αντυπασ προγνωστικα στοιχημα 240722

Καλημέρα φίλοι μου. Μία στις τρεις επιλογές πέρασε χθες στα προγνωστικά και συγκεκριμένα το goal/goal στο Μιάλμπι – Ντέγκεφορς σε απόδοση 1,80. Αντιθέτως μας έλειψαν τα γκολ της Τρόμσο και της Κοτράικ, για να περάσουν τα g/g & over 2,5 στα παιχνίδια τους.

Δυστυχώς η στήλη έχει πάρει την κατηφόρα και μέχρι στιγμής ο Ιούλιος είναι τραγικός μήνας. Ελπίζω να κρατά το καλύτερο για το τέλος και να γυρίσει επιτέλους ο τροχός, μιας και αρχίζω να χάνω την υπομονή μου.

Σήμερα το μενού θα έχει και F1, μιας και την τελευταία φορά που η στήλη ασχολήθηκε μαζί της, πληρώθηκε. Πάμε να δούμε τα σημερινά.

Formula 1 προγνωστικά

Στον αγώνα της Γαλλίας, ο Κάρλος Σάινθ θα ξεκινήσει από την 19η θέση και περίμενα να βγουν οι αποδόσεις για να δω τι δίνουν οι εταιρείες να μπει στην 6άδα. Όπως είχε συμβεί με τον Λεκλέρκ, πριν από μερικά γκραν πρι, αλλά τότε ο Γάλλος οδηγός της Φεράρι πλήρωσε εξαιρετικά (2,00). Σήμερα με τον Ισπανό, δυστυχώς η απόδοση για είσοδο στην πρώτη εξάδα είναι 1,50…

Εκεί που αξίζει κάποιος να ρισκάρει κατά τη γνώμη μου, είναι στο να κάνει τον ταχύτερο γύρο ο Ισπανός.  Ο Σάινθ απέδειξε στην δεύτερη περίοδο των κατατακτήριων ότι είναι αρκετά γρήγορος. Η μάχη για τη νίκη θα γίνει λογικά ανάμεσα σε Φερστάπεν και Λεκλέρκ και όπως έχουμε δει αρκετές φορές στο τέλος γίνεται στρατηγική και για τον βαθμό που δίνει ο πιο γρήγορος γύρος του αγώνα. Αν αυτόν τον κρατά ο Ολλανδός, τότε μπορεί η Φεράρι και ανάλογα με την θέση που θα έχει ο Σάινθ να τον φωνάξει στο τέλος για αλλαγή ελαστικών. Εκεί θα τζογάρω και θα πάρω τον Ισπανό, που «πληρώνει» 12,00! Νομίζω ότι σε Fun Bet αξίζει το ρίσκο.

Άαλμποργκ – Κοπεγχάγη προγνωστικά

Μια στραβή δεν πρόκειται να μας χαλάσει τον έρωτα με την Κοπεγχάγη. Στο προηγούμενο ματς, οι πρωταθλητές Δανίας, αν και έχασαν αρκετές ευκαιρίες δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Χόρσενς και γνώρισαν σοκαριστική ήττα με 1-0.

Σήμερα παίζουν εκτός έδρας με την Άαλμποργκ και δε νομίζω ότι η Κοπεγχάγη θα μείνει για δεύτερο στη σειρά ματς, μακριά από τη νίκη.

Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν και αυτοί στην πρεμιέρα (2-1 εκτός από τη Βίμποργκ) και πρέπει να σημειωθεί ότι έπαιξαν ανοιχτά. Εκτιμώ ότι η Κοπεγχάγη θα βρει χώρους και το σημαντικότερο, το δρόμο προς τα δίχτυα. Το «διπλό» στο 1,90 είναι αρκετά καλό.

Σάντεφιορντ – Μόλντε προγνωστικά

Σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Μόλντε και δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται στην κορυφή, μαζί με τη Λίλεστρομ. Στα 10 τελευταία της ματς στο πρωτάθλημα, μετρά οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ μέσα στην εβδομάδα κέρδισε εύκολα την Έλφσμποργκ σε ευρωπαϊκό ματς με 4-1 και ουσιαστικά καθάρισε την πρόκριση.

Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σάντεφιορντ θέλει να προσθέσει τρεις ακόμα βαθμούς στο σεντούκι της και νομίζω ότι θα τα καταφέρει. Το «διπλό» έχει απόδοση 1,65.

Κρίστιανσουντ – Οντ προγνωστικά

Όσο η Κρίστιανσουντ δεν μπορεί να κερδίσει και συνεχίζει να μας πληρώνει, είμαστε υποχρεωμένοι να την ακολουθούμε. Μιλάμε για μια ομάδα, που όχι μόνο βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά μετά από 12 αγώνες ο απολογισμός της είναι… απίστευτος. Μετρά 11 ήττες και μία ισοπαλία!

Θα προσπαθήσει να κάνει σεφτέ και κάποια στιγμή αυτό θα συμβεί. Ελπίζω να μην γίνει σήμερα, στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Οντ. Με τα αποτελέσματα των γηπεδούχων, μου κάνει εντύπωση που οι εταιρείες την δίνουν φαβορί και μάλιστα με 2,25, ενώ το Χ2 σε διπλή ευκαιρία το συναντάμε στο 1,65.

Θα ποντάρω στο να μην κερδίσει σήμερα και θα προσθέσω και το over 1,5 για να φτάσει η απόδοση στο 2,02.

Προγνωστικά Στοιχήματος