αντυπας προγνωστικα 090922

Καλημέρα φίλοι μου. Πάλι καλά που η είχε κάνει κάβα η στήλη με το δυνατό ταμείο της Δευτέρας, γιατί το τριήμερο που ακολούθησε, αυτό με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μόνο καλό δεν ήταν.

Έντεκα παιχνίδια άγγιξε η στήλη και πέρασαν τα πέντε, απολογισμό που μόνο καλό δεν το λες. Στα χθεσινά, μόνο η Λάτσιο με την Φέγενορντ δικαίωσαν τη στήλη, μιας και στο ματς σκόραραν και οι δύο ομάδες και μπήκαν τουλάχιστον τρία γκολ. Από εκεί και πέρα, η Γιουνάιτεντ θυμήθηκε το κακό της πρόσωπο και ηττήθηκε από την Σοσιεδάδ, ενώ η Μονακό κέρδισε εκτός έδρας τον Ερυθρό Αστέρα με 1-0. Το g/g & over 2,5 ήταν μακριά…

Πάμε στα σημερινά από το κουπόνι στοιχήματος, όπου η στήλη θα ασχοληθεί με αγαπημένο πρωτάθλημα, αυτό της Β’ Ολλανδίας, ενώ θα προσθέσει και μια… εσάνς από Γαλλία. Πάμε να τα δούμε.

Χέρακλες – Φένλο προγνωστικά

Πέντε αγωνιστικές έχουν διεξαχθεί στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας και τόσο η Χέρακλες, όσο και η Φένλο τα πηγαίνουν εξαιρετικά. Δεν με ενδιαφέρει η βαθμολογική τους συγκομιδή. Με ενδιαφέρει, ότι τα γκολ στα παιχνίδια τους πέφτουν βροχή. Όλα τα ματς των γηπεδούχων έχουν έρθει over 2,5 και το ίδιο συμβαίνει και με αυτά των φιλοξενούμενων!

Η Χέρακλες μετρά μάλιστα και δύο σερί over 3,5 και ευελπιστώ να τα κάνει τρία, γιατί το 2,27 είναι εξαιρετική απόδοση, για δύο ομάδες με τέτοια στατιστικά.

Άλμερε Σίτι – Τέλσταρ προγνωστικά

Σας το έχω γράψει και άλλες φορές. Σε πρωταθλήματα όπως αυτό της δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας, όταν βλέπω τα over 2,5 σε απόδοση από 1,60 και πάνω, τα αγγίζω χωρίς καν να δω τις επιδόσεις των ομάδων.

Στο συγκεκριμένο ματς, το να μπουν τρία γκολ «πληρώνει» 1,60. Τίμια απόδοση, αν αναλογιστούμε ότι οι γηπεδούχοι μετρούν τέσσερα over 2,5 σε πέντε ματς και οι φιλοξενούμενοι τρία…

Τσβόλε – Βίλεμ προγνωστικά

Δεν χρειάζεται να γράψω και πάλι τα ίδια. Το να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ στο παιχνίδι της Τσβόλε με την Βίλεμ «πληρώνει» 1,72. Με κλειστά μάτια και στη δική μου περίπτωση, χωρίς να φορά τα γυαλιά μου θα το ποντάρω.

Συν τοις άλλοις, η Tσβόλε είναι μέχρι στιγμής η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, αφού σε πέντε ματς μετρά ισάριθμες νίκες. Και το εκπληκτικό είναι ότι και τις πέντε τις έχει συνδυάσει με over 2,5.  Δεν γίνεται να μην αγγίξω το συγκεκριμένο over 2,5.

➡️ Διάβασε εδώ όλες τις πιθανές eurobasket διασταυρωσεις

Λανς – Τρουά προγνωστικά

Στην 3η θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η Λανς, η οποία πραγματοποιεί αρκετά καλή πορεία. Μάλιστα τα πέντε από τα έξι φετινά της παιχνίδια έχουν έρθει goal/goal, ενώ τα τέσσερα over 2,5. Μιλάμε για ομάδα που σκοράρει με σχετική ευκολία και αυτό εκτιμώ ότι θα συμβεί και σήμερα κόντρα στη Τρουά.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν μαζέψει τους μισούς βαθμούς από την αντίπαλό τους, αλλά και στα δικά τους παιχνίδια τα γκολ μπαίνουν εύκολα. Μετρούν πέντε over 2,5 και πέντε goal/goal σε έξι ματς. Με αυτά τα στατιστικά, το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ, το λες και πιθανό. Απόδοση 2,02.

Προγνωστικά Στοιχήματος

➡️ Θέλεις να δεις πότε παίζει η Ελλάδα; Κάνε κλικ στο αναλυτικό eurobasket προγραμμα