Συνεχίζεται η δράση στο πρωτάθλημα της Νάσιοναλ Λιγκ με τις δυο πρωτοπόρους της βαθμολογίας, Τσέλτεναμ και Φόρεστ Γκριν να συνεχίζουν ακάθεκτες τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, αγωνιζόμενες κόντρα σε Ντόβερ Αθλέτικ και Μπρέιντρι Τάουν αντίστοιχα. Υπό το φόβο αναβολών θα διεξαχθεί και αυτή η αγωνιστική.

ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ – ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ (23/01, 17:00): Οχτώ αγωνιστικές παραμένει αήττητη η Γκρίμσμπι, η οποία παραμένει μόνη στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας μια διαφορά τριών βαθμών από την Ντόβερ που την ακολουθεί. Εφτά νίκες και μια ισοπαλία το σερί της, προερχόμενη από το «διπλό» κόντρα στην Γουέλινγκ (0-4). Αντιθέτως, τις πολύ κακές εμφανίσεις συνεχίζει η Όλτρινχαμ, η οποία μετράει μόλις ένα βαθμό στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια.

Προγνωστικό: 1 (1.26 @ Stoiximan)

ΓΟΥΕΛΙΝΓΚ – ΜΠΑΡΟΟΥ (23/01, 17:00): Μόλις ένα βαθμό μετράει στα έξι τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα η Γουέλινγκ, που πλέον βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, όντας εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Δεν έχει κερδίσει κανένα βαθμό στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας ματς, πετυχαίνοντας μόλις ένα τέρμα. Σε λίγο καλύτερη μοίρα από την αντίπαλό της είναι η Μπάροου, η οποία ωστόσο δεν εντυπωσιάζει εκτός έδρας, μετρώντας δυο βαθμούς στα έξι τελευταία παιχνίδια μακριά από την έδρα της.

Προγνωστικό: Χ2 (1.43 @ Goalbet)

ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ – ΧΑΛΙΦΑΞ (23/01, 17:00): Σε ανοδική πορεία βρίσκονται και οι δυο ομάδες, όντας αήττητες για έξι και οχτώ παιχνίδια αντίστοιχα. Σε καλύτερη βαθμολογική θέση οι γηπεδούχοι που διεκδικούν επάξια μια θέση στην πεντάδα, σε σχέση με την Χάλιφαξ που «μάχεται» για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Αήττητοι στα τέσσερα τελευταία τους παιχνίδια οι γηπεδούχοι, με τρεις νίκες και μια ισοπαλία, μόνο νίκες στα τρία τελευταία τους παιχνίδια οι φιλοξενούμενοι.

Προγνωστικό: G/G (1.50 @ Betshop)

ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ – ΓΚΙΣΕΛΙ (23/01, 17:00): Συμβιβασμένη με την τελευταία θέση πρέπει να είναι η Κιντερμίνστερ, η οποία δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει κάποιο βαθμό στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, με αποτέλεσμα να είναι έξι βαθμούς μακριά από την προτελευταία Τορκί. Νίκη για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη θέλει η Γκίσελι, με σκοπό να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά από τέσσερις αγωνιστικές, όπου μετράει δυο ισοπαλίες και δυο ήττες.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1.80 @ Magicbet)

ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ – ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ (23/01, 17:00): Την πρώτη της εντός έδρας νίκη μετά από τρεις σερί ήττες θέλει να πανηγυρίσει η Μάκλσφιλντ με σκοπό να παραμείνει σε τροχιά διεκδίκησης μιας θέσης για τα πλέι οφ. Πράγμα που μπορεί να πετύχει καθώς η Όλντερσοτ δεν εντυπωσιάζει στα παιχνίδια της και ειδικά στα εκτός έδρας. Μόλις δυο βαθμούς μετράνε οι φιλοξενούμενοι στα εκτός έδρας παιχνίδια τους, αν και προέρχονται από εντός έδρας νίκη κόντρα στην Τσέστερ (3-1).

Προγνωστικό: 1 (1.80 @ Expekt)

ΜΠΟΡΕΧΑΜ ΓΟΥΝΤ – ΙΣΤΛΙΧ (23/01, 17:00): Μόλις μια νίκη μετράει στα οχτώ τελευταία της παιχνίδια η Μπόρεχαμ Γουντ, η οποία έχει υποχρεωθεί σε πολλά ισόπαλα αποτελέσματα, πληρώνοντας την αδυναμία της στο σκοράρισμα. Χαρακτηριστικό ότι έχει σκοράρει δυο φορές στα οχτώ αυτά παιχνίδια, ενώ έχει δεχθεί μόλις τρία. Αντιθέτως, η Ίστλιχ παραμένει αήττητη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, με τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες, και θα κυνηγήσει την νίκη για να παραμείνει στην πρώτη πεντάδα.

