Επιστρέφουμε στο Bethome.gr! Χθες η στήλη δικαιώθηκε πανηγυρικά με το 1Χ της Μπρέντφορντ, που διέλυσε με το ιστορικό 4-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μάλιστα απ’ το ημίχρονο! Βγάλαμε και το Over 2.5 στο Άρσεναλ – Λέστερ, δεν πέρασε το G/G στο Μπράιτον – Νιουκάστλ. Πάμε να προσεγγίσουμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, εσείς μπορείτε να κάνετε τις καλύτερες επιλογές στην Betshop.

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Ξεκινάμε απ’ την Πρέμιερ Λιγκ και το ντέρμπι Τσέλσι – Τότεναμ. Οι γηπεδούχοι έκαναν αυτό που έπρεπε στο εκτός έδρας απαιτητικό παιχνίδι κόντρα στην Έβερτον, επικράτησαν 1-0 εκτός έδρας, αλλά δεν έπεισαν με την απόδοση τους, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι. Λείπει το σημείο αναφοράς στην επίθεση για την ομάδα του Τούχελ, σήμερα ανασταλτικά θα έχει πολλή περισσότερη δουλειά σε σχέση με την πρεμιέρα, καθώς η Τότεναμ ήταν εξαιρετική την περασμένη εβδομάδα.

Η ομάδα του Κόντε έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο εντός έδρας ματς με τη Σαουθάμπτον, τη διέλυσε 4-1 και το αξιοσημείωτο ήταν ότι δε βρήκαν δίχτυα οι Κέιν και Σον. Θεωρούμε ότι η ομάδα του Κόντε έχει βάλει πλώρη για μια καλή χρονιά, οφείλει να το δείξει απ’ την αρχή με νίκες σε τέτοια ντέρμπι εκτός έδρας. Επιλέγουμε 2 DNB σε απόδοση 2.25.

Συνεχίζουμε με το ματς Νότιγχαμ Φόρεστ – Γουέστ Χαμ. Η Νότιγχαμ Φόρεστ ήταν πλήρως παθητική στην πρεμιέρα, ηττήθηκε εκτός έδρας 2-0 απ’ τη Νιουκάστλ, σε ματς που δεν απείλησε σχεδόν καθόλου τον αντίπαλο. Σήμερα δε θα συμβεί το ίδιο, παίζει εντός έδρας για την Πρέμιερ έπειτα από πολλά χρόνια.

Την περιμένουμε με όρεξη, λογικά θα πάρει τρομερή ώθηση απ’ τον κόσμο, θεωρούμε ότι μπορεί να αντέξει κόντρα στην πιο ποιοτική Γουέστ Χαμ, που έκανε πρεμιέρα με εντός έδρας ήττα 0-2 απ’ τη Μάντσεστερ Σίτι. Επιλέγουμε σε απόδοση 1.93.

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

16.00 Νότιγχαμ Φόρεστ – Γουέστ Χαμ (1.93 @ betshop)

18.30 Τσέλσι – Τότεναμ 2 DNB (2.25 @ betshop)