αντυπασ προγνωστικα 030922

Καλημέρα φίλοι μου. Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το τριήμερο στα προγνωστικά στοιχήματος. Η… τρυφερή τριάδα με συνολική απόδοση 11,1, πέρασε. Όχι τόσο εύκολα όσο θα ήθελα, αλλά πέρασε.

Τρεις νίκες των φαβορί θέλαμε, οι οποίες έπρεπε να συνδυαστούν και με over 2,5. Η στήλη ασχολήθηκε με δύο ματς από την δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας. Η Τσβόλε πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Ντεν Μπος με 2-1 (απόδοση 2,00), με γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, ενώ εκεί που η τύχη μας χαμογέλασε, ήταν στην μεγαλύτερη απόδοση (2,60), αφού η Φένλο έκανε το 2-1 στο 93’.

Αφού πέρασαν τα Ολλανδικά παιχνίδια, απέμενε η νίκη της Μπριζ σε συνδυασμό με over 2,5. Το 3-0 έγινε στα μέσα στου δευτέρου ημιχρόνου, οπότε το ματς απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα.

Με ανεβασμένη ψυχολογία, θα πάμε στα σημερινά παιχνίδια, όπου η στήλη θα προσπαθήσει για την ρεπετισιόν.

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπέτις προγνωστικά

Πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έχει ξεκινήσει τη σεζόν με το πόδι στο γκάζι. Έχουμε και λέμε. Η «βασίλισσα» ξεκίνησε με τη νίκη στο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και συνέχισε με τρις στη σειρά εκτός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα. Και τα τρία «διπλά» συνδυάστηκαν με over 2,5.

Υποδέχεται τη Μπέτις, που αν μη τι άλλο έχει ξεκινήσει και αυτή εντυπωσιακά τη σεζόν, αφού στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, δεν έχασε ούτε βαθμό. Νίκες με Έλτσε, Μαγιόρκα (εκτός) και Οσασούνα.

Σήμερα βέβαια έχει την πιο δύσκολη αποστολή και θα μου προκαλέσει έκπληξη, ένα σταθεί όρθια στο Μπερναμπέου. Θα τιμήσω για μια ακόμα φορά τους γηπεδούχους και θέλω να μπουν και τουλάχιστον τρία γκολ στο ματς. Απόδοση του συνδυαστικού στοιχήματος 1,85.

Μίλαν – Ίντερ προγνωστικά

Τα τελευταία χρόνια τα ντέρμπι της Μίλαν με την Ίντερ, έχουν γκολ. Αρκετά γκολ και αυτό ελπίζω να συμβεί και σήμερα, γιατί θα αγοράσω το over 2,5 σε συνδυασμό με το goal/goal σε απόδοση 2,12. Είναι αρκετά υψηλή και αν δει κάποιος και την προϊστορία, αλλά και τα φετινά παιχνίδια της Ίντερ θα συμφωνήσει μαζί μου.

Και τα τέσσερα φετινά ματς των «νερατζούρι» ήρθαν over 2.5 και στα τρία σκόραραν και οι δύο ομάδες. Είναι λογικό, ότι για να έρθει over 2,5 το παιχνίδι, πρέπει να… βοηθήσουν και οι δύο αντίπαλοι.

Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά

Εδώ τα πράγματα είναι απλά. Αν οι παίκτες της Σίτι ξυπνήσουν απλά, τότε οι φίλοι της Βίλα θα παρακαλάνε να τελειώσει γρήγορα γρήγορα το παιχνίδι Οι φιλοξενούμενοι, σε πέντε ματς πρωταθλήματος μετρούν τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία και τα τέσσερα τελευταία τους ματς, έχουν έρθει over 3,5, ενώ τα τρία πιο πρόσφατα over 5,5!

Εύκολα λοιπόν γίνεται αντιληπτό, ότι η Βίλα, που έχει ξεκινήσει άσχημα τη σεζόν (μία νίκη σε πέντε ματς) ελπίζει σε ένα θαύμα. Θα πάρω το over 3,5 σε απόδοση 2,18.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