αβραμιδησ προγνωστικα κροτια γαλλια

Απόλυτη δικαίωση για το χθεσινό τίτλο της στήλης, “Σκοράρει και δε…χάνει η εθνική μας!” θυμίζω, δυστυχώς μείναμε στον τίτλο και δεν καρπωθήκαμε οφέλη στα προγνωστικά στοιχήματος με το Χ2 διπλή ευκαιρία και over 1.5 που είχαμε επιλέξει! Η γαλανόλευκη ήταν αυτή που αρκετές φορές πλησίασε το δεύτερο γκολ, ελάχιστα απειλήθηκε στο 11 εναντίον 11, πόσω μάλλον από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, στα τελευταία λεπτά και με εννέα! Το 1-0 με το γκολ του Μπακασέτα από το πρώτο ημίχρονο διατηρήθηκε μέχρι το τέλος, κάθε άλλο παρά αποτυχημένη πάντως η βραδιά μας, ο αρχηγός σκοράροντας μας “έδωσε” απόδοση πάνω από 4.00, σοφή αποδείχθηκε η απόφασή μας να ποντάρουμε στο προφανές μομέντουμ του πρωταθλητή Τουρκίας!

Κροατία – Γαλλία

Με τα δύο παιχνίδια του προγράμματος για τον πρώτο όμιλο της πρώτης κατηγορίας του Nations League θα ασχοληθούμε απόψε. Η Κροατία, σε παιχνίδι που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, υποδέχεται τη Γαλλία στο “Πόλιουντ” του Σπλιτ! Αμφότερες προέρχονται από εντός έδρας…σοκ στην πρεμιέρα, 3-0 από τους Αυστριακούς στο Όσιγιεκ οι “βατρένι”, 2-1 από τη Δανία στο Παρίσι οι “τρικολόρ”! Πληθώρα αλλαγών, ίσως και στη διάταξη εγκαταλείποντας την άμυνα τριών, έχει προαναγγείλει ο Ντιντιέ Ντεσάν, λογικά Μ’Μπαπέ που ταλαιπωρείται και από μικροτραυματισμό αλλά και Μπενζεμά θα πάρουν ανάσες!

Πιθανότερο επιθετικό δίδυμο οι Μπεν Γεντέρ και Ν’ Κουνκού, σε εξαιρετική κατάσταση ο επιθετικός της Λειψίας, ήταν αυτός που, περνώντας ως αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, σέρβιρε στον Μπενζεμά με τακουνάκι για το 1-0 κόντρα στους Δανούς! Από πλευράς γηπεδούχων η απουσία  Πέρισιτς και Μόντριτς έγινε κάτι παραπάνω από αισθητή στην πρεμιέρα, ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης επιστρέφει απόψε και σίγουρα με αυτόν στην ενδεκάδα θα επέλθει μια κάποια βελτίωση στην εικόνα της ομάδας! Εκτός αποστολής λόγω κορωνοϊού έχει μείνει και ο “καυτός” με τη Χάιντουκ μέσα στη σεζόν που έκλεισε Μάρκο Λιβάγια, αρκετά τα ζητήματα και στην αμυντική γραμμή με Γκβάρντιολ, Λόβρεν αλλά και Βρσάλικο εκτός!

Σε τέτοιου είδους παιχνίδια ξέρετε τώρα πια προς τα που κινείται η στήλη, αυτό είναι ούτως ή άλλως και το…mood της βραδιάς, με αρκετή ποιότητα, παρά τα προβλήματα εκατέρωθεν, και άμυνες που δεν τις λες και απροσπέλαστες σε συνδυασμό με το ισχυρότατο κίνητρο, έως και αναγκαιότητα, για νίκη και στα δύο στρατόπεδα επιλέγω over 2.5, στο 1.93 η απόδοση στη Stoiximan.gr! Έξτρα επιλογή να σκοράρει ο Ν’Κουνκού, στην καλύτερη φάση της καριέρας του δείχνει απολύτως έτοιμος να…απογειωθεί, στο 3.05 η απόδοση!

Αυστρία – Δανία

Επόμενη στάση Βιέννη, στο “Ερνστ Χάπελ” τίθενται αντιμέτωποι οι νικητές της πρεμιέρας του γκρουπ, η Αυστρία, στο πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι στην εποχή Ραλφ Ράνγκνικ φιλοξενεί τη Δανία! Κλίμα ευφορίας στους γηπεδούχους μετά από το εντυπωσιακό 3-0 επί των Κροατών πριν από λίγες ημέρες, τελείως διαφορετική, πολύ πιο πιεστική και επιθετική νοοτροπία από αυτήν που μας είχε συνηθίσει έδειξε η ομάδα, το πλάνο λειτούργησε άψογα! Πέρα από Τύπο και φιλάθλους τον ενθουσιασμό τους για τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό δε διστάζουν να εκφράσουν και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές, πρώτος και καλύτερος ο Αλάμπα που δεν έπαιξε την 1η αγωνιστική αλλά λογικά απόψε θα είναι βασικός!

Από εκεί ακριβώς που σταμάτησε στο EURO, θυμίζω αποκλείστηκε στις λεπτομέρειες από τους Άγγλους στον ημιτελικό, συνεχίζει η Δανία, ακόμη καλύτερα τα πράγματα μεσοεπιθετικά με την επιστροφή του Έρικσεν, πολύ μεγάλη η νίκη επί των Γάλλων και μάλιστα με ανατροπή, πέρα από την ποιότητα των Σκανδιναβών ανέδειξε και το…μέταλλο που έχουν χτίσει! Ομάδα που στον ανοιχτό χώρο, αυτό έκανε σε πολύ μεγάλο βαθμό και στο “Stade de France” μπορεί να σε καταστρέψει αυτή του Χιούλμαντ, απόψε θα βρει σίγουρα ανοιχτό γήπεδο οπότε…το πιάσατε το υπονοούμενο! Περιμένω ανοιχτό έως και συναρπαστικό παιχνίδι, και σε αυτή την περίπτωση το over 2.5 είναι η επιλογή μου, στο 1.98 η απόδοση!

Προγνωστικά Στοίχημα