Προγνωστικό: 2 (1.95 @ Expekt)

ΜΠΡΟΜΛΕΪ – ΤΡΑΝΜΙΡ (23/01, 17:00): Μια νίκη και δυο ισοπαλίες μετράει η Μπρόμλεϊ στα τελευταία της παιχνίδια, μετά από ένα αρνητικό σερί με πέντε ήττες. Εδώ και πέντε αγωνιστικές δεν έχει κερδίσει στην έδρας της, έχοντας δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Από την άλλη πλευρά, η Τρανμίρ μετράει τρεις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια της και εξακολουθεί να βρίσκεται κοντά στην πρώτη πεντάδα, όπου και θέλει να βρεθεί.

Προγνωστικό: 2 (2.05 @ Stoiximan)

ΡΕΞΑΜ – ΛΙΝΚΟΛΝ (23/01, 17:00): Τραγική εικόνα και για τις δυο ομάδες στα τελευταία παιχνίδια τους. Οι γηπεδούχοι μετά και το τελευταίο τους νικηφόρο παιχνίδι, μετράνε τέσσερις σερί ήττες, ωστόσο εξακολουθούν να είναι στο παιχνίδι για την κατάληψη μιας θέσης στα πλέι οφ. Δυο βαθμούς πιο πάνω από τη Ρέξαμ είναι η Λίνκολν, η οποία μετράει μόλις ένα βαθμό στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Αγνοεί τους τρεις βαθμούς της νίκης εδώ και εννέα αγωνιστικές.

Προγνωστικό: Under 2,5 (2.05 @ Goalbet)

ΤΟΡΚΙ – ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ (23/01, 17:00): Σε πολύ δύσκολη θέση εξακολουθεί να βρίσκεται η Τορκί, η οποία βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, έξι βαθμούς πάνω από την Κιντερμίνστερ. Μετράει μια μόλις νίκη στα έντεκα τελευταία της παιχνίδια. Από την άλλη πλευρά, η Γκέιτσχεντ πραγματοποιεί πολύ μέτριες εμφανίσεις, αν και βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας. Δυο νίκες στα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Προγνωστικό: 2 (2.60 @ Betshop)

ΤΣΕΣΤΕΡ – ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ (23/01, 17:00): Μόλις μια νίκη έχει πανηγυρίσει η Τσέστερ στα εννέα τελευταία της παιχνίδια, έχοντας ηττηθεί στα πέντε από αυτά. Θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις πριν μπει σε περιπέτειες, ωστόσο θα έχει δύσκολο έργο κόντρα στην φορμαρισμένη Σαόυθπορτ. Εφτά νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα το σερί της Σάουθπορτ με τον Μααμρία στον πάγκο της, έχοντας αποσπαστεί για τα καλά από το γκρουπ των τελευταίων. Παραμένει αήττητη για εφτά σερί παιχνίδια.

Προγνωστικό: 2 (3.15 @ Magicbet)

ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ – ΜΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ (23/01, 17:00): Στο κυνήγι της πρωτοπόρου Τσέλτεναμ παραμένουν οι γηπεδούχοι, όντας δυο βαθμούς πίσω. Μετράνε έξι νίκες σε ισάριθμα εντός έδρας τελευταία παιχνίδια και έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν αυτό το σερί τους. Παρότι προέρχεται από ήττα, η Μπρέιντρι έχει την δυνατότητα να διεκδικήσει κάτι θετικό από την αναμέτρηση, ωστόσο το έργο της μόνο εύκολο δεν μπορεί να θεωρείται.

Προγνωστικό: 1Χ (1.13 @ Expekt)

ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ – ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ (24/01, 14:15): Την επιστροφή στις εντός έδρας νίκες θέλει να πετύχει η Ντόβερ, μετά την ήττα από την Μπρόμλεϊ, με στόχο να παραμείνει στην πρώτη πεντάδα και να διεκδικήσει μια θέση στα πλέι οφ. Ωστόσο, δεν θα έχει εύκολο έργο κόντρα στην πρωτοπόρο και αήττητη εδώ και δεκαπέντε αγωνιστικές Τσέλτεναμ. Δέκα νίκες και πέντε ισοπαλίες μετρούν οι φιλοξενούμενοι, έχοντας κερδίσει τα εφτά από τα δέκα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους (ισόπαλα τα υπόλοιπα τρία).

Προγνωστικό: 2 (2.25 @ Interwetten)