αβραμιδησ προγνωστικα στοιχηματοσ 060922

Σε…προνομιακή επιλογή για τη στήλη και τα προγνωστικά μας εξελίσσεται η Τότεναμ, οι Λονδρέζοι δικαίωσαν, για άλλη μια φορά, την Κυριακή τη στήριξή μας! Η ομάδα του Κόντε ήταν σαφώς ανώτερη από τη Φούλαμ, προηγήθηκε με 2-0 και είχε αρκετές ακόμη ευκαιρίες, ήταν τελικά ο Μίτροβιτς που βοήθησε τα πράγματα, ο “άσος” σε συνδυασμό με το over 2.5 που περιμέναμε προέκυψε με σερβική βοήθεια, ο “μπόμπερ” των “κότατζερς” μείωσε στο τελικό 2-1 λίγο πριν από το τέλος! Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης αντιθέτως η μορφή του παιχνιδιού, και η λευκή ισοπαλία φυσικά, κάθε άλλο παρά…συμφώνησαν με τα προγνωστικά στοιχήματος της στήλης, κάποιες σποραδικές αξιόλογες φάσεις αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο! Η τελευταία μας ευκαιρία να αλλάξει κάπως το ματς χάθηκε μαζί με το πέναλτι του Άρη, η αλήθεια είναι πως το over 2.5 στο οποίο είχαμε καταλήξει αποδείχθηκε, με βάση και την εικόνα του παιχνιδιού, τουλάχιστον άστοχο!

Σέλτικ – Ρεάλ Μαδρίτης

Πρώτη βραδιά των ομίλων του Champions League στη σεζόν και δε θα μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι, κάνουμε την αρχή από τη Γλασκώβη όπου η Σέλτικ υποδέχεται την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης! Στον…έβδομο ουρανό οι “Κέλτες”, 4-0 τη Ρέιντζερς στο “Οld Firm” το Σάββατο, τι καλύτερο για τη δημιουργία κλίματος ενόψει μιας τέτοιας αναμέτρησης; Στάρφελτ και Ιντεγκούτσι οι μοναδικοί απόντες για τους γηπεδούχους, επιθετική και…απαιτητική φιλοσοφία που δε θα αλλάζει ανάλογα με τον αντίπαλο, ακόμη κι αν αυτός είναι η “Βασίλισσα”, χτίζει ο Ποστέκογλου, μην περιμένετε, εγώ τουλάχιστον δεν περιμένω, πούλμαν μπροστά στην εστία!

Από την πλευρά τους οι “μερένγκες” προέρχονται από μία ακόμη νίκη, 2-1 την Μπέτις, στην Primera Division, στην κορυφή της βαθμολογίας με το απόλυτο των 12 βαθμών σε τέσσερα ματς, Τσουαμενί, κυρίως, και Καμαβινγκά αναλαμβάνουν ολοένα και μεγαλύτερο ρόλο στη μετά Καζεμίρο εποχή, “βελούδινη” μέχρι στιγμής η ανανέωση στον άξονα της μεσαίας γραμμής! Κάποιες διαφοροποιήσεις σε σχέση με την…once de gala του, την…καλή του ενδεκάδα,  ο Αντσελότι τις έχει προαναγγείλει, σκόραρε ο Ροντρίγκο και ίσως διατηρήσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα αντί του Βαλβέρδε, κάτι τέτοιo μεταφράζεται σε λιγότερη πίεση για τον αντίπαλο αλλά και πιο…άμεση απειλή! Προφανώς και η ποιοτική διαφορά μεταξύ των δύο είναι μεγάλη, περιμένω η καταπληκτική, τέτοια θα είναι, ατμόσφαιρα να ανεβάσει τους τόνους εκατέρωθεν και να βοηθήσει το ρυθμό, όντως φαβορί αλλά σε αποδόσεις χωρίς αξία οι φιλοξενούμενοι!

Επιλέγω χ2 διπλή ευκαιρία και over 2.5, δεν αποκλείω ακόμη και μια σχετική…χαλαρότητα στην αντιμετώπιση από πλευράς Ισπανών, και ζημιά να γίνει στην πρεμιέρα χρόνος για να διορθωθεί υπάρχει, στο 2.00 η απόδοση!   

Σεβίλλη – Μάντσεστερ Σίτι

Στο “Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν” αρχίζει η φετινή προσπάθεια της Σίτι για το…ιερό δισκοπότηρο του Champions League, σε μία από τις χειρότερες περιόδους των τελευταίων ετών η οικοδέσποινα Σεβίλλη! Η ομάδα του Λοπετέγι μετρά μόλις ένα βαθμό μετά από τέσσερα παιχνίδια στην Primera Division, βαριά εντός έδρας ήττα με 3-0 από την Μπαρσελόνα το Σάββατο, τεράστια τα ζητήματα στην ανασταλτική λειτουργία μετά από την αποχώρηση των Κούντε και Ντιέγκο Κάρλος! Κορόνα, εκτός λίστας λόγω σοβαρού τραυματισμού, και Μαρκάο, ο ένας από τους δύο που αποκτήθηκαν για το κέντρο της άμυνας, Νιανζού ο δεύτερος, δεν μπορούν να βοηθήσουν τους γηπεδούχους, συνεχείς οι αλλαγές σε σχήματα και πρόσωπα για τους Ανδαλουσιάνους αλλά…τίποτα!

Από πλευράς Σίτι, προέρχεται από την πρώτη φετινή βαθμολογική της απώλεια με το 1-1 στην έδρα της Βίλα, Γουόκερ, Στόουνς και Λαπόρτ μένουν εκτός, δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο στα στόπερ ο Ακάντζι! Ασταμάτητος ο Χάαλαντ, 10 γκολ στα πρώτα του έξι παιχνίδια με τους “πολίτες”, με τόσες υψηλής ποιότητας λύσεις δημιουργικά-επιθετικά δεν έχει και πολύ μεγάλο νόημα να προσπαθήσουμε να…μαντέψουμε τις διαθέσεις του Γκουαρντιόλα, “λερναία Ύδρα” η ομάδα του!

Με βάση τα σοβαρά προβλήματα των γηπεδούχων στην ανάσχεση των αντιπάλων, ξεχάστε τη Σεβίλλη που ξέρατε, και την απαράμιλλη ποιότητα των φιλοξενούμενων στο επιθετικό τρίτο δε βλέπω άλλο δρόμο πέρα από τα γκολ, επιλέγω over 3.00 ασιατικό, στο 1.91 η απόδοση!    

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

Πάτα εδώ για να μάθεις ολόκληρο το eurobasket προγραμμα