prognostika stoiximatos 03092022

Επιστροφή με νέα πρόταση για εσάς από τη στήλη του Bethome.gr! Αρκετά γεμάτο το σημερινό κουπόνι για τα προγνωστικά στοίχημα, με αναμετρήσεις από όλα τα μεγάλα, και όχι μόνο, πρωταθλήματα της υφηλίου. Ωστόσο, η στήλη θα ασχοληθεί με μια αναμέτρηση από τη Βραζιλία και πιο συγκεκριμένα το Ατλέτικο Παραναένσε – Φλουμινένσε.

Ατλέτικο Παραναένσε – Φλουμινένσε Προγνωστικά

Επιστροφή στις επιτυχίες για την Ατλέτικο Παραναένσε, μετά από τέσσερα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας από δυο ισοπαλίες και ήττες. Μεσοβδόμαδα, επικράτησε με 1-0 της Παλμέιρας, για τα ημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες. Κατάφερε να προηγηθεί στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, όπου ήταν ανώτερη, στην πορεία είδε την αντίπαλο της να ισορροπεί την κατάσταση, όμως άντεξε στην πίεση παρά και το αριθμητικό της μειονέκτημα. Αγνοεί τη νίκη στις τρεις τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος (0-2-1), αν και παραμένει στην πρώτη εξάδα. Υπέστη μόλις μια ήττα στα 18 πιο πρόσφατα εντός της (12-5-1).

Από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις προέρχεται η Φλουμινένσε, μετά και το εντός 1-1 με την Παλμέιρας. Παρότι ήταν αυτή που βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς, κατάφερε να ισοφαρίσει πριν από την ανάπαυλα, σε ένα αρκετά ισορροπημένο ματς, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι και το πιο δίκαιο. Ηττήθηκε μια φορά στις εννέα πιο πρόσφατες εξόδους της, έχοντας ακόμη τέσσερα διπλά και τρεις ισοπαλίες.

Με το μυαλό να είναι στη ρεβάνς με την Παλμέιρας, η Ατλέτικο Παραναένσε αναμένεται να παραταχθεί με αρκετές αλλαγές απόψε. Γεγονός που θέλει να εκμεταλλευτεί η Φλουμινένσε, έτσι ώστε να επιστρέψει στις επιτυχίες. Επιλογή μας, ο Διπλό σε απόδοση 2.12 από τη bwin gr.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

01:00 Ατλέτικο Παραναένσε – Φλουμινένσε: Διπλό (2.12 @bwin)