lex-poznan

Επιστρέφουμε στο Bethome.gr! Χθες οι επιλογές μας απ’ τη Σουηδία δεν πέρασαν, ελπίζουμε σε καλύτερη συνέχεια σήμερα. Πάμε να προσεγγίσουμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, εσείς μπορείτε να κάνετε τις καλύτερες επιλογές στην Betshop.

Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ

Ξεκινάμε απ’ τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και την αναμέτρηση Χιμπέρνιανς – Σάμροκ Ρόβερς. Όλα μοιάζουν να έχουν κριθεί απ’ το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες την περασμένη εβδομάδα, η Σάμροκ Ρόβερς επικράτησε 3-0 και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση. Η Χιμπέρνιανς είχε δύο δοκάρια στο δεύτερο μέρος, άξιζε ένα γκολ, αλλά στο φινάλε δέχτηκε τρίτο τέρμα και χάλασε ακόμη περισσότερο την εικόνα της.

Η Χιμπέρνιανς ξέρει ότι οφείλει να ρισκάρει, οι ελπίδες της για ανατροπή είναι ελάχιστες. Η Σάμροκ Ρόβερς δεν έχει λόγο να παίξει στα “κόκκινα”, έχει σκορ πρόκρισης απ’ την περασμένη εβδομάδα. Μπορεί να προστατεύσει την έδρα της η Χιμπέρνιαν και να αποκλειστεί με ψηλά το κεφάλι, επιλέγουμε 1X σε απόδοση 2.10.

Συνεχίζουμε με το ματς Καραμπάχ – Λεχ Πόζναν. Περίεργο ματς την περασμένη εβδομάδα, η Κάραμπαχ είχε τον έλεγχο και την πρωτοβουλία, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει σοβαρά. Η Λεχ Πόζναν σκόραρε στη μοναδική τελική προσπάθεια της στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο μέρος έκανε περισσότερο διαχείριση της κατάστασης, είχε ευκαιρία για δεύτερο γκολ.

Η Κάραμπαχ είχε την πρωτοβουλία στο πρώτο ματς, όμως δεν έβγαλε σοβαρές ευκαιρίες. Η Λεχ Πόζναν πήρε αυτό που ήθελε και σήμερα έχει την ευχέρεια να παίξει προσεκτικά και να περιμένει τις αντεπιθέσεις που σίγουρα θα της παρουσιαστούν. Θεωρούμε ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα της και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Επιλέγουμε Χ2 σε απόδοση 2.00.

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

21.00 Χιμπέρνιανς – Σάμροκ Ρόβερς 1X (2.10 @ betshop)

19.00 Καραμπάχ – Λεχ Πόζναν X2 (2.00 @ betshop)