Χωρίς κάποιο ντέρμπι θα διεξαχθεί η 20η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, με το παιχνίδι στην Κατερίνη ανάμεσα στον Πιερικό και την Νίκη Βόλου να ξεχωρίζει.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ – ΦΑΡΚΑΔΟΝΑ (24/01, 15:00): Ήττα από την πρωτοπόρο Καραϊσκάκης ΑΕ υπέστη την προηγούμενη αγωνιστική ο Εθνικός με 0-1, εντός έδρας. Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα για την ομάδα από την Φιλιππιάδα. Από την άλλη πλευρά σε πολύ δύσκολη θέση συνεχίζει να βρίσκεται η Φαρκαδόνα μετά την ήττα που γνώρισε στην έδρα της από την Νεοκαισάρεια (3-4). Απέχει πλέον δέκα βαθμούς για την σωτηρία και το παιχνίδι με τον Εθνικό είναι από τα πιο σημαντικά της σεζόν. Πολύ σφικτή ομάδα στην έδρα τους οι γηπεδούχοι.

Προγνωστικό: Under 2,5

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ – ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ (24/01, 15:00): Μεγάλη νίκη που τον διατηρεί σε επαφή με την παραμονή πέτυχε την περασμένη Κυριακή ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, καθώς επικράτησε 3-4 της Φαραδόνας, εκτός έδρας. Τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητος (2-1-0). Από την άλλη η Πύδνα ηττήθηκε από τον Θεσπρωτό και έχασε μεγάλη ευκαιρία να παραμείνει κοντά στην κορυφή. Τραγική η εικόνα της στα πέντε τελευταία εκτός έδρας (0-2-3). Από τις τελευταίες ωστόσο ευκαιρίες της να μείνει ζωντανή.

Προγνωστικό: 2

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΕ – ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ (24/01, 15:00): Ασταμάτητη μοιάζει να είναι η Καραϊσκάκης ΑΕ μετά και την νίκη που πέτυχε στο εκτός έδρας κόντρα στον Εθνικό Φιλιππιάδας (0-1). Αήττητος για πέμπτη σερί αγωνιστική με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Παρέμεινε στην κορυφή και στο +3 από την δεύτερη θέση. Από την άλλη ο Οπούντιος συνεχίζει να απογοητεύει, καθώς ηττήθηκε 0-2 στην έδρα του από τον Ρήγα Φεραίο, συμπληρώνοντας 18 παιχνίδια χωρίς νίκη (0-9-9). Τυπική η πρόταση μιας και η διαφορά των δύο ομάδων είναι χαώδης.

Προγνωστικό: 1

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ – ΤΥΡΝΑΒΟΣ (24/01, 15:00): Νίκη που τον διατηρεί μακριά από τις επικίνδυνες θέσεις της κατάταξης πέτυχε ο Ρήγας Φεραίος, ο οποίος επικράτησε 0-2 του Οπούντιου στο Μαρτίνο. Στο +6 από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Αντιμετωπίζει σε μια σημαντική αναμέτρηση τον Τύρναβο, ο οποίος επικράτησε του Δωτιέα Αγιάς με 1-0, εντός έδρας. Αναμένεται μάχη και η όποια εμπλοκή με σημείο καλύτερα να μείνει μακριά.

Προγνωστικό: 2-3

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ – ΠΥΡΑΣΟΣ Ν. ΑΓΧΙΑΛΟΥ (24/01, 15:00): Ανανεωμένος και με το ηθικό στα ύψη ο Θεσπρωτός καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες τον Οικονόμο, επικρατώντας του με 0-2, εκτός έδρας. Στους 32 βαθμούς, αλλά στο -9 από την κορυφή. Για τέταρτο διαδοχικό ματς αήττητος (2-2-0). Από την άλλη ο Πύρασος πήρε το παιχνίδι απέναντι στο Καναλάκι με 2-1 εντός έδρας και απομακρύνθηκε κι άλλο από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Θέλουν τους βαθμούς αμφότεροι, ωστόσο οι γηπεδούχοι είναι σε φόρμα και έχουν προβάδισμα για την νίκη.

Προγνωστικό: 1

ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ – ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (24/01, 15:00): Σε κακή αγωνιστική κατάσταση συνεχίζει να βρίσκεται ο Αχέρων, ο οποίος γνώρισε την ήττα από τον Πύρασο (2-1) εκτός έδρας. Αυτή ήταν και η τέταρτη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα από τον Καναλάκι, σε δεινή θέση καθώς η διαφορά της από την σωτηρία είναι στους εννιά βαθμούς. Από την άλλη ο Αιγινιακός επικράτησε της Νίκης Βόλου με 3-1 και παραμένει στο κόλπο για την άνοδο. Καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι, μπορούν να φύγουν με το διπλό από την συγκεκριμένη έδρα.

Προγνωστικό: 2

ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (24/01, 15:00): Χωρίς να αγωνιστεί ο Πιερικός πήρε το διπλό σε χαρτιά κόντρα στον Φωκικό (0-3 α.α), αυξάνοντας την διαφορά από τις επικίνδυνες θέσεις στους τέσσερις βαθμούς. Παρέμεινε για όγδοο σερί παιχνίδι αήττητος (4-4-0). Η Νίκη από την άλλη πλευρά μετά από τέσσερις διαδοχικές νίκες, ηττήθηκε από τον Αιγινιακό με 3-1 εκτός έδρας, με την διαφορά από την κορυφή να βρίσκεται στους εννιά πόντους. Αν θέλει να παραμείνει ζωντανή η Νίκη τότε πρέπει να φύγει αλώβητη από την Κατερίνη.

Προγνωστικό: 2