αβραμιδης προγνωστικα 100922

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Ναντ ήταν που μας δικαίωσε, έστω και την ύστατη ώρα, την Πέμπτη, το γκολ του Γκεσάν στις καθυστερήσεις έδωσε, δυστυχώς, τη νίκη στους Γάλλους με 2-1 αλλά έφερε και το over 2.5 στο οποίο είχαμε καταλήξει! Με βάση τη μορφή του αγώνα η αλήθεια είναι πως το τρίτο γκολ θα μπορούσε να είχε έρθει και πολύ νωρίτερα, ανεξάρτητα από το τελικό σκορ η προσέγγισή μας αποδείχθηκε εύστοχη! Σε αντίθεση με ό,τι είχε να κάνει με το Γιουνάιτεντ – Σοσιεδάδ στο “Ολντ Τράφορντ”, “άσος” και over 2.5 ήταν η επιλογή μας, τελείως διαφορετική η εικόνα, αλλά και το σκορ, με τους Βάσκους να διαχειρίζονται άψογα την κατάσταση και να παίρνουν τη νίκη με 1-0! Ας δούμε τις σημερινές προτάσεις από το παμε στοιχημα κουπονι πιο κάτω.

Σαμπντόρια – Μίλαν Προγνωστικά

Πρόγραμμα χωρίς αγγλικά παιχνίδια το Σαββατοκύριακο λόγω της αναβολής των αγώνων σε ένδειξη πένθους για το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, θέλοντας και μη επικεντρωνόμαστε σε Primera Division και Serie A! Από τη Γένοβα και την αναμέτρηση της Σαμπντόρια με τη Μίλαν πιάνουμε το νήμα, σέντρα στις 21:45 στο “Λουίτζι Φεράρις”! Από παιχνίδι του Champions League, ισοπαλία 1-1 στην Αυστρία με τη Ζάλτσμπουργκ έρχονται, και σε παιχνίδι του Champions League…πηγαίνουν, υποδέχονται την Τετάρτη τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, οι “ροσονέρι”, αναμενόμενο έως ένα βαθμό το rotation από τον Πιόλι!

Κόντρα στην Ίντερ οι πρωταθλητές έδειξαν τόσο την ποιότητα όσο και το μέταλλό τους, προηγήθηκαν με 3-1 χάρις σε…στιγμές, κυρίως από το Λεάο, άντεξαν στην πίεση και πανηγύρισαν τη νίκη στο “ντέρμπι ντε λα Μαντονίνα”! Ιμπραχίμοβιτς, Ρέμπιτς, Κρούνιτς και Φλορέντσι παραμένουν εκτός, Οριγκί, Μεσίας και Ντίαθ ισχυροί υποψήφιοι για την ενδεκάδα, δε δείχνει ακόμη έτοιμη η ομάδα για να τα καταφέρει απροβλημάτιστα σε τέτοιου είδους παιχνίδια κόντρα σε αντιπάλους που παίζουν 90% άμυνα!

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι έδωσαν συνέχεια στη…δυσλειτουργική τους εικόνα και στην έδρα της Βερόνα, παρά το ότι προηγήθηκαν δεν πήραν τίποτα από το ματς, έχασαν 2-1 με ανατροπή από το ημίχρονο, προμηνύεται πολύ δύσκολη σεζόν! Πολύ σοβαρά τα ζητήματα, κυρίως επιθετικά, στο παιχνίδι των “μπλουτσερκιάτι”, έχουν πετύχει μόλις 3 γκολ συνολικά, τους περιμένω άκρως συντηρητικούς στην προσπάθεια να κλέψουν έστω το βαθμό, Κόλεϊ, Ντε Λούκα, Γουίνκς και Μούρου οι απουσίες για τον Τζαμπάολο που πιέζεται αρκετά! “Βλέπω” κλειστό ματς με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να…προστατεύσουν το οχυρό, στα δικά μου μάτια το πιθανότερο σενάριο είναι απλά να περιορίσουν τη ζημιά, στο εύρος του σκορ αναφέρομαι, επιλέγω “διπλό” και under 3.5, στο 2.20 η απόδοση! 

Ατλέτικο – Θέλτα Προγνωστικά

Ατλέτικο Μαδρίτης – Θέλτα το δεύτερο παιχνίδι που θα μας απασχολήσει, οι “ροχιμπλάνκος” φιλοξενούν τους Γαλιθιάνους λίγες ημέρες μετά από τη νίκη-θρίλερ επί της Πόρτο στο Champions League με το buzzer beater του Γκριζμάν στο 12ο λεπτό των καθυστερήσεων, σέντρα στις 22:00 στο “Μετροπολιτάνο”! Κόντρα στους Πορτογάλους ο Σιμεόνε πήρε το ρίσκο της συμμετοχής του Όμπλακ αν και ο Σλοβένος αντιμετώπιζε πρόβλημα, πιθανότατα ο “Τσόλο” θα προστατεύσει τον τερματοφύλακά του απόψε ενόψει και της αναμέτρησης με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, σε γερμανικό έδαφος, την Τρίτη!

Χιμένες, Σάβιτς και Ρεγκιλόν δεν μπορούν να βοηθήσουν, όπως για μια ακόμη φορά φάνηκε ξεκάθαρα και την Τετάρτη η Ατλέτικο δεν είναι πια η ομάδα που είχαμε συνηθίσει να…στραγγαλίζει τον αντίπαλο, πολλές οι αμυντικές της αδυναμίες έως και…απερισκεψίες, ενδεικτικό το ότι δέχθηκε γκολ παίζοντας με παίκτη παραπάνω εξαιτίας τουλάχιστον…ανόητου πέναλτι του Ερμόσο!

Όσο για τη Θέλτα, στο 3-0 επί της Κάντιθ έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση, κάνει θραύση στους ανοιχτούς χώρους κια θα βρει απόψε τέτοιους, σε φουλ φόρμα ο σταρ και ηγέτης της ομάδας Ιάγο Άσπας που πέτυχε δύο γκολ! Ροντρίγκεθ και Πασιένσια δεν μπορούν να βοηθήσουν, επτά γκολ στο σύνολο βρίσκοντας δίχτυα σε όλα της τα παιχνίδια έχει πετύχει η ομάδα του Κοουδέτ, στην αρνητική παράδοση των “σελέστες” στη Μαδρίτη και την πολύ μεγάλη προσπάθεια που θα χρειαστεί για να την σπάσουν απόψε στάθηκε στις δηλώσεις του ο Αργεντινός προπονητής! Περιμένω ανταγωνιστικό παιχνίδι με αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, βρίσκω πολύ μεγάλη αξία στο GG, στο 1.95 η απόδοση! 

Προγνωστικά Στοιχήματος