αβραμιδης προγνωστικα στοιχηματοσ 230722

Πρώτο απόλυτο της σεζόν για τη στήλη την Πέμπτη, η αρχή έγινε στη Σόφια όπου η Λέφσκι αιφνιδίασε τον ΠΑΟΚ με δύο πολύ γρήγορα γκολ, όπως αναμενόταν μαζεύτηκε για να υπερασπιστεί τα κεκτημένα και η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν κατάφερε ούτε καν να μειώσει! Το σύνηθες 2-3 γκολ στα εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια του Δικεφάλου μας δικαίωσε όπως και η στήριξή μας στις Γερμανίδες στον προημιτελικό του EURO γυναικών κόντρα στην Αυστρία! Σε αυτή την περίπτωση χρειάστηκε και μεγάλη δόση τύχης, με το σκορ στο 1-0 υπέρ της η “νάτσιοναλελφ” έχανε τη μία κλασική ευκαιρία μετά την άλλη, στις καθυστερήσεις η Ποπ πήγε να μαρκάρει την τερματοφύλακα των αντιπάλων σε γέμισμα που δοκίμασε, η μπάλα κόντραρε πάνω της, 2-0 και νάτο και το Γερμανία – 1.5 ασιατικό στο οποίο είχαμε καταλήξει στα προγνωστικά!

Γαλλία (Γ) – Ολλανδία (Γ)

Με Euro γυναικών θα ασχοληθούμε κι απόψε, ίσως να φαίνεται περίεργο αλλά σε σχέση με τα πρωταθλήματα, Βέλγιο, Νορβηγία, Ελβετία κ.α. που είναι σε εξέλιξη αυτήν την περίοδο η εικόνα που έχουμε από τη διοργάνωση που διεξαγεται στο Νησί είναι πολύ καλύτερη! Δραματικός ο χθεσινός προημιτελικός με τη Σουηδία να βρίσκει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στις καθυστερήσεις κόντρα στο Βέλγιο, απόψε συμπληρώνεται το καρέ των ημιτελικών, στις 22:00 το πρώτο σφύριγμα στο Γαλλία – Ολλανδία στο Ρόδεραμ, η νικήτρια θα παίξει με τη Γερμανία για μια θέση στον τελικό, Αγγλία – Σουηδία το άλλο ζευγάρι! Εντυπωσιακές οι Γαλλίδες μέχρι σήμερα στη διοργάνωση, έκαναν θόρυβο από την πρώτη στιγμή πετυχαίνοντας πέντε γκολ σε ένα ημίχρονο κόντρα στην Ιταλία, δύο νίκες και μία ισοπαλία, στο τελευταίο παιχνίδι με γκολ ισοφάρισης από την Ισλανδία στο δωδέκατο λεπτό των καθυστερήσεων, στον όμιλο και πρωτιά! Πολύ μεγάλη η απώλεια της “μπόμπερ” Κακοτό που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με το Βέλγιο και δεν μπορεί να βοηθήσει, 26 γκολ σε 32 εμφανίσεις με το εθνόσημο μετρά η επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν!

Δημιουργικά η Γαλλία παραμένει ίσως και η καλύτερη ομάδα του τουρνουά, μια σχετική αφέλεια απέναντι στη αντίπαλη εστία πάντως την έχει, δεν της λείπουν και τα ζητήματα στην ανασταλτική λειτουργία, ιδίως στη μετάβαση από φάση επίθεσης σε φάση άμυνας! Αυτό, κυρίως, περιμένω να προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Ολλανδία, σε καμία περίπτωση πάντως οι “οράνιε” δεν έχουν την προ πενταετίας εικόνα, κάπως έτσι εξηγείται και η… ανισορροπία του σετ! Πολύ μεγάλη υπόθεση η επιστροφή της Μιντέμα που ξεπέρασε τον κορωνοϊό και είναι και πάλι διαθέσιμη, στα δυσάρεστα ο σοβαρός τραυματισμός της Μάρτενς που την κράτα εκτός συνέχειας της διοργάνωσης! Όχι και τόσο πειστική η εικόνα της Ολλανδίας στον όμιλο, μη σας ξεγελά το 4-1 επί της Ελβετίας στο τελευταίο παιχνίδι, μέχρι και το 85ο λεπτό το σκορ ήταν ισόπαλο 1-1! Ξεκάθαρο φαβορί της αποψινής αναμέτρησης η Γαλλία με τις ΑΠΟΔΌΣΕΙΣ του “άσου” πάντως να μη μας ικανοποιούν, πρώτη επιλογή της στήλης το over 2.5, στο 1.87 η απόδοση στο STOIXIMAN! Συνδυαστικά ή και εναλλακτικά πηγαίνουμε και στον “άσο” και over 1.5, στο 2.15!

Προγνωστικά Στοιχήματος