prognostika stoiximatos 10092022

Καλημέρα σε όλους! Καινούργια μέρα με νέα προγνωστικά στοίχημα από τη στήλη του Bethome.gr, μετά και το προχθεσινό ταμείο, όταν και είχαμε επιλέξει το Διπλο στο 2.20 της Μοντερέι κόντρα στη Χουάρες (0-1) για το Απερτούρα του Μεξικού! Σήμερα θα ασχοληθούμε και πάλι με μια αναμέτρηση από το Μεξικό.

Νεκάξα – Κλαμπ Αμέρικα Προγνωστικά

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Νεκάξα, μετά από δυο παιχνίδια (1-1-0), καθώς δεν τα κατάφερε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σάντος Λαγκούνα (3-1). Σε ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι σε γενικές γραμμές, με αρκετές ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές, η ίδια αποδείχθηκε αρκετά άστοχη στην τελική προσπάθεια και δεν ήταν ικανή για να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Ηττήθηκε στα δυο από τα τρία πιο πρόσφατα εντός της.

Ασταμάτητη η Κλαμπ Αμέρικα, η οποία έρχεται από την όγδοη διαδοχική της νίκη, μετά και το εντός 3-0 επι της Ατλέτικο Σαν Λουίς. Αποτέλεσμα που ήταν και το πιο δίκαιο, καθώς σε γενικές γραμμές ήταν ανώτερη από την αντίπαλό της, δημιουργώντας περισσότερες ευκαιρίες αλλά και πιο ουσιαστικές. Διατηρείται έτσι στις πρώτες θέσεις, δίνοντας μάχη για την κατάληψη της κορυφής. Πανηγύρισε το διπλό και στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της, δεχόμενη μόλις ένα τέρμα.

Πήρε φόρα και δε λέει να σταματήσει με τίποτα η Κλαμπ Αμέρικα, έφτασε τις οκτώ σερί νίκες και απόψε στοχεύει σε ακόμη μια, θέλοντας να τερματίσει στην πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας. Είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση και δύσκολα θα της σταθεί εμπόδιο η Νεκάξα. Επιλογή μας να είναι το Διπλό σε απόδοση 1.90 από τη bwin gr.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

03:00 Νεκάξα – Κλαμπ Αμέρικα: Διπλό (1.90 @bwin)