αντυπασ προγνωστικα στοιχηματοσ 030622

Καλημέρα φίλοι μου. Ακόμα δεν έχω συνέλθει από τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε το χθεσινό παρολί. Τριάδα με εξαιρετικές αποδόσεις, πρότεινε η στήλη. Πέρασαν τα δύο «διπλά». Η Εθνική κέρδισε στην Ιρλανδία, σε απόδοση 2,50 (λίγο πριν την έναρξη του ματς είχε φτάσει στο 2,67…), η Σουηδία κέρδισε στη Σλοβενία με 2-0 (απόδοση 2,25…) και μας την έκανε το Ισραήλ.

Το Ισραήλ, που ήταν το μεγάλο φαβορί και με την απόδοση του «άσου» να ξεκινά από το 1,93 και να πέφτει στο 1,85. Προηγήθηκε, αλλά στο τέλος του ημιχρόνου ισοφαρίστηκε από τους Ισλανδούς. Νέα ψυχρολουσία για μας, στο ξεκίνημα του δεύτερου 45λεπτου, μιας και το σκορ έγινε 1-2. Και εκεί που τα είχα βάψει μαύρα, στο 84’ γίνεται το 2-2 και η ελπίδα γεννήθηκε ξανά. Και φτάσαμε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, όπου οι γηπεδούχοι ευκαιρία για να κάνουν τεράστια ανατροπή και να πιάσουμε απόδοση κοντά στο 11…

Και σήμερα η στήλη θα ασχοληθεί με παιχνίδια από το Nations League και θα περιμένει να μπουν αρκετά γκολ σε δύο ματς και στο άλλο, οι γηπεδούχοι να εκμεταλλευθούν την έδρα τους. Πάμε να τα δούμε.

Βέλγιο – Ολλανδία προγνωστικά

Μεγάλο ματς, ανάμεσα σε δύο εξαιρετικές Εθνικές που πάντα στοχεύουν στο καλύτερο και θέλουν να κατακτήσουν τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχουν. Τόσο το Βέλγιο, όσο και η Ολλανδία θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί την προσπάθειά τους στο Nations League και κακά τα ψέματα θέλουν αρχικά να προκριθούν στο Final 4 και μετά να το κατακτήσουν.

Δύσκολα υπάρχει φαβορί στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Θα κάνω παιχνίδι με τα γκολ. Θα ποντάρω και να σκοράρουν οι δύο ομάδες, αλλά και να μπουν τουλάχιστον τρία γκολ στο ματς. Συνολική απόδοση στο συγκεκριμένο στοίχημα 1,93, την οποία θα την ήθελα λίγο μεγαλύτερη.

Γαλλία – Δανία προγνωστικά

Από τις αγαπημένες μου ομάδες η Εθνική Δανίας. Γιατί πάντα θα προσπαθήσουν για το καλύτερο, θα τα δώσουν όλα, ακόμα και αν δεν διαθέτουν την ποιότητα των αντιπάλων τους. Στο Euro ήταν η ευχάριστη έκπληξη του τουρνουά, στα προκριματικά του Μουντιάλ έκανε πλάκα.

Ξεκίνημα στο Nations League με ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι. Εκτός έδρας με τη Γαλλία, η οποία είναι ικανή για μεγάλα πράγματα και από ποιότητα άλλο τίποτα.

Φαβορί για τη νίκη είναι φυσικά οι «τρικολόρ», αλλά μου κάνουν κλικ οι αποδόσεις τόσο στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, όσο και στο over 2,5. Θα ρισκάρω και θα ποντάρω και στα δύο (g/g & over 2,5) στην εξαιρετική απόδοση του 2,57!

Κροατία – Αυστρία προγνωστικά

Τους Αυστριακούς γενικά δεν τους έχω σε εκτίμηση (ποδοσφαιρικά πάντα), έστω και αν πολλές φορές προκρίνονται σε τελική φάση μεγάλων διοργανώσεων. Το Μουντιάλ του Κατάρ θα τα δουν από την τηλεόραση και με νέο προπονητή στον πάγκο, θα προσπαθήσουν να φτιάξουν μια ομάδα που θα διεκδικήσει με αξιώσεις την πρόκριση στο επόμενο Euro.

Στο Nations League, έχουν δύσκολο ξεκίνημα, μιας και αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Κροατία. Μια σαφώς πιο έμπειρη ομάδα που έχει καθιερωθεί στις σημαντικές δυνάμεις του ποδοσφαίρου. Θα ποντάρω στην έδρα και τον καλό από πλευράς απόδοσης «άσο» του 1,95.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Αποδόσεις / Κανάλι για… Εθνική την Κυριακή ➡ Κόσοβο – Ελλάδα