Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome! Εξαιρετική η χθεσινή μέρα, με τα δύο παιχνίδια της Νοτίου Κορέας να επιβεβαιώνονται, έστω και δύσκολα, με ανατροπή της Ουλσάν στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Πάμε να δούμε τη σημερινή μου επιλογή.

Απόψε θα ασχοληθώ πάλι με έναν αγώνα από την δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, ελπίζοντας να συνεχιστούν οι επιτυχίες.

Πόντε Πρέτα – Σαμπάιο Κορέα Προγνωστικά

Η Πόντε Πρέτα δεν κάνει την καλύτερη της χρονιά, και δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση αυτή την περίοδο. Αλλά της παρουσιάζεται μία «χρυσή» ευκαιρία να βγει εκτός ζώνης υποβιβασμού, φτάνει να κερδίσει απόψε την Σαμπάιο Κορέα, η οποία δεν έχει πετύχει νίκη εκτός στο εθνικό πρωτάθλημα, με έξι ήττες σε εφτά αγώνες. Επιπλέον έχει και καλή παράδοση απέναντι της, αφού δεν έχει ηττηθεί ποτέ εντός από την συγκεκριμένη αντίπαλο, με δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Τώρα αν αλλάξουν όλα αυτά στην πλάτη μας, έχει καλώς. Όμως με τα δεδομένα που έχουμε στη διάθεση μας πριν την έναρξη του αγώνα, αξίζει κάποιος να επιλέξει τον άσο της Πόντε Πρέτα στο 2,05 στην Fonbet.

Αυτά τα πολύ «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

03:30 Πόντε Πρέτα – Σαμπάιο Κορέα 1 (2,05 @ Fonbet)