χριστοφορακης προγνωστικα στοιχηματος 2307

Προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ έχει το σημερινό μενού και φυσικά με αυτά θα ασχοληθεί η στήλη. Μπορεί να παίζουν αρκετές άγνωστες ομάδες, ωστόσο δεν πάμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Έχουν γίνει τα πρώτα παιχνίδια και βλέποντας και τα στιγμιότυπα των αγώνων, έχουμε μια εικόνα των ομάδων και φυσικά ξέρουμε και το αποτέλεσμα που θέλουν.

Πριν πάμε στα σημερινά, θα κάνουμε όπως πάντα τον απολογισμό της χθεσινής μέρας. Πέρασε το over 3,5 στο ματς Σόγκνταλ – Γκορούντ, αλλά στα άλλα δύο ματς, μας έφαγαν οι κόκκινες. Στο Βαλούρ – Κέφλαβικ, που θέλαμε να μπουν επίσης τουλάχιστον τέσσερα γκολ, οι γηπεδούχοι έμειναν από νωρίς με 10 παίκτες και οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν με 3-0.

Εκεί που η αποβολή μας χάλασε περισσότερο, ήταν στην αναμέτρηση της KFUM Όσλο με την Σταρτ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν και στο 60’ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες. Πίεσαν, έστω και με παίκτη λιγότερο, αλλά δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν, αν και είχαν τις ευκαιρίες.

Ζαλγκίρις – Μπαλκάνι

Στο πρώτο ματς, πιάσαμε το Χ2 της Ζαλγκίρις σε συνδυασμό με το over 1,5. Η Μπαλκάνι προηγήθηκε και είχε ευκαιρίες για να κάνει και το 2-0. Στη συνέχεια οι Λιθουανοί ισοφάρισαν και είναι απίστευτο που το ματς έμεινε στο 1-1. Και το λέω αυτό, γιατί βλέποντας τα στιγμιότυπα του αγώνα και οι δύο ομάδες έχασαν καλές ευκαιρίες για η νίκη.

Η Ζαλγκίρις θέλει να εκμεταλλευθεί την έδρα της και να προκριθεί. Είναι πιο έμπειρη ομάδα και εκτιμώ ότι οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία τους στο πρώτο ματς. Μπορούσαν να κερδίσουν και σήμερα θα είχαν περισσότερες πιθανότητες. Θα ποντάρω στον «άσο» του 1,83…

Σέριφ – Ζρίνσκι

Το πρώτο παιχνίδι έμεινε στο 0-0, οπότε όλα θα κριθούν σήμερα. Η Σέριφ είναι το φαβορί και ο «άσος» έχει αρχίσει να παρουσιάζει πτωτικές τάσεις. Ξεκίνησε από το 1,85, πήγε στο 1,83 και τώρα που γράφω το κείμενο τον συναντάμε στο 1,75.

Θα τον τιμήσω γιατί θα μιλάμε για τεράστια έκπληξη εάν οι γηπεδούχοι αποκλειστούν. Μιλάμε άλλωστε για την ομάδα που πέρυσι πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, κερδίζοντας μάλιστα και την Ρεάλ μέσα στην Μαδρίτη!

Κι Κλακσβίκ – Μπόντο Γκλιμτ

Εδώ η υπόθεση πρόκριση έχει κριθεί. Οι Νορβηγοί, εκμεταλλεύθηκαν την έδρα τους και κέρδισαν με 3-0 το πρώτο παιχνίδι. Πάνε στην Ισλανδία για να σφραγίσουν το εισιτήριο και πρέπει να συμβούν πράματα και θάματα για να μπλέξουν σε περιπέτειες.

Αυτό που θέλουμε στο συγκεκριμένο ματς είναι να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Αφενός η Μπόντο είναι ομάδα που δέχεται συχνά γκολ και αφετέρου, οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 1η θέση του ισλανδικού πρωταθλήματος. Πετυχαίνουν συχνά γκολ και εκτιμώ ότι το goal/goal στο 1,70 έχει τύχη…

Βίκινγκουρ – Μάλμε

Στο πρώτο παιχνίδι, η στήλη δικαιώθηκε με την επιλογή της. Θέλαμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στην εξαιρετική απόδοση του 2,40. Το τελικό 3-2 μιλά από μόνο του.

Τώρα, δυστυχώς, το goal/goal «πληρώνει» 1,72, αλλά θα το τιμήσω. Οι γηπεδούχοι έχουν βρει δίχτυα και στα 10 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους και σήμερα που θα προσπαθήσουν να κάνουν την έκπληξη ή τουλάχιστον να βάλουν δύσκολα στους Σουηδούς, πρέπει να συνεχίσουν το σερί.

Η Μάλμε είναι το φαβορί για την πρόκριση και για να έχει το κεφάλι της ήσυχο, πρέπει να πετύχει γκολ. Να προκριθεί με 0-0 δεν το βλέπω…

Προγνωστικά Στοιχήματος