τότε ο συμμετέχων που έκανε τις περισσότερες προβλέψεις θα κερδίσει.
    – Εάν ο αριθμός των πόντων, οι απαντήσεις του τάι μπρέικ και ο συνολικός αριθμός προβλέψεων είναι όλοι ίσοι, ο συμμετέχων που έχει εγγραφεί πρώτος θα καταταχθεί υψηλότερα και θα κερδίσει το έπαθλο.
  5. Το μεγάλο έπαθλο θα απονεμηθεί στο τέλος του Διαγωνισμού. Οι συμμετέχοντες θα βαθμολογηθούν σύμφωνα με τους παραπάνω κανόνες.
  6. Σε περίπτωση που οι υπάλληλοι, οι freelancers ή οι brand ambassadors που προσλαμβάνονται από την Better Collective κατατάσσονται υψηλότερα, το βραβείο θα απονεμηθεί στο επόμενο άτομο στον πίνακα κατάταξης για το συγκεκριμένο στάδιο του Διαγωνισμού.
  7. Σε περίπτωση μη επιλεξιμότητας, το έπαθλο θα απονεμηθεί στο επόμενο άτομο στον πίνακα κατάταξης για το συγκεκριμένο στάδιο του Διαγωνισμού.
  8. Όλοι οι συμμετέχοντες σε αυτόν τον Διαγωνισμό έχουν δικαίωμα να διαγωνιστούν για το έπαθλο ΤΖΑΚΠΟΤ. Για να κερδίσουν το έπαθλο ΤΖΑΚ-ΠΟΤ, οι συμμετέχοντες πρέπει να πληρούν όλες τις ακόλουθες προϋποθέσεις:
    α) να έχουν τη σωστή απάντηση στην ερώτηση του τάι μπρέικ.
    β) να έχουν τις σωστές προβλέψεις για κάθε αποτέλεσμα παιχνιδιού κατά τη διάρκεια όλων των σταδίων του Διαγωνισμού. Σε περίπτωση που ένας ή περισσότεροι αγώνες χαθούν και δεν γίνουν προβλέψεις, τότε ο συμμετέχων αποκλείεται.
  9. Εάν όλα τα παραπάνω κριτήρια για το έπαθλο ΤΖΑΚΠΟΤ είναι τα ίδια για δύο ή περισσότερους συμμετέχοντες, το τζάκποτ θα μοιραστεί μεταξύ των νικητών.
  10. Εάν κανείς δεν προβλέψει σωστά όλα τα σκορ όλων των αγώνων για όλα τα στάδια, κανένας δεν θα λάβει το έπαθλο τζάκποτ.
  11. Πληροφορίες για το όνομα των νικητών του Διαγωνισμού και την αξία των δώρων θα δημοσιευθούν στον Ιστότοπο και οι νικητές θα ενημερωθούν επίσης μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία προφίλ στον Ιστότοπό μας. Οι νικητές θα έχουν τη δυνατότητα να αντιταχθούν στη δημοσίευση των στοιχείων τους στέλνοντας email στο [email protected].

Τα έπαθλα

1. Θα απονεμηθούν έπαθλα για κάθε στάδιο του Διαγωνισμού. Το Μεγάλο Έπαθλο θα απονεμηθεί στο τέλος του Διαγωνισμού. Το έπαθλο Τζάκποτ θα απονεμηθεί στο τέλος του Διαγωνισμού.

2. Για το πρώτο στάδιο του Διαγωνισμού (Φάση Ομίλων) οι 5 συμμετέχοντες με την υψηλότερη βαθμολογία θα λάβουν τα ακόλουθα βραβεία:

Θέση Έπαθλο
€250
€100
€70
€50
€30

3. Για το δεύτερο στάδιο του Διαγωνισμού (Φάση των 16) οι 5 συμμετέχοντες με την υψηλότερη βαθμολογία θα λάβουν τα ακόλουθα βραβεία:

Θέση Έπαθλο
€250
€100
€70
€50
€30

4. Για το τρίτο στάδιο του Διαγωνισμού (Προημιτελικοί, Ημιτελικοί & Τελικός) οι 5 συμμετέχοντες με την υψηλότερη βαθμολογία θα λάβουν τα ακόλουθα βραβεία:

Θέση Έπαθλο
€250
€100
€70
€50
€30

5. Για το Μεγάλο Βραβείο στο τέλος του Διαγωνισμού, οι 5 συμμετέχοντες με την υψηλότερη βαθμολογία θα λάβουν το ακόλουθο βραβείο:

Θέση Έπαθλο
€450
€250
€150
€100
€50

6. Για το έπαθλο ΤΖΑΚΠΟΤ, το άτομο που έχει όλες τις σωστές προβλέψεις κατά τη διάρκεια κάθε σταδίου του Διαγωνισμού και τη σωστή απάντηση στην ερώτηση του τάι μπρέικ θα κερδίσει το ακόλουθο έπαθλο:

Θέση Έπαθλο
€100.000

7. Ο διαχειριστής της Ιστοσελίδας θα επικοινωνήσει με τον νικητή μέσω e-mail το οποίο χρησιμοποίησε για τη δημιουργία λογαριασμού προκειμένου να διευθετήσει την πληρωμή σε μέγιστο διάστημα 14 ημερών.
8. Ο νικητής πρέπει να παράσχει τα διαπιστευτήρια εντός το πολύ 30 ημερών από την παραλαβή του e-mail του Διοργανωτή. Σε περίπτωση που ο συμμετέχων χάσει την προθεσμία, το έπαθλο θα κατανεμηθεί στον επόμενο συμμετέχοντα στον πίνακα κατάταξης (που σημαίνει ότι ο 2ος παίκτης θα είναι πλέον 1ος, ο 3ος παίκτης θα είναι 2ος, ο 4ος παίκτης θα είναι 3ος, και τα λοιπά).
9. Θα παραδώσουμε τα βραβεία που κερδίσατε το πολύ σε 30 ημέρες μετά τη διευθέτηση και την επαλήθευση των νικητών.
10. Ο Διοργανωτής θα παραδώσει το βραβείο στον νικητή, ανάλογα με το έπαθλο, με ταχυδρομική παράδοση στη διεύθυνση κατοικίας του ή μέσω τραπεζικού λογαριασμού, στοιχεία που θα ζητηθούν κατόπιν επικοινωνίας μαζί του.
11. Τα έπαθλα καταβάλλονται σε ευρώ.
12. Για να λάβει το έπαθλο, ο νικητής πρέπει να έχει ενεργό τραπεζικό λογαριασμό σε μία από τις ελληνικές τράπεζες.
13. Το χρηματικό έπαθλο μπορεί να φορολογηθεί ανάλογα με την ισχύουσα νομοθεσία στη χώρα διαμονής σας. Είναι δική σας ευθύνη να αναφέρετε το κερδισμένο ποσό στις φορολογικές αρχές της χώρας σας, εάν σας ζητηθεί να το κάνετε. Εάν υπάρχει υποχρέωση εκ μέρους της Διοργανώτριας, θα ληφθεί μέριμνα ενώπιον των αρμόδιων φορολογικών αρχών σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
14. Το έπαθλο είναι μη ανταλλάξιμο, μη μεταβιβάσιμο και δεν προσφέρεται εναλλακτική σε μετρητά.

