αντυπας προγνωστικα 0509

Ο αέρας εδώ στην Μπρατισλάβα μας έκανε καλό και το τριήμερο στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας, μας έφερε δύο καλά ταμεία. Την Τρίτη πέρασε η τριάδα με απόδοση 8,6, ενώ πέρασε και η χθεσινή με απόδοση 7,4.

Τα χθεσινά ματς είναι ο ορισμός του «όταν θέλει θα στα δώσει», μιας και στα δύο από τα τρία παιχνίδια που ασχοληθήκαμε , μπήκαν γκολ στο τέλος. Φυσικά και δεν με χαλάει, γιατί είναι αρκετές φορές, που τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και από αυτή εδώ τη γωνία, που περιμένουμε μια… ζωή ένα γκολ.

Στο πρώτο ματς, αυτό ανάμεσα στη Βασιλεία και την Μπρόντμπι το goal/goal ήρθε με συνοπτικές διαδικασίες, δηλαδή από το πρώτο ημίχρονο. Το 1Χ σε συνδυασμό με το over 1,5, στο Παναθηναϊκός – Σλάβια Πράγας έγινε στο 94’, με την ισοφάριση των Τσέχων, ενώ στο ΚΙ Κλάκσβικ – Μπαλκάνι θέλαμε over 2.5. Στο 82’ έγινε to 1-1 και στο 89’ το 2-1, για να περάσει και η χθεσινή τριάδα. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος και ελπίζω μιας και η στήλη γράφεται και αυτή από την Μπρατισλάβα, να έχουμε στο τέλος και πάλι ευχάριστα.

Σάντεφιορντ – Ρόζενμποργκ προγνωστικά

Από το… χεράκι έχω πάρει την Ρόζενμποργκ και πορευόμαστε με επιτυχία. Μας έχει κάνει τα χατίρια αρκετές φορές και θέλω να πιστεύω ότι θα δείξει… χαρακτήρα και σήμερα, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Σάντεφιορντ.

Μια ομάδα, που αν μη τι άλλο δίνει χρώμα στα παιχνίδια της. Στα εννέα τελευταία μετρά οκτώ over 2,5 και τα επτά τα έχει συνδυάσει και με goal/goal!

Στα ματς της Ρόζενμποργκ, επίσης μπαίνουν αρκετά γκολ, οπότε το να σκοράρουν οι δύο ομάδες και να μπουν στο ματς τουλάχιστον τρία γκολ, δεν το λες και απίθανο. Το συνδυαστικό αυτό στοίχημα στο 1,88.

Σπάρτα Σ. – Μπόντο Γκλιμτ προγνωστικά

Εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία διαγράφουν οι δύο ομάδες και φυσικά θα πάρουμε το «διπλό». Η Σπάρτα προέρχεται από πέντε σερί ήττες και μάλιστα μία από αυτές είναι στην έδρα της Μπόντο Γκλιμτ με 4-1.

Οι φιλοξενούμενοι μετρούν αντιθέτως πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα και στα ματς αυτά έχουν σημειώσει 20 γκολ! Θα μπορούσα να βάλω και το over 1,5 για να ομορφύνει το «διπλό», αλλά δεν θα το κάνω. Γιατί μου αρέσει το 1,72 που δίνει η νίκη της Μπόντο. Την θεωρώ τίμια απόδοση…

Εξέλσιορ – Φίτεσε προγνωστικά

Το δείγμα που έχουμε από τις δύο ομάδες είναι μικρό. Μία αγωνιστική έχει διεξαχθεί και φυσικά δεν μπορούν να βγουν εύκολα συμπεράσματα.

Η Φίτεσε στην πρεμιέρα υποδέχθηκε την Φέγενορντ και μπορεί να προηγήθηκε με 1-0 και να ισοφάρισε 2-2, ωστόσο στο τελευταίο μισάωρο κατέρρευσε και ηττήθηκε με 5-2.

Η Εξέλσιορ ξεκίνησε με το δεξί, κερδίζοντας εκτός έδρας την Καμπούρ με 2-0 και θα προσπαθήσει σήμερα να δώσει συνέχεια στα καλά  αποτελέσματα. Το 2-5 της Φίτεσε με… οδηγεί στο over 2,5 σε απόδοση 1,65.

Προγνωστικά Στοιχήματος