χριστοφορακης-προγνωστικα-110922

Όλα ανάποδα χθες. Δεν περίμενα με το ματς στο 0-0 μέχρι την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου να έχουμε τελικά πέντε γκολ στο Χόφενχαϊμ-Μάιντς και φυσικά δεν περίμενα να δυσκολευτεί τόσο πολύ η Ίντερ και να περιμένει ένα γκολ στο 89 από τον Μπρόζοβιτς για να κάμψει την αντίσταση της Τορίνο.

Περασμένα-ξεχασμένα όμως όπως λέω για κάθε προηγούμενη μέρα στο στοίχημα και συνεχίζουμε με τα φρέσκα προϊόντα. Επαλαμβάνω ότι χωρίς Αγγλία στο κουπόνι όλα μοιάζουν μισά όμως επιλογές προκύπτουν και θα δούμε τι έχω ξεχωρίσει.

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ Προγνωστικά

Μεγάλο ντέρμπι. Το πρώτο στη σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Για την 4η αγωνιστική όπως για την 4η αγωνιστική είχαν συναντηθεί και το 1993 όμως τότε ήταν εντελώς διαφορετικά τα δεδομένα για μια ΑΕΚ, η οποία είχε πάρει το διπλό με σκορ 2-1. Ιστορικό γεγονός, άσχετο βέβαια με το στοίχημα.

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει καλά. Δεν θαμπώνει με την εικόνα του όμως δημιουργεί κάποια σταθερά βήματα υπό τις οδηγίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Οι μεταγραφές που έγιναν σίγουρα τον ενίσχυσαν και στο χέρι του είναι να αποδώσει ακόμη καλύτερα στην πορεία. Η ΑΕΚ από την πλευρά της παρουσιάζει μια δυσκολία να αφομοιώσει αμέσως τα στοιχεία που θέλει ο Αλμέιδα. Δεν την βοηθά το γεγονός ότι κάποιες κομβικές μεταγραφές πραγματοποιήθηκαν στο φινάλε της περιόδου και σίγουρα θέλει να κερδίσει χρόνο.

Το πρόβλημά της εντοπίζεται στις κλειστές άμυνες. Με Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα αυτό το θέμα είχε ενώ από την στιγμή που προηγείται δείχνει να μην αντιμετωπίζει θέμα. Σήμερα δεν θα βρει απέναντί της ομάδα που θα παίξει κλειστά και αυτό είναι σίγουρα υπέρ της.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να βρει λύσεις στο δημιουργικό κομμάτι κυρίως και έχω την αίσθηση ότι θα μεταφέρει το παιχνίδι στα άκρα. Περιμένω γκολ και παίρνω το εκατέρωθεν σκοράρισμα.

Λάτσιο – Βερόνα Προγνωστικά

Δύο δεδομένα. Η Λάτσιο είναι καλύτερη από πέρυσι παρά το γεγονός ότι δεν προχώρησε σε κάποια εντυπωσιακή μεταγραφική κίνηση ενώ η Βερόνα είναι μια σκάλα πιο κάτω σε σχέση με πέρυσι. Στην αναμέτρηση των “λατσιάλι” με την Φέγενορντ, είδαμε μια όμορφη παράσταση των παικτών του Σάρι και με την ψυχολογία που υπάρχει θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση αν έρθει στραβοπάτημα σήμερα.

Η Βερόνα το μόνο στο οποίο μπορεί να ελπίζει είναι να αιφνιδιάσει την Λάτσιο, να βρει χώρους και να την χτυπήσει στην κόντρα. Ένα γκολ θεωρητικά μπορεί να το βρει και να σκοράρει. Πάω με ένα combo bet και παίρνω τον άσο μαζί με το Over 2,5.

Προγνωστικά Στοιχήματος