Προσωπικά δεδομένα

  1. Ο Διοργανωτής θα επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου.
  2. Με τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες δηλώνουν ότι συμφωνούν με την επεξεργασία των παρακάτω προσωπικών δεδομένων: όνομα, επώνυμο, όνομα χρήστη, διεύθυνση email, κωδικός πρόσβασης, προβλέψεις και προγνωστικά. Η επεξεργασία αυτών των δεδομένων είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθεί εάν θέλετε να δημιουργήσετε ξεχωριστό λογαριασμό για τη συμμετοχή σας σε Διαγωνισμό καθώς και για την πραγματοποίηση του Διαγωνισμού. Η διεύθυνση email σας ενδέχεται επίσης να υποβληθεί σε επεξεργασία για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων, εάν έχετε εγγραφεί. Η επεξεργασία του προσωπικού σας ονόματος, ονόματος χρήστη και διεύθυνσης email είναι επίσης απαραίτητη για τη διάκρισή σας από τους άλλους Συμμετέχοντες και για την δημόσια ανακοίνωση των νικητών του Διαγωνισμού για λόγους διαφάνειας.
  3. Εάν κερδίσετε το έπαθλο, ενδέχεται να σας ζητήσουμε αντίγραφο της ταυτότητας, τον αριθμό τηλεφώνου, τη διεύθυνση κατοικίας σας. Η επεξεργασία αυτών των δεδομένων είναι απαραίτητη για την επικύρωση των πληροφοριών σας, τη μετάδοση/παράδοση των δώρων, την πληρωμή των σχετικών φόρων και τους σκοπούς αρχειοθέτησης.
  4. Τα προσωπικά δεδομένα που παρέχονται από εσάς για τους σκοπούς αυτού του διαγωνισμού ενδέχεται να κοινοποιηθούν σε τρίτο παραλήπτη Thunderbite – ένα λογισμικό μέσω του οποίου διοργανώνεται ο διαγωνισμός. Αυτά τα τρίτα μέρη, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε και να αναπτύξουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, θεωρούνται υπεύθυνοι επεξεργασίας δεδομένων και εμπλέκονται στις δραστηριότητες επεξεργασίας βάσει σχετικών συμφωνιών προστασίας δεδομένων, οι οποίες έχουν δημιουργηθεί για να διασφαλίζουν ότι τα προσωπικά σας δεδομένα είναι ασφαλή . Περισσότερα για το πώς μοιραζόμαστε και προστατεύουμε τα δεδομένα σας στην Πολιτική Απορρήτου μας.
  5. Θα αποθηκεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για τη διάρκεια του διαγωνισμού και μέχρι να παραδοθούν τα έπαθλα ή έως ότου αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας.
  6. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας για να εξοικειωθείτε με περισσότερες λεπτομέρειες, μεταξύ άλλων, σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, με ποιούς μοιραζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα, καθώς και με τα δικαιώματά σας και τις υποχρεώσεις μας βάσει των κανόνων προστασίας δεδομένων.

Παραβίαση Κανόνων

  1. Η δημιουργία περισσότερων του ενός λογαριασμών ή η ηλικία κάτω των 21 ετών θα αποκλείσει τον χρήστη από τη συμμετοχή για τα έπαθλα.
  2. Η μη σωστή πρόβλεψη του σκορ κάθε παιχνιδιού (μέχρι τουλάχιστον 5 λεπτά πριν από την έναρξη κάθε παιχνιδιού) θα αποκλείσει τον χρήστη από τη συμμετοχή στη νίκη του βραβείου ΤΖΑΚ-ΠΟΤ.
  3. Οποιαδήποτε προσπάθεια εκμετάλλευσης του συστήματος Predictor απαγορεύεται και θα οδηγήσει σε διαγραφή λογαριασμού, καθώς και αποκλεισμό από το Predictor.
  4. Οι κυρώσεις περιλαμβάνουν ακύρωση/διαγραφή προβλέψεων, αποκλεισμό από τον Διαγωνισμό, προειδοποιήσεις για συμπεριφορά, προσωρινές απαγορεύσεις συμμετοχής και σε ορισμένες περιπτώσεις μόνιμο αποκλεισμό από την πρόσβαση στο Predictor του Ιστότοπου.
  5. Η έκταση της κύρωσης καθορίζεται από τη σοβαρότητα του αδικήματος και εάν ο συμμετέχων είναι υπότροπος. Οι υποθέσεις κρίνονται βάσει ατομικής αξίας και οι αποφάσεις που λαμβάνονται από τη διοίκησή μας είναι οριστικές και πρέπει να γίνονται σεβαστές.
  6. Εάν ύποπτη δραστηριότητα ή παραβίαση κανόνων συμβεί περισσότερες από μία φορές, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματος να αναστείλουμε τον λογαριασμό του χρήστη που εξαπατά.
  7. Σε περίπτωση ύποπτης δραστηριότητας ή παράβασης των κανόνων που διεξάγονται από τον νικητή που είχε ανακοινωθεί προηγουμένως, ο νικητής θα τιμωρηθεί και το έπαθλο θα απονεμηθεί στο επόμενο άτομο στον πίνακα κατάταξης για το συγκεκριμένο στάδιο του Διαγωνισμού.