αντυπας-προγνωστικα-220922

Καλημέρα φίλοι μου. Η βόλτα στα… χωράφια της Ολλανδίας δεν πήγε καλά, αφού πέρασε μόνο μία από τις τέσσερις επιλογές. Μόνο το ματς της Μπλάου Χέελ 38 με την Μπαρόνι ήρθε over 2,5. Τα ματς Εξέλσιορ – USV Χέρκουλες και Στε. Ντε. Κο. – Ντόνγκεν, χάθηκαν στο γκολ ενώ το Ουνίτας – RKVV DEM, ήταν σαν να μην έγινε, αφού γκολ δεν έμπαινε με τίποτα.

Προχωράμε και σήμερα ξεκινούν τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων τα οποία θα σας μα συνοδέψουν τις επόμενες μέρες. Στο… μενού υπάρχουν παιχνίδια από το πρώτο γκρουπ και με αυτά θα ασχοληθεί η στήλη στα προγνωστικα, γιατί στα άλλα γκρουπ δεν βλέπει κάτι που να της κάνει κλιk. Πάμε να δούμε τα ματς.

Γαλλία – Αυστρία Προγνωστικά

Έχει καταστρέψει κόσμο η Γαλλία με τα προηγούμενα αποτέλεσματά της. Οι «τρικολόρ» κινδυνεύουν με υποβιβασμό, αφού βρίσκονται στην τελευταία θέση του ομίλου. Και πώς να μην βρίσκονται εκεί, όταν στα τέσσερα πρώτα της παιχνίδια δεν έχει πανηγυρίσει νίκη. Εντός έδρας ήττες από Δανία και Κροατία και εκτός έδρας ισοπαλίες με Αυστρία και Κροατία.

Σήμερα υποδέχεται τους Αυστριακούς και με νίκη θα τους προσπεράσει. Έχει απουσίες, αλλά η δεξαμενή με ποιοτικούς Γάλλους ποδοσφαιριστές είναι ατελείωτη. Θα ποντάρω πάνω τους σε συνδυασμό με το over 2,5 σε απόδοση 2,05.

Πολωνία – Ολλανδία Προγνωστικά

Όταν βλέπω να παίζει η Εθνική Ολλανδίας, πάντα κοιτάζω πόσο δίνει το over 2,5. Σήμερα λοιπόν, στην αναμέτρηση Πολωνία – Ολλανδία, το να σημειωθούν τρία γκολ στο ματς «πληρώνει» 1,87. Αρκετά καλή απόδοση, εάν αναλογιστούμε, ότι στα προηγούμενα τέσσερα ματς των Ολλανδών στην διοργάνωση, έχουν σημειωθεί  17 γκολ και φυσικά όλα ήρθαν over 2,5, σε συνδυασμό με goal/goal!

Ελπίζω και στην Πολωνία να συνεχιστεί αυτό το πάρτι των γκολ και να πιάσουμε το 1,87 που δίνει το να σημειωθούν τρία γκολ στο παιχνίδι. Πρέπει να σημειωθεί, ότι και τα τρία από τα τέσσερα ματς των Πολωνών έχουν έρθει over 2.5

Βέλγιο – Ουαλία προγνωστικά

Φαβορί για την κατάκτηση της νίκης είναι το Βέλγιο και δεν τίθεται θέμα. Οι Ουαλοί διαθέτουν ομάδα που παλεύει τα ματς, αλλά έχουν καταφέρει να αποσπάσουν σε τέσσερα ματς, μόνο μία ισοπαλία και αυτή στην έδρα τους κόντρα στους Βέλγους!

Οι γηπεδούχοι, εάν βρεθούν στη μέρα τους μπορούν να σκοράρουν αρκετά γκολ και ελπίζω να το κάνουν. Γιατί θα πάρω το συνδυαστικό 1 & over 2,5 σε απόδοση 1,85. Είναι καλή για τα γούστα της στήλης.

▶️ Έρχονται αγώνες Εθνικής! Μάθε τα πάντα για την Εθνική Ελλάδας – Nations League

Προγνωστικά Στοιχήματος

➡️ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ⬅️

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας