αντυπας προγνωστικα στοιχηματοσ 270722

Αυτό το άγνωστο που προσφέρουν τα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, πάντα μου δημιουργούσε έναν ενθουσιασμό. Το άγνωστο, το οποίο πολλές φορές μπορεί να είναι και επικίνδυνο αλλά που συνάμα κρύβει και ευκαιρίες στο στοιχημα.

Σήμερα λοιπόν πάμε για τους αγώνες ρεβάνς του Κόνφερενς Λιγκ. Πρώτος προκριματικός γύρος οπότε καταλαβαίνετε ότι τα ονόματα που έχουμε διαθέσιμα είναι σχεδόν άγνωστα στο ευρύ κοινό για να μην πω και σε εμάς τους ίδιους που η ενασχόλησή μας με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο είναι κάπως πιο έντονη.

Στα πρώτα παιχνίδια δεν είδαμε πολλά γκολ. Η κατάργηση του εκτός έδρας γκολ αλλάζει και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν οι σύλλογοι αυτές τις αναμετρήσεις. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν είδαμε πολλά γκολ και δεν θα δούμε πιστεύω και στους επόμενους προκριματικούς γύρους.

Ρίγα – Ντέρι

Το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στην Ρίγα και την Ντέρι είχε έκπληξη. Τουλάχιστον στα δικά μου μάτια έτσι το θεώρησα. Η Ρίγα κατέβηκε στο ματς με σκοπό να ρίξει στο χορτάρι το δυνατό της χαρτί που ήταν η ανασταλτική λειτουργία αλλά έτσι όπως κύλησε η αναμέτρηση, βρήκε και δύο γκολ, τα οποία της έδωσαν ένα μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης.

Αγωνίστηκε μάλιστα και για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα με παίκτη περισσότερο και το εκμεταλλεύτηκε στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Τώρα καλείται να κάνει διαχείριση. Η Ντέρι από την πλευρά της οφείλει να βγει στην επίθεση και να βρει δύο γκολ ώστε να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα. Με τους κενούς χώρους και το ρίσκο που θα πάρουν οι φιλοξενούμενοι, η Ρίγα θα βρει τρόπο να σκοράρει ξανά. Σε υπερβολικά μεγάλη τιμή το Over 2,5 και ο λόγος είναι κυρίως η εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία που δείχνει η Ρίγα.

Αραράτ – Σκεντίγια

Εδώ μιλάμε για ένα ανάλογο παιχνίδι με το προηγούμενο. Στην πρώτη αναμέτρηση δεν περίμενα πολλά τέρματα είναι η αλήθεια. Η Σκεντίγια σκόραρε στα μισά του πρώτου ημιχρόνου και στο φινάλε. Βρήκε τρόπο να κρατήσει το υπέρ της 2-0 στο δεύτερο μέρος ρίχνοντας το ρυθμό και κράτησε εύκολα τη νίκη.

Η αλήθεια είναι πως περίμενα μεγαλύτερη αντίδραση από την Αραράτ, κυρίως γιατί πίστευα ότι αμυντικά θα αντεπεξέλθει καλύτερα. Δεν το πέτυχε όμως και τώρα είναι αναγκασμένη να κυνηγήσει γκολ και πρόκριση. Η Σκεντίγια αν παίξει έξυπνα, όχι μόνο θα πάρει την πρόκριση αλλά θα καταφέρει να βρει και γκολ.

Το Over 2,5 και σε αυτή την περίπτωση πληρώνει σε αποδόσεις αουτσάιντερ και θα το συμπεριλάβω στις επιλογές μου.

Προγνωστικά Στοιχήματος