Προγνωστικά Α’ Ιταλίας: Συνεχίζεται σήμερα η δράση της 6ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ Ιταλίας, με έξι παιχνίδια να διεξάγονται σήμερα.

Τορίνο – Ρόμα (25/09, 13:30): Να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα θέλει σήμερα η Τορίνο, η οποία παραμένει αήττητη στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της (1-2-0). Αγνοεί ωστόσο τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές. Επιστροφή στις νίκες για την Ρόμα, μετά την ήττα στην έδρα της Φιορεντίνα (1-0) και σήμερα θα διεκδικήσει το πρώτο της διπλό στο φετινό πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: N/G (2.22 @ Stoiximan)

Τζένοα – Πεσκάρα (25/09, 16:00): Με μόνο στόχο να επιστρέψουν στις νίκες Τζένοα και Πεσκάρα αναμετρούνται στο σημερινό παιχνίδι. Μόλις ένα βαθμό μετράει εδώ και δυο αγωνιστικές η Τζένοα, μετά και το εντός έδρας 0-0 με τη Νάπολι, ενώ ένα βαθμό μετράει και η Πεσκάρα στα τρια τελευταία παιχνίδια της, στο 0-0 με την Τορίνο, εντός έδρας. Αμφότερες δεν έχουν σκοράρει στα δυο τελευταία παιχνίδια τους, οπότε επιλέγουμε το Under 2.5 για σήμερα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (2.05 @ Goalbet)

Ίντερ – Μπολόνια (25/09, 16:00): Με πολύ ανεβασμένη ψυχολογία η Ίντερ υποδέχεται σήμερα την Μπολόνια, με μόνο στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης, κάνοντας παράλληλα το 3×3. Δυο διαφορετικά πρόσωπα παρουσιάζει στο φετινό πρωτάθλημα η Μπολόνια, η οποία έχει επικρατήσει και στα τρία εντός έδρας παιχνίδια της, έχοντας γνωρίσει βαριά ήττα στα δυο εκτός. Αναμένουμε μεγάλο σκορ στο σημερινό παιχνίδι.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.80 @ Betshop)

Λάτσιο – Έμπολι (25/09, 16:00): Καθόλου καλό ξεκίνημα δεν έχει κάνει στο φετινό πρωτάθλημα η Λάτσιο, η οποία έχει απολογισμό δυο νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες. Κόντρα στην Έμπολι η νίκη είναι το μοναδικό επιθυμητό αποτέλεσμα. Κάτι που ισχύει και για την φιλοξενούμενη Έμπολι, η οποία έχει μόλις μια νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς και μια ισοπαλία, έχοντας ηττηθεί στα τρία υπόλοιπα. Δεν αναμένουμε μεγάλο σκορ στο παιχνίδι αυτό.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.85 @ Magicbet)

Σασσουόλο – Ουντινέζε (25/09, 16:00): Δυο νίκες και τρεις ήττες μετράει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα η Σασσουόλο, η οποία κόντρα στην Ουντινέζε ευελπιστεί να πάρει το όποιο θετικό αποτέσμα, μετά και την ήττα στην έδρα της Κιέβο (2-1). Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και δυο αγωνιστικές η Ουντινέζε, η οποία μετράει μια ισοπαλία και μια ήττα. Αμφότερες θέλουν τη νίκη, οπότε και αναμένουμε να βρουν και οι δυο το δρόμο προς τα δίχτυα.

Προγνωστικό: G/G (1.80 @ Interwetten)

Φιορεντίνα – Μίλαν (25/09, 21:45): Η αναμέτρηση της αγωνιστικής διεξάγεται στην Φλωρεντία, όπου Φιορεντίνα και Μίλαν κοντράρονται με μόνο στόχο να δώσουν συνέχεια στα αήττητα σερί τους. Με απολογισμό δυο νίκες και μια ισοπαλία, η Φιορεντίνα είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, πράγμα που θέλει να διατηρήσει και σήμερα. Η Μίλαν από την πλευρά της προέρχεται από δυο σερί νίκες και σήμερα θέλει να κάνει το 3×3. Αναμένεται σφιχτό παιχνίδι.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.75 @ Mybet)