Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις διεξάγονται στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής στην Α’ Αγγλίας. Η πρωτοπόρος Μπέρτον υποδέχεται την Σριούσμπερι, η δεύτερη Γουόλσολ την Μπλάκπουλ και  η ανεβασμένη Μπάρνσλεϊ φιλοξενεί την «ύπουλη» Ροτσντέιλ.

ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ – ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ (23/01, 17:00): Τις θετικές εμφανίσει συνέχισε η Μπάρνσλεϊ, η οποία επικράτησε πολύ εύκολα με 3-0 της Τσέστερφιλντ, εκτός έδρας. Έχει το απόλυτο στις τρεις αγωνιστικές (3-0-0), αποφεύγοντας τις τελευταίες θέσεις. Από την άλλη η Ρότσντέιλ έπειτα από τρεις αγωνιστικές αήττητη γνώρισε την ήττα 2-3 από την Τσέστερφιλντ, εντός έδρας. Σκοράρουν ακατάπαυστα και οι δύο ομάδες στα τελευταία τους παιχνίδια, μπορεί να επιβεβαιωθεί το Over.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1,85 @ Stoiximan)

ΜΠΕΡΤΟΝ –ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ (23/01, 17:00): Μεγάλο διπλό στην έδρα της συναγωνίστριας Κόβεντρι πήρε το προηγούμενο Σάββατο η Μπέρτον, η οποία επικράτησε 0-2 της αντιπάλου της. Συνεχίζει να προπορεύεται στην πρώτη θέση, επεκτείνοντας το αήττητο της στις οκτώ αγωνιστικές (7-1-0). Από την άλλη η Σριούσμπερι μετά το επτάρα από την Τσέστερφιλντ, γνώρισε ακόμη μία ήττα από την Μπάρνσλεϊ με 3-0, εντός έδρας και θα δώσει μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Καλύτερη ομάδα η γηπεδούχος είναι και σε φόρμα, μπορεί να επικρατήσει της Σριούσμπερι.

Προγνωστικό: 1 (1,62 @ Goalbet)

ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ – ΜΙΛΓΟΥΟΛ (23/01, 17:00): Την ήττα 3-1 από την Γουίγκαν υπέστη η Τσέστερφιλντ την προηγούμενη αγωνιστική. Αυτό ήταν και το πρώτο της αρνητικό αποτέλεσμα, έπειτα από τρία σερί παιχνίδια αήττητη (2-1-0). Από την άλλη μεριά η Μίλγουολ επικράτησε 3-1 εντός έδρας της Πορτ Βέιλ, μειώνοντας την διαφορά της από την εξάδα στον έναν πόντο. Και οι δύο θα κυνηγήσουν την νίκη, οπότε το σενάριο να σκοράρουν αμφότερες είναι αρκετά πιθανό.

Προγνωστικό: G/G (1,65 @ Betshop)

ΚΡΟΥ – ΓΟΥΙΓΚΑΝ (23/01, 17:00): Ο κατήφορος συνεχίζεται για την Κρου, η οποία σε ένα ματς ροντέο γνώρισε την ήττα από την Σουίντον με 4-3, εκτός έδρας. Αγνοεί το «τρίποντο» εδώ και πέντε αγωνιστικές (0-1-4), αντιμετωπίζοντας μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα. Από την άλλη η Γουίγκαν επικράτησε 3-1 της Τσέστερφιλντ στην έδρα της και παράλληλα επέκτεινε το αήττητο σερί της στις έξι αγωνιστικές (4-2-0). Σκοράρει κατά ριπάς η φιλοξενούμενη, άρχισε να βρίσκει δίχτυα και η Κρου, ωστόσο η διαφορά των δύο ομάδων είναι αρκετά μεγάλη.

Προγνωστικό: 2 & Over 2,5 (@ Magicbet)

ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ – ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ (23/01, 17:00): Ισόπαλη με την Κόλτσεστερ (1-1) αναδείχθηκε η Φλίτγουντ Τάουν την περασμένη αγωνιστική και συνεχίζει να παραμένει στην εκτός ζώνης υποβιβασμού, με την διαφορά ωστόσο στον πόντο. Ένα βαθμό μάζεψε και η Ντόνκάστερ, η οποία παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στην έδρα της με την Τζίλιγχαμ. Επέκτεινε το σερί της στις τρεις αγωνιστικές (2-1-0). Με μεγάλη άνεση σκοράρει η φιλοξενούμενος στα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, το ίδιο και η γηπεδούχος στην έδρα της.

Προγνωστικό: G/G (1,70 @ Interwetten)

ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ – ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ (23/01, 17:00): Ισοπαλία 2-2 παραχώρησε το περασμένο Σάββατο η Τζίλιγχαμ στην έδρα της Ντονκάστερ και μετά την ήττα από την Γουίγκαν (3-2) έπεσε στην τρίτη θέση της κατάταξης. Στο μηδέν έμεινε η Πιτέρμπορο, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) απέναντι στην Σάουθεντ. Διατήρησε το αήττητο στις τελευταίες δύο αγωνιστικές και παραμένει εντός ζώνης πλέι οφ. Πολύ πιθανό οι δύο αντίπαλοι να συμβιβαστούν με τον ένα βαθμό.

Προγνωστικό: Χ (3,25 @ Expekt)

ΟΛΝΤΑΜ – ΜΠΕΡΙ (23/01, 17:00): Συνεχίζεται ο κατήφορος για την Όλνταμ, η οποία ηττήθηκε 1-0 από την Μπράντφορντ. Συμπλήρωσε οκτώ αγωνιστικές χωρίς νίκη με δύο ισοπαλίες και έξι ήττες. Στο -6 η διαφορά της από την παραμονή. Από την άλλη σε κακή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται και η Μπέρι, αφού με την ήττα από την Γουόλσολ (2-3), εντός έδρας, παρέμεινε για τέταρτο σερί ματς χωρίς νίκης. Πρόβλημα στον επιθετικό τομέα αντιμετωπίζουν και οι δύο, οπότε ασφαλής επιλογή μοιάζει το Under.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,75 @ Stoiximan)

ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ –ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ (23/01, 17:00): Την ήττα 3-1 από την Μίλγουολ γνώρισε το περασμένο Σάββατο η Πορτ Βέιλ, επιστρέφοντας στα αρνητικά αποτελέσματα μετά από τις δύο νίκες που πέτυχε. Από την άλλη η Μπράντφορντ με την νίκη επί της Όλνταμ (1-0) επέστρεψε στις επιτυχίες, έπειτα από δύο τριάρες που υπέστη από Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Τζίλιγχαμ. Απόλυτη ισορροπία μεταξύ δύο ισοδύναμων ομάδων, η ισοπαλία έχει τον πρώτο λόγο.

Προγνωστικό: Χ (3,30 @ Goalbet))

ΣΚΑΝΘΟΡΠ – ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ (23/01, 17:00): Βαριά ήττα για την Σκάνθορπ, η οποία ηττήθηκε με 5-0 στην έδρα της Μπλάκπουλ. Παρέμεινε για τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη (1-2-0), μετρώντας μόλις μία νίκη στα τελευταία επτά που έδωσε. Από την άλλη πλευρά η Κόλτσεστερ είναι σε χειρότερη κατάσταση, αφού ούτε την προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε να πάρει την νίκη κόντρα στην Φλίτγουντ (1-1) εντός έδρας, παραμένοντας για 13 ματς χωρίς τρίποντο! Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο -5 από την παραμονή. Εμφανώς βελτιωμένο το πρόσωπο των φιλοξενούμενων, μπορούν να φύγουν με το «τρίποντο» από την έδρα της Σκάνθορπ.

Προγνωστικό: 2 (3,15 @ Betshop)

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. – ΣΟΥΙΝΤΟΝ (23/01, 17:00): Επαγγελματικό διπλό για την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στην έδρα της Κόλτσεστερ με 1-2. Παραμένει σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη εξάδα (στον πόντο η διαφορά της από την έκτη θέση). Από την άλλη η Σουίντον μετά την τεσσάρα επί της Σάουθεντ (4-2), πέτυχε άλλη μία απέναντι στην Κρου (4-3), εντός έδρας, σ’ ένα παιχνίδι που θύμιζε πολύ από αγγλικό ποδόσφαιρο. Ροντέο τα τελευταία παιχνίδια και των δύο ομάδων, οπότε το εκατέρωθεν σκοράρισμα μοιάζει με ασφαλής επιλογή.

Προγνωστικό: G/G (1,65 @ Magicbet)

ΣΑΟΥΘΕΝΤ – ΚΟΒΕΝΤΡΙ (23/01, 17:00): Στο μηδέν έμεινε την περασμένη αγωνιστική η Σάουθεντ, η οποία παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στην έδρα της Πιτέρμπορο. Παρέμεινε για τέταρτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη (0-1-3), χωρίς μάλιστα να έχει να έχει καταφέρει να σκοράρει στα τρία από τα τέσσερα. Από την άλλη πλευρά η Κόβεντρι υποχρεώθηκε σε ήττα από την πρωτοπόρο Μπέρτον με 0-2 εντός έδρας, έπειτα από ένα σερί πέντε αγωνιστικών αήττητη (2-3-0). Κακή στην έδρα της η Σάουθεντ στα τελευταία παιχνίδια (1-1-3), πάντα επικίνδυνη εκτός έδρας η Κόβεντρι, μπορεί να αποδράσει με το διπλό.

Προγνωστικό: 2 (2,30 @ Interwetten)

ΓΟΥΟΛΣΟΛ – ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ (23/01, 17:00): Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Γουόλσολ, η οποία πέρασε από την έδρα της Μπέρι με 2-3. Έτσι παρέμεινε στην δεύτερη θέση και σε απόσταση δύο βαθμών από την πρωτοπόρο Μπέρτον. Από την άλλη η Μπλάκπουλ έβγαλε πάθος και νίκησε με το επιβλητικό 5-0 την Σκάνθορπ, εντός έδρας, έπειτα από τρεις διαδοχικές ήττες. Εκτός έδρας παραμένει αναποτελεσματική με μία νίκη και έξι ήττες στα πρόσφατα παιχνίδια της.

Προγνωστικό: 1 (1,58 @ Expekt)