Προγνωστικά Α’ Ιταλίας: Συνεχίζεται σήμερα (02/10) η δράση στο πρωτάθλημα της Α’ Ιταλίας, με τη διεξαγωγή οκτώ αγώνων στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής.

Έμπολι – Γιουβέντους (02/10, 13:30): Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης βρίσκεται εδώ και τρεις αγωνιστικές η Έμπολι, η οποία μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες σε αυτό το σερί της. Εξαιρετικά δύσκολο το έργο της κόντρα στην Γιουβέντους, η οποία προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες, έχοντας διατηρήσει ανέπαφη την εστία της σε όλες.

Προγνωστικά: 2 & N/G (1.95 @ Stoiximan)

Αταλάντα – Νάπολι (02/10, 16:00): Την πρώτη της νίκη μετά από δυο διαδοχικές ήττες πανηγύρισε και πάλι η Αταλάντα, η οποία ευελπιστεί σε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Νάπολι. Εξαιρετικά δύσκολο το έργο της ωστόσο, καθώς οι Ναπολιτάνοι είναι αήττητοι τη φετινή χρονιά μετρώντας έξι νίκες και δυο ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις. Παίρνουν τη νίκη οι φιλοξενούμενοι, προηγούμενοι μάλιστα από το ημίχρονο.

Προγνωστικά: 2/2 (2.38 @ Goalbet)

Μπολόνια – Τζένοα (02/10, 16:00): Αήττητη παραμένει εδώ και δυο αγωνιστικές η Μπολόνια, η οποία μετράει μια νίκη και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί της, ερχόμενη από την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο την Ίντερ. Σε αγωνιστική πτώση εδώ και τρεις αγωνιστικές η Τζένοα, η οποία μετράει δυο ισοπαλίες και μια ήττα σε αυτό το σερί της. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ σε αυτό το παιχνίδι.

Προγνωστικά: Under 2.5 (1.65 @ Betshop)

Κάλιαρι – Κροτόνε (02/10, 16:00): Συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις μπροστά στο κοινό της θέλει να δώσει η Κάλιαρι, η οποία μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία. Κόντρα στην Κροτόνε έχει την ευκαιρία να πάρει ακόμη ένα τρίποντο, αρκεί βέβαια να εκμεταλλευτεί την κακή αγωνιστική των φιλοξενούμενων οι οποίοι μετρούν μόλις ένα βαθμό μετά από έξι παιχνίδια. Αμφότερες βγάζουν το Over 2.5 στα παιχνίδια τους, οπότε και το επιλέγουμε και σήμερα.

Προγνωστικά: Over 2.5 (1.65 @ Magicbet)

Σαμπντόρια – Παλέρμο (02/10, 16:00): Να επιστρέψει σε μια καλή εμφάνιση θέλει στο σημερινό παιχνίδι η Σαμπντόρια, η οποία δεν έχει καταφέρει να πάρει κάποιο βαθμό εδώ και τέσσερις αγωνιστικές, έχοντας ηττηθεί σε όλες από αυτές. Από ήττα προέρχεται και η Παλέρμο, εντός έδρας από την Γιουβέντους (0-1), συνεχίζοντας έτσι να δείχνει μια αστάθεια στο παιχνίδι της. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ ούρε σε αυτό το παιχνίδι.

Προγνωστικά: Under 2.5 (1.80 @ Interwetten)

Μίλαν – Σασσουόλο (02/10, 19:00): Συνέχεια στο αήττητο σερί των τριών αγώνων στο πρωτάθλημα θέλει να δώσει η Μίλαν, η οποία μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το σερί τους, διατηρώντας ανέπφη την εστία της και στα τρία από αυτά. Επιστροφή στις νίκες για την Σασσουόλο, μετά και την ήττα που υπέστη στην έδρα της Κιέβο (2-1). Νικηφόρα τα δυο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Προγνωστικά: N/G (2.05 @ Mybet)

Τορίνο – Φιορεντίνα (02/10, 19:00): Δυνατό παιχνίδι αναμένεται να γίνει στο Ολίμπικο του Τορίνο, εκεί όπου η τοπική ομάδα φιλοξενεί την Φιορεντίνα, προερχόμενη από τη νίκη με 3-1 επί της Ρόμα, η οποία ήταν και η πρώτη της μετά από τρία παιχνίδια. Με απολογισμό δυο νίκες και δυο ισοπαλίες, η Φιορεντίνα ειναι αήττητη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από τα δυο διαδοχικά ισόπαλα παιχνίδια της.

Προγνωστικά: Under 2.5 (1.70 @ Stoiximan)

Ρόμα – Ίντερ (02/10, 21:45): Το πιο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής διεξάγεται στη Ρώμη, εκεί όπου η Ρόμα υποδέχεται την Ίντερ. Σε πολύ κακή κατάσταση οι γηπεδούχοι μετά και την ήττα από την Τορίνο (3-1), θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Αήττητη παραμένει εδώ και τρεις αγωνιστικές η Ίντερ, όπου και έχει απολογισμό δυο νίκες και μια ισοπαλία.

Προγνωστικά: 2-3 Goal (2.00 @ Goalbet)