αντυπασ προγνωστικα στοιχηματοσ 250522

Βλέπω να πλησιάζει η στιγμή φίλοι μου, που θα πάρω τους δρόμους, Μπορεί να μην είμαι λάτρης του περπατήματος και να είμαι ο κλασικός τύπος που θα πάει στο περίπτερο με το αυτοκίνητο, ωστόσο με αυτά που συμβαίνουν εδώ και σημαντικό χρονικό διάστημα θα αλλάξω στάση ζωής. Απλά θα βαδίζω και θα παραμιλώ.

Χρόνια τώρα τα κατατόπια του τζόγου τα γνωρίζω. Ξέρω για τις άσχημες στιγμές στο στοίχημα, για τα αρνητικά σερί, για τις αναποδιές. Αλλά κάποια στιγμή σκας και σου φταίνε τα πάντα. Σε αυτό το κρίσιμο σταυροδρόμι βρίσκομαι και δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να κυκλοφορώ με σκόρδα στις τσέπες.

Ναι φίλοι μου. Σκορδάκι του Θεού, το οποίο έχει ευεργετικές ιδιότητες και δεν βοηθά μόνο στο να αποφεύγουμε το κακό μάτι και την άσχημη τύχη. Βοηθά στην καλή λειτουