χριστοφορακης προγνωστικα 220922

Μια παύση πάντα χρειάζεται για όλους. Τόσο για τους ποδοσφαιριστές όσο και για όλους τους υπόλοιπους γύρω από τον στοιχηματικά κόσμο.

Η επιστροφή στη δράση, με τον Σεπτέμβριο να μπαίνει στο φινάλε του, έρχεται με τους αγώνες των εθνικών ομάδων και συγκεκριμένα για το Nations League.

Δεν μου αρέσει πολύ σαν διοργάνωση όμως υπάρχουν στοιχηματικές ευκαιρίες στο κουπόνι και αυτό έχει αποδειχθεί από την πρώτη μέρα έναρξης του συγκεκριμένου θεσμού.

Πολωνία – Ολλανδία Προγνωστικά

Η Ολλανδία διαθέτει την καλύτερη ομάδα από πλευράς ονομάτων τα τελευταία 20χρόνια. Ακόμη και η ομάδα που έφτασε στον τελικό του 2010 στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, δεν είχε τόση ποιότητα και τόσες εναλλακτικές λύσεις. Ο Λουίς Φαν Χάαλ έχει ένα εξαιρετικό ρόστερ στα χέρια του και είναι καθαρά δικό του θέμα το αν θα καταφέρει να το διαχειριστεί.

Από την άλλη πλευρά η Πολωνία ήταν μέτρια στο τελευταίο EURO και γενικότερα, η μετά Λεβαντόφσκι γενιά δεν δείχνει ικανή να μπει στα παπούτσια της προηγούμενης. Η Πολωνία στερείται έμπνευσης, δημιουργίας και τεχνικής. Ελάχιστες είναι οι εξαιρέσεις και η εικόνα της σε αυτό το Nations League το πιστοποιεί.

Στο μεταξύ τους ματς τώρα το ενδιαφέρον είναι μάλλον μονόπλευρο αλλά και η αγωνιστική κατάσταση στην οποία αφήσαμε τις δύο ομάδες συνηγορεί στο ποντάρισμα που ακολουθώ. Καλύπτω την επιλογή μου στο Χ2 και βάζω από κοντά το Over 1,5 για να αυξήσω την απόδοση.

Κροατία-Δανία Προγνωστικά

Προχωράμε στα επόμενα προγνωστικα στοιχημα. Ο Ντάλιτς λέει ότι η Δανία είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης την τελευταία 3ετία και έχει δίκιο. Συμφωνώ απόλυτα μαζί του. Μπορεί να μην έχει τον υπερταλαντούχο ποδοσφαιριστή σε κάθε θέση όμως πέρα από τις 3-4 εξαιρετικές μονάδες που διαθέτει, έχει καταφέρει να χτίσει ένα υπερσύνολο ικανό να νικήσει την οποιαδήποτε ομάδα.

Η Κροατία από την πλευρά της έκανε μια μεγάλη κοιλιά μετά τον χαμένο τελικό του Μουντιάλ το 2018 όμως δείχνει να συνέρχεται. Το αποδεικνύουν οι εμφανίσεις της στο Nations League και η εικόνα της στα περισσότερα ματς ανεξαρτήτως έδρας. Μπορεί η νέα φουρνιά με τον Μόντριτς να ηγείται της παλαιάς, να μην προσφέρει την σιγουριά ότι η Κροατία θα διαδραματίσει ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο όμως δεν περνά απαρατήρητο ότι κατοριώνει με τον δικό της τρόπο να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει, όπως για παράδειγμα το διπλό μέσα στην Γαλλία.

Εδώ πάμε για ένα ματς όπου υπάρχει ενδιαφέρον αλλά υπάρχουν και αρκετές απουσίες στους Δανούς. Ωστόσο παρά τα προβλήματα, ένα γκολ θα το βρούνε όμως δύσκολα θα κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα.

Προγνωστικά Στοιχήματος

➡️ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ⬅️

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα