Προγνωστικά Βελγίου: Συνέχεια σήμερα στην 7η αγωνιστική της Α’ Βελγίου, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

Κλαμπ Μπριζ – Έουπεν (17/09, 19:00): Σε τραγικό μομέντουμ η Κλαμπ Μπριζ, έμεινε για τρίτη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη την περασμένη εβδομάδα, καθώς ηττήθηκε εκτός έδρας 1-0 απ’ την Μπέβερεν. Σήμερα είναι υποχρεωμένη να κερδίσει την Έουπεν, αν δεν το κάνει θα μιλάμε για παταγώδη αποτυχία. Θα πάμε με την έδρα και τη νίκη απ’ το πρώτο μέρος για την Κλαμπ Μπριζ, καθώς η Έουπεν δε μας έχει δείξει ότι μπορεί να αντέξει σε συνθήκες πίεσης.

Προγνωστικό: 1/1 ημίχρονο/τελικό (1.80 @Goalbet)

Βέστερλο – Μουσκρόν (17/09, 21:00): Ντέρμπι ουραγών ανάμεσα στις δύο πιο απογοητευτικές ομάδες των πρώτων 6 αγωνιστικών. Από πέντε διαδοχικές ήττες προέρχεται η Βέστερλο, που δέχτηκε συνολικά 15 γκολ, ενώ η Μουσκρόν μετράει 5/6 ήττες και προέρχεται από τον εντός έδρας διασυρμό με 1-5 απ’ τη Ζούλτε Βάρεγκεμ. Περίεργο παιχνίδι, που μπορεί να πάει οπουδήποτε, θα πάρουμε με ρίσκο τον άσσο.

Προγνωστικό: Άσσος (2.40 @Betshop)

Σιντ Τρούιντεν – Μπέβερεν (17/09, 21:00): Δεν είναι καλό το μομέντουμ για τη Σιντ Τρούιντεν, που προέρχεται από τρεις σερί ήττες και τέσσερις συνολικά στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Στον αντίποδα, η Μπέβερεν πήρε με εμφατικό τρόπο το πρώτο «τρίποντο» της σεζόν με το 1-0 επί της Κλαμπ Μπριζ, σήμερα πηγαίνει με ανεβασμένη ψυχολογία στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Θεωρούμε ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα.

Προγνωστικό: Χ2 (1.75 @Magicbet)

Ζούλτε Βάρεγκεμ – Κορτράικ (17/09, 21:30): Σούπερ η Ζούλτε Βάρεγκεμ, ανέβηκε μόνη της στην κορυφή μετά το 1-5 επί της Μουσκρόν, στο +1 απ’ την Άντερλεχτ. Ανεβασμένη και η Κορτράικ, που προέρχεται από τρεις σερί νίκες και δείχνει ιδιαίτερα σκληρή. Πολύ αμφίρροπο παιχνίδι, δεν είναι απίθανο να δούμε εκατέρωθεν σκοράρισμα.

Προγνωστικό: G/G (1.60 @Interwetten)