prognostika stoiximatos 20072022

Εδώ είμαστε και πάλι με νέα πρόταση για εσάς από τη στήλη του Bethome.gr! Αρκετές οι επιλογές μας σήμερα, με τα προγνωστικά στοίχημα να προέρχεται από τα προκριματικά στην Ευρώπη. Ωστόσο, ξεχωρίσαμε μια αναμέτρηση από την εμβόλιμη αγωνιστική στην Α Βραζιλίας.

Ατλέτικο Παραναένσε – Ατλέτικο Γκοϊανιένσε Προγνωστικά

Για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι, μετά και τη νίκη 2-1 επί της Μπαΐα στο κυπέλλου, η Ατλέτικο Παραναένσε κατάφερε να παραμείνει αήττητη, μένοντας αυτή τη φορά στο μηδέν με την Ιντερνασιονάλ, εντός, για το πρωτάθλημα. Αποτέλεσμα που ήταν και το πιο δίκαιο, σε ένα αρκετά ισορροπημένο ματς, με ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές, όμως αμφότερες ήταν αρκετά άστοχες στην τελική προσπάθεια. Αήττητη στα επτά πιο πρόσφατα εντός της, έχοντας τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Στα αρνητικά αποτελέσματα επέστρεψε η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, που με τη σειρά της ηττήθηκε με 0-1 από τη Φορταλέζα, εντός. Αν και καλύτερη σε γενικές γραμμές στον αγωνιστικό χώρο, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν, γεγονός που “πλήρωσε” προς το φινάλε. Τρίτη διαδοχική ήττα της στο πρωτάθλημα, είχαν προηγηθεί αυτές από Σάο Πάολο (1-2 εντός) και Σάντος (1-0 εκτός), οπότε και παραμένει χαμηλά. Πανηγύρισε μόλις ένα διπλό στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της (1-1-3).

Μπορεί τον τελευταίο καιρό να μην δείχνει σταθερότητα στον τρόπο που αγωνίζεται, ωστόσο σε γενικές γραμμές η Ατλέτικο Παραναένσε δείχνει σε πολύ καλύτερη κατάσταση από την αντίπαλο της. Λογικό φαβορί, έχοντας πάρει για τα καλά τον αέρα της Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, από την οποία δεν έχει ηττηθεί στα 13 τελευταία μεταξύ τους (10-3-0). Επιλογή μας αποτελεί ο Άσσος σε απόδοση 1.88 από τη bwin gr.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

01:30 Ατλέτικο Παραναένσε – Ατλέτικο Γκοϊανιένσε: Άσσος (1.88 @bwin)