χριστοφορακησ προγνωστικα στοιχηματοσ 010622

Η δυάδα της Παρασκευής πέρασε την πόρτα του ταμείου με γκολ στο 88ο λεπτό από τον Κορνέλιους και αφού πρώτα η Γαλλία είχε χάσει πάρα πολλές ευκαιρίες για να επιβεβαιώσει αυτή το ποντάρισμα μας στα προγνωστικά στοιχήματος.

Οι αγώνες του Nations League συνεχίζονται και η μέρα σήμερα περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Τσεχία – Ισπανία Προγνωστικά

Η Τσεχία έκανε την έκπληξη στην πρεμιέρα και επικράτησε 2-1 της Ελβετίας. Παρά το γεγονός ότι είχε να αντιμετωπίσει πάρα πολλές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών, κατόρθωσε να βρει το δρόμο για τους τρεις βαθμούς, σκοράροντας μάλιστα δύο φορές. Αυτό ήταν και το γεγονός που μου προκάλεσε τη μεγαλύτερη έκπληξη αφού δεν περίμενα από την Τσεχία με το πρόσωπο που είχε δείξει τους τελευταίους μήνες και σε συνδυασμό με τις απουσίες της, να καταφέρει να βρει δίχτυα τόσο άνετα.

Η Ισπανία πλήρωσε την φλυαρία της στο πρώτο ημίχρονο με την Πορτογαλία. Δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες της και παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε δέχθηκε έντονη πίεση και τελικά την ισοφάριση λίγο πριν το φινάλε. Δεν τίθεται φυσικά θέμα ανώτερης ομάδας στο συγκεκριμένο ζευγάρι και θα προτιμήσω ένα ποντάρισμα σε φαβορί με συνδυαστική επιλογή.

Οι απουσίες της Τσεχίας παραμένουν και δεν είναι ομάδα που μπορεί με τα συγκεκριμένα πρόσωπα στην 11άδα της να αμυνθεί μαζικά. Θα πάρω λοιπόν το διπλό σε συνδυασμό με το Over 1,5, ανεβάζοντας την απόδοση σχεδόν στον διπλασιασμό.

Κύπρος – Β.Ιρλανδία Προγνωστικά

Στην Λευκωσία έχουμε την δεύτερη εντός έδρας αναμέτρηση της Κύπρου. Σήμερα υποδέχεται την Β.Ιρλανδία και μετά την ήττα από το Κόσοβο θα θέλει να βγάλει μια αντίδραση. Αυτή δεν μπορεί να έρθει φυσικά με φουλ επιθετικό παιχνίδι. Δεν γίνεται αυτό υπό τις οδηγίες του Νίκου Κωστένογλου. Η Κύπρος προσπάθεια από την ημέρα που ανέλαβε ο Έλληνας τεχνικός να συμμαζευτεί στην ανασταλτική της λειτουργία. Σε κάποια ματς το κατάφερε αλλά στα περισσότερα όχι. Τώρα απέναντι στην Β.Ιρλανδία, το μοτίβο θα είναι το ίδιο.

Οι Βορειοιρλανδοί ηττήθηκαν από την Ελλάδα χωρίς να πιάσουν καλή απόδοση. Απείλησαν ελάχιστα και πάλι όχι με τις κλασικές ευκαιρίες. Στα σετ των αποδόσεων εμφανίζονται ως φαβορί όμως δεν μπορώ να πω ότι έχουν τόσο μεγάλο προβάδισμα για την κατάκτηση της νίκης.

Πιστεύω ότι οι Κύπριοι θα παρουσιάσουν ένα καλύτερο πρόσωπο και αν καταφέρουν μάλιστα να προηγηθούν, τότε θα επιβεβαιωθεί ακόμα πιο εύκολα το 1Χ&Under 3,5.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ώρα… Εθνικής σήμερα Κυριακή! Κανάλι και Αποδόσεις ➡ Κόσοβο – Ελλάδα