prognostika stoiximatos 18092022

Καλημέρα σε όλους! Mε νέα προγνωστικά στοίχημα επιστρέφει σήμερα η στήλη του Bethome.gr! Θα ασχοληθούμε με το μεγάλο ντέρμπι στην αγωνιστική της Βραζιλίας, ανάμεσα σε Φλαμένγκο και Φλουμινένσε.

Φλαμένγκο – Φλουμινένσε Προγνωστικά

Αήττητο σερί 19 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις προέρχεται η Φλαμένγκο, μετά και το μεσοβδόμαδα 1-0 επί της Σάο Πάολο, για τα ημιτελικά του κυπέλλου. Σε ένα αρκετά δυναμικό παιχνίδι, με γρήγορο ρυθμό και ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές, εκμεταλλεύτηκε μια αμυντική αδράνεια της αντιπάλου της για να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα. Κάπως έτσι, σε συνδυασμό και με το 1-3 του πρώτου αγώνα, εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα τώρα, έρχεται από το εκτός 1-1 με τη Γκοϊάς, οπότε και μοιράζεται την τρίτη θέση με την αποψινή της αντίπαλο. Αήττητη στα 13 πιο πρόσφατα εντός της (11-2-0).

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Φλουμινένσε, η οποιά μεσοβδόμαδα γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από την Κορίνθιανς, για τα ημιτελικά του κυπέλλου. Κατώτερη των προσδοκιών η εμφάνισή της, παρότι είχε κάποιες ευκαιρίες, δεν απείλησε ιδιαίτερα και σαν αποτέλεσμα δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Σαν αποτέλεσμα, έμεινε εκτός τελικού, σε συνδυασμό και με το 2-2 του πρώτου αγώνα. Στρέφει τώρα την προσοχή της αποκλειστικά στο πρωτάθλημα, εκεί όπου προέρχεται από το εντός 2-1 επί της Φορταλέζα. Ηττήθηκε και στις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της, στις οποίες δεν κατάφερε ούτε και να σκοράρει.

Ντέρμπι του Ρίο και με έπαθλο την τρίτη θέση, την οποία μοιράζονται για την ώρα οι δυο ομάδες. Σε εξαιρετική κατάσταση η Φλαμένγκο, που έχει την ψυχολογία μετά και την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου, κάτι στο οποίο απέτυχε η Φλουμινένσε, η οποία τελευταία δεν πείθει ιδιαίτερα. Επιλογή μας είναι το Άσσος και Over 2.5 σε απόδοση 2.70 από τη bwin gr.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

22:00 Φλαμένγκο – Φλουμινένσε: Άσσος και Over 2.5 (2.70 @bwin)