αβραμιδησ προγνωστικα στοιχηματοσ 060922

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome! Τελικά αν εξαιρεθεί το κακό Σάββατο, ο Σεπτέμβριος έχει μπει υπέροχα, αφού επιβεβαιώθηκαν και οι χθεσινές προτάσεις μου. Βασικά δώστε μου γερμανικές ομάδες να κοντράρω!!! Πλάκα κάνω φυσικά, πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές.

Απόψε δεν έχω κάτι από τα δύο παιχνίδια που γίνονται στη Βραζιλία, θα περιοριστώ σε ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, για Γιουρόπα Λιγκ και Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Και θα επιλέξω ένα από κάθε διοργάνωση, κρατώντας και μία μικρή «πισινή»…

Αούστρια Βιέννης – Χαποέλ Μπερ Σεβά Προγνωστικά

Σε αυτό το ζευγάρι το σετ αποδόσεων βγήκε μάλλον λόγω ονομάτων, αφού η Αούστρια όχι απλά έχει ξεκινήσει τραγικά το πρωτάθλημα Αυστρίας, με τα νέα ευρωπαϊκά κόλπα, βρέθηκε σε όμιλο του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ όχι απλά χωρίς νίκη, όπως έκανε ο Ολυμπιακός στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά με δύο ήττες σε ισάριθμα ευρωπαϊκά παιχνίδια! Και σε 11 παιχνίδια στη σεζόν έχει τέσσερις νίκες, οι δύο επί ερασιτεχνικών ομάδων στο κύπελλο! Από την άλλη η Χαποέλ δεν είναι στα καλύτερα της, αλλά θα έχει αρκετό κόσμο στο πλευρό της, και μακριά από την έδρα της είναι αήττητη φέτος, με τρεις νίκες σε πέντε αγώνες. Και με το σετ που υπάρχει μπορούμε και να ποντάρουμε στο διπλό, με κάλυψη επιστροφής πονταρίσματος σε περίπτωση ισοπαλίας. Το διπλό με DNB της Χάποελ Μπερ Σεβά στο 2,25 στην Fonbet.

Στουρμ Γκρατς – Μίντιλαντ Προγνωστικά

Εδώ έχουμε δύο ομάδες που μοιάζουν της ίδιας «συνομοταξίας» στο Γιουρόπα Λιγκ, δηλαδή «κομπάρσοι» με γνωστά ονόματα! Απλά αυτή τη στιγμή έδρα και φόρμα δεν δικαιολογούν τον φαβοριτισμό των φιλοξενουμένων. Η ομάδα της Αυστρίας έχει μόλις μία ήττα εντός, από την Λίντσερ και τρεις νίκες, έχοντας κερδίσει και την Σάλτσμπουργκ, αν και έχει περάσει καιρό από τότε. Αλλά από την άλλη μεριά η Μίντιλαντ έχει κερδίσει εκτός μόνο την Μπρόντμπ, αν και φέρνει αρκετές ισοπαλίες. Γι’ αυτό είναι απαραίτητη η κάλυψη και σε αυτόν τον αγώνα, ώστε να μην χάσουμε στην περίπτωση ισοπαλίας. Ο άσος της Στουρμ Γκρατς με DNB στο 2,05  στην Fonbet.

Αυτά τα «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

19:45 Αούστρια Βιέννης – Χάποελ Μπερ Σεβά 2 DNB (2,25 @ Fonbet)

22:00 Στουρμ Γκρατς – Μίντιλαντ 1 DNB (2,05 @ Fonbet)