χριστοφορακησ προγνωστικα στοιχηματοσ 240622

Ένα στα δυο πονταρίσματα στην Βραζιλία προχθές όμως στο ταμείο έγραψε χασούρα αφού οι αποδόσεις που κυνήγησα ήταν κάτω από το όριο του διπλασιασμού.

Σήμερα ρίχνω δίχτυα στην Ιρλανδία και κυνηγάω στα πάμε στοίχημα προγνωστικά τα γκολ σε δύο αναμετρήσεις. Πρόκειται για ένα πρωτάθλημα όπου υπάρχουν μεγάλες αποστάσεις δυναμικότητας ανάμεσα στις ομάδες που πρωταγωνιστούν ωστόσο με μικρό ρίσκο μπορεί να βγει κέρδος.

Σάμροκ – Μποέμιανς Προγνωστικά

Πάμε στο ντέρμπι του Δουβλίνου. Η Σάμροκ έχει γνωρίσει όλες κι όλες τέσσερις ήττες στο πρωτάθλημα. Όλες μακριά από την έδρα της. Από μια τέτοια προέρχεται αφού δεν κατάφερε να βρει αντίδραση στην ανωτερότητα της Ντάνταλκ. Έπαιξε με αντεπιθέσεις στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και μόνο όταν βρέθηκε να χάνει δέκα λεπτά πριν το φινάλε, βγήκε μπροστά να πιέσει. Ωστόσο ήταν αργά.

Αυτή η ήττα δεν είχε συνέπεια φυσικά να πέσει από την κορυφή όμως η διαφορά της μειώθηκε στους πέντε βαθμούς. Για την ώρα δεν υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία αφού στηρίζεται πάρα πολύ στη δύναμη της έδρας της. Αν καταφέρει σήμερα να πάρει μια νίκη, να επιστρέψει στα επιτυχημένα αποτελέσματα και το κάνει και με μια καλή εμφάνιση, τότε όλα θα έχουν επιστρέψει στα φυσιολογικά.

Η Μποέμιανς από την πλευρά της επέστρεψε από τη διακοπή με νίκη επί της Σέλμπουρν. Δεν μάγεψε με την απόδοσή της όμως βρήκε το ένα γκολ που χρειαζόταν για να πάρει τους τρεις βαθμούς. Ουσιαστικά από την στιγμή που προηγήθηκε νωρίς στο ματς, προσπάθησε απλά να διαφυλάξει αυτό το προβάδισμα. Βρίσκεται στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα, δεν πρόκειται να κινδυνέψει αλλά μάλλον και ούτε να κυνηγήσει το κάτι παραπάνω.

Το παιχνίδι πιστεύω ότι μπορεί να ανοίξει σε ρυθμό και γκολ. Όχι να γίνει ροντέο αλλά να έχει γκολ. Η Σάμροκ είναι το φαβορί για να πάρει τους τρεις βαθμούς όμως το γεγονός πως η Μποέμιανς δεν οφείλει να είναι σε κάτι συγκρατημένη, μου δίνει την αίσθηση ότι μπορεί να σκοράρει. Αυτό θα ακολουθήσω λοιπόν, το εκατέρωθεν σκοράρισμα.

Ντροχέντα – Σλίγκο Ρόβερς Προγνωστικά

Πάμε και σε ένα ματς, το οποίο φαίνεται ότι θα έχει γκολ και λογικά αυτά θα έρθουν εύκολα. Η Ντροχέντα υποδέχεται την Σλίγκο Ρόβερς και θα ακολουθήσω και εδώ το Goal/Goal.  Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το 1-1 με την Ντέρι και στα θετικά βάζω ότι έβγαλαν αντίδραση μετά το γκολ που δέχθηκαν στο ημίωρο.

Η Σλίγκο Ρόβερς από την πλευρά της δεν είχε πρόβλημα να κάμψει την αντίσταση της Φιν Χαρπς με σκορ 3-0 και συνεχίζει να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την 4η θέση. Δημιουργεί και σκοράρει και δεν περνάει απαρατήρητο ότι μετράει 13  Goal/Goal στα τελευταία 16 παιχνίδια της.

Ένα γκολ το έχουν οι δύο ομάδες. Δεν θα παρέβλεπα και το Over 2,5 αλλά θα αρκεστώ στο ένα γκολ των δυο αφού το μοναδικό που μου δημιουργεί δεύτερες σκέψεις είναι το 1-1.

Προγνωστικά Στοιχήματος