Καλησπέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους τους φίλους του Bethome! Και την Πέμπτη επιβεβαιώθηκε μία από τις δύο επιλογές μου, ένα σημείο που κατά τη γνώμη μου «έβγαζε μάτια», αλλά δεν θέλω να κατηγορηθώ για ανθέλληνας! Όμως στην κατάσταση που είναι ο Ολυμπιακός, δεν γίνεται να προσφέρεται σε τέτοια τιμή μία ομάδα που είναι εκ των πρωτοπόρων της Μπουντεσλίγκα! Τέλος πάντων, αφήνουμε τα παλιά, πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές.

Μετά το περασμένο Σάββατο που δεν έγιναν αγώνες σε Αγγλία και Σκωτία λόγω του θανάτου της βασίλισσας, σήμερα γίνεται κανονικά αγωνιστική. Αλλωστε στην Αγγλία έπαιξαν και την Τρίτη οι μικρές κατηγορίες, με αγώνες από αυτές θα ασχοληθώ και σήμερα, τους λεγόμενους «αντιεμπορικούς», ασχέτως αν για μένα αυτοί είναι που έχουν το «ζουμί»!

➡️ Δες όλα τα προγνωστικα από τους tipsters του Bethome.gr!

Νιούπορτ – Μπάροου Προγνωστικά

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι υποτιμάται λίγο η πολύ καλή πορεία της Μπάροου ως τώρα στο πρωτάθλημα, αφού βρίσκεται πολύ ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, έχοντας έξι νίκες σε οκτώ αγώνες, με δύο ήττες. Βέβαια αμφότερες οι ήττες ήρθαν μακριά από την έδρα της, γι’ αυτό και αν θέλει να την ποντάρει κάποιος οφείλει να πάρει και την κάλυψη της επιστροφής του πονταρίσματος στην ισοπαλία. Η Νιούπορτ δεν είναι στα καλύτερα της αυτή την εποχή, γενικώς φέτος είναι αρκετά αλλοπρόσαλλη, το διπλό της Μπάροου με DNB στο 2,20 στην Fonbet.

Γουίλντστοουν – Τορκί Προγνωστικά

Εδώ θα πάω με την παράδοση, καθώς η Τορκί δεν έχει χάσει ποτέ από την Γουίλντστοουν με 2/2 νίκες σε αυτό το γήπεδο πέρυσι και πρόπερσι! Φέτος οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ καλά το πρωτάθλημα, όμως σιγά – σιγά δείχνουν να ξεφουσκώνουν… Είχαν τρεις σερί νίκες, μετά ήρθαν τρεις σερί ισοπαλίες, ίσως να ξεκινάει ένα σερί από τρεις ήττες! Η Τορκί δεν είναι στα καλύτερα της, αλλά γι’ αυτό πληρώνει και τόσο καλά, με αποτέλεσμα να έχουμε και εδώ την πολυτέλεια να πάρουμε το ποντάρισμα μας πίσω σε περίπτωση ισοπαλίας. Το διπλό της Τορκί με DNB στο 2,35 στην Fonbet.

Νταμπάρτον – Μπόνιρινγκ Ρόουζ Προγνωστικά

Η Νταμπάρτον όχι απλά έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά το πρωτάθλημα της Λιγκ 2 στην Σκωτία, έχει 6/6 νίκες και είναι πρωτοπόρος με την καλύτερη επίθεση και άμυνα. Απόψε υποδέχεται την θεωρητικά δεύτερη καλύτερη ομάδα, όπως δείχνει ο βαθμολογικός πίνακας, την νεοφώτιστη Μπόνιρινγκ Ρόουζ. Αλλά ίσως γι’ αυτό να πληρώνει τόσο καλά η πιθανότητα νίκης της, με την αντίπαλο της να έχει δύο ήττες σε πέντε εκτός έδρας αναμετρήσεις. Ο άσος της Νταμπάρτον στο 2,20 στην Fonbet.

Αυτά τα «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

17:00 Νιούπορτ – Μπάροου 2 (DNB) (2,20 @ Fonbet)

17:00 Γουίλντστοουν – Τορκί 2 (DNB) (2,35 @ Fonbet)

17:00 Νταμπάρτον – Μπόνιρινγκ Ρόουζ 1  (2,20 @ Fonbet)

➡️ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ⬅️

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας