χριστοφορακης-προγνωστικα-180922

Το γκολ της Σασουόλο χθες στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, στέρησε μια καλή νίκη με απόλυτο στις δύο επιλογές στα προγνωστικα στοιχηματος.

Θα συμβούν και αυτά, θα έρθουν τα γκολ στο φινάλε που δεν θα σου δώσουν την επιτυχία αλλά θα έρθουν και κάποια που θα σε πληρώσουν. Το έχω πει ότι το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις. Σήμερα στο κουπόνι στοιχηματος έχει ματσάρες στην Ιταλία και από εκεί προκύπτουν οι στοιχηματικές επιλογές μου.

Ουντινέζε – Ίντερ Προγνωστικά

Από τότε που ξεκίνησα την ενασχόλησή μου με το στοίχημα, τρεις ομάδες είχα σταμπάρει και τις απέφευγα. Ίντερ, Μαρσέιγ και Ατλέτικο Μαδρίτης. Μην με ρωτήσετε γιατί. Προφανώς κάποια σημεία θα μου είχαν σπάσει οι συγκεκριμένες και μου είχε μείνει ψυχολογικό.

Βέβαια στο στοίχημα δεν πρέπει να σκεφτόμαστε με αυτό τον τρόπο και για το λόγο αυτό όπου βρίσκω ευκαιρία κάνω ένα ποντάρισμα. Για παράδειγμα η Ίντερ πλήρωσε μεσοβδόμαδα και πιστεύω ότι θα πληρώσει και σήμερα. Ο Σιμόνε Ιντσάγκι απάντησε στην κριτική που δέχεται με δύο νίκες στις οποίες δεν παραβιάστηκε η εστία της ομάδας του. Τυχερή η Ίντερ κόντρα στην Τορίνο, καλύτερη κόντρα στην Πλζεν.

Η Ουντινέζε έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά το πρωτάθλημα, βρίσκει γκολ και είναι επικίνδυνη. Όμως η Ίντερ θεωρώ ότι μπορεί να πάει στη διακοπή του πρωταθλήματος βάζοντας ακόμη τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της και κατά κάποιο τρόπο να εκμεταλλευτεί τα αποτελέσματα στα υπόλοιπα μεγάλα ματς της ημέρας.

➡️ ΜΟΝΟ στο Bethome.gr βρίσκεις καθημερινά τα προγνωστικα του Τόλη Χριστοφοράκη!

Μίλαν – Νάπολι Προγνωστικά

Στο “Σαν Σίρο” έχουμε το μεγάλο ματς ανάμεσα στην Μίλαν και την Ναπολι. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ μεσοβδόμαδα. Μπορεί να δυσκολεύτηκαν για ένα ολόκληρο ημίχρονο αλλά το πέναλτι που κέρδισε ο Λεάο έδωσε τη λύση.

Η Νάπολι πέρασε άνετα από την Σκωτία επί της Ρέιντζερς, σε ένα ματς όπου κυριάρχησε ολοκληρωτικά, ειδικά από την στιγμή που απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα. Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι έχει λύσεις και κυρίως έχει πλάνο στο παιχνίδι του. Μπορεί η Νάπολι να την πατάει απέναντι σε ομάδες που δεν το περιμένει όμως κόντρα στα… ονόματα του Καμπιονάτο δείχνει μια καλύτερη συμπεριφορά.

Πιστεύω ότι σήμερα δεν θα ηττηθεί από την Μίλαν, η οποία στερείται ποιοτικών εναλλακτικών λύσεων στην επίθεση. Αν εγκλωβιστεί από τη Νάπολι θα δυσκολευτεί στην παραγωγή ευκαιριών και επικίνδυνων καταστάσεων. Από την άλλη, αμυντικά δεν είναι κακή και δεν πιστεύω ότι οι “παρτενοπέι” θα βρουν πολλούς ανοιχτούς χώρους για να χτυπήσουν στην κόντρα. Παίρνω το line στα 4,5 γκολ και βάζω ένα combo bet στην εξίσωση με Χ2 και Under.

Προγνωστικά Στοιχήματος

➡️ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ⬅️

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας