Α' Γαλλίας

Προγνωστικά Α’ Γαλλίας: Ολοκληρώνεται σήμερα η 8η αγωνιστική της Α’ Γαλλίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.

Ανζέ – Μαρσέιγ (02/10, 16:00): Μπορεί να ηττήθηκε η Ανζέ στο εκτός έδρας ματς με τη Μονακό, ωστόσο η εικόνα της ήταν αρκετά καλή. Στον αντίποδα, η Μαρσέιγ επέστρεψε στις νίκες με το 2-1 επί της Ναντ, εντούτοις εκτός έδρας δε λέει πολλά πράγματα και έχει σαφή αμυντικά ζητήματα. Θεωρούμε ότι μπορούμε να δούμε αμφότερες τις ομάδες να σκοράρουν.

Προγνωστικό: G/G (2.05 @Betshop)

Νις – Λοριάν (02/10, 18:00): Σπουδαία πράγματα κάνει η Νις, που παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας μετά το διπλό επί της Νανσί (0-1). Συνεχίζει να είναι η μοναδική αήττητη ομάδα της Ligue 1 και δε θεωρούμε ότι αυτό μπορεί να αλλάξει στο εντός έδρας ματς με τη Λοριάν. Θα πάμε με τον άσσο.

Προγνωστικό: Άσσος (1.80 @Magicbet)

Λυών – Σεντ Ετιέν (02/10, 21:45): Επέστρεψε στις ήττες η Λυών, που έχασε 1-0 εκτός έδρας απ’ τη Λοριάν και έμεινε στην 9η θέση. Σήμερα υποδέχεται τη φορμαρισμένη Σεντ Ετιέν, που είναι αήττητη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές και δείχνει ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα παντού. Θεωρούμε ότι μπορεί να τα καταφέρει και σήμερα.

Προγνωστικό: X2 (1.91 @Interwetten)