mintilant

Σαν να μην παίξαμε στο χθεσινό κουπόνι, πήραμε το ποντάρισμά μας πίσω στο 2 DNB της Ταγιέρες. Προηγήθηκε νωρίς η ομάδα της Κόρδοβα, αλλά η αποβολή στο 42ο λεπτό άλλαξε τα δεδομένα και ισοφαρίστηκε στο 90′. Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματοςμε δύο επιλογές από τα προκριματικά του Champions League και ποντάρισμα ρίσκου στην Αργεντινή.

ΑΕΚ Λάρνακας – Μίντιλαντ

Αγώνας ρεβάνς στη Λάρνακα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, ανάμεσα στις δευτεραθλήτριες Κύπρου και Δανίας. Μαγική εικόνα το τελικό 1-1 της Δανίας την προηγούμενη Τρίτη, η ΑΕΚ είχε “άγιο” που δεν έχασε στο Χέρνιγνκ. Η Μίντιλαντ ήταν καταιγιστική στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και χαρακτηριστικά άστοχη. Απανωτές οι χαμένες ευκαιρίες, ενώ της ακυρώθηκε και γκολ, το οποίο με VAR πιθανώς και να μετρούσε. Σε χαμηλότερο τέμπο το δεύτερο μέρος και λογικό σε αυτό το διάστημα της σεζόν, η ΑΕΚ προηγήθηκε με μία σέντρα που υπολόγισε λάθος ο Ισλανδός κίπερ των γηπεδούχων. Ασφυκτική η πίεση που άσκησε η Μίντιλαντ στα τελευταία λεπτά, ισοφάρισε τρία λεπτά αργότερα και έχασε άλλες τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες να γυρίσει το ματς στις καθυστερήσεις.

Ποντάρουμε ότι θα αποδοθεί ποδοσφαιρική δικαιοσύνη σήμερα στη Λάρνακα. Ποιοτικότερη ομάδα η Μίντιλαντ, σε καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό, με δύο έξτρα παιχνίδια πρωταθλήματος, έδειξε στο πρώτο παιχνίδι ότι είναι (τουλάχιστον) μία κλάση ανώτερη. Δύσκολο να είναι ξανά τόσο άστοχη και παρά τις καιρικές συνθήκες που θα ευνοούν τους γηπεδούχους θα πάμε με το διπλό σε απόδοση 1.94.

Σκούπι – Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Παρόμοιο το σενάριο που έχει διαμορφωθεί και σε αυτό το ζευγάρι, το αουτσάιντερ πήρε ισοπαλία (2-2) στο πρώτο παιχνίδι (όχι με την τύχη της ΑΕΚ), αλλά οι Κροάτες παραμένουν ισχυρό φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Πολύ θαρραλέα η τακτική των Σκοπιανών στο Ζάγκρεμπ την προηγούμενη εβδομάδα, δεν το φοβήθηκαν το παιχνίδι, βγήκαν να παίξουν, προηγήθηκαν και ισοφάρισαν άμεσα στην προσωρινή ανατροπή της Ντινάμο, εκμεταλλευόμενοι το μεγάλο λάθος του γηπεδούχου κίπερ. Δεν περιμένουμε να κλειστούν στο καβούκι τους σήμερα στο γήπεδό τους, η άμυνα της Ντινάμο έχει θέματα στο ξεκίνημα της σεζόν που μπορούν να εξαργυρώσουν. Πολύ ποιοτικότεροι οι Κροάτες, με μονάδες που κάνουν τη διαφορά, προβλέπουμε μεγάλο σκορ και στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι. Πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 1.80.

Άρσεναλ Σαραντί – Ροσάριο Σεντράλ

Τα ξημερώματα (02:00) ολοκληρώνεται η 10η αγωνιστική για την LPF της Αργεντινής, μεταξύ δύο ομάδων που είναι σε καλό μομέντουμ. Πολύ σκληρή για να πεθάνει η Άρσεναλ και στην Αβεγιανέδα την περασμένη Τρίτη, με σύμμαχο την τύχη πήρε το 1-1 από την Ράσινγκ, όπως με τύχη (γκάφα αντίπαλου κίπερ) πήρε και το εντός έδρας 1-1 με την Πλατένσε. Έφτασε τα 8 παιχνίδια δίχως ήττα (2-6-0) και διατηρεί μία καλή απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη στη συνολική βαθμολογία υποβιβασμού.

Η Σεντράλ ταξιδεύει με την ψυχολογία στα ύψη στο Σαραντί! Πήρε το μεγάλο clasico με τη Νιούελς (1-0), με απόλυτα κυνικό τρόπο. Γλίτωσε στο ξεκίνημα του ντέρμπι, σκόραρε από στατική φάση και στο δεύτερο ημίχρονο “σκότωσε” τον ρυθμό για να πανηγυρίσει. Τρίτο παιχνίδι δίχως ήττα (2-1-0) και με μηδέν παθητικό, εντυπωσιακή η βελτίωσή της στο αμυντικό κομμάτι από τότε που ανέλαβε ο Κάρλος Τέβες. Προβλέπουμε πολύ κλειστό ματς, με μικρή δημιουργία εκατέρωθεν, όπως συνηθίζουν άλλωστε, ένα βαθμός δεν θα “χαλάσει” κανέναν. Ρίσκο με αξία το “Χ” σε απόδοση 3.25.

Προγνωστικά Στοιχήματος

18:30 | ΑΕΚ Λάρνακας – Μίντιλαντ ➡ 2 (απόδοση 1.94)

22:00 | Σκούπι – Ντινάμο Ζάγκρεμπ ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.80)

02:00 | Άρσεναλ Σαραντί – Ροσάριο Σεντράλ ➡ Χ (απόδοση 3.25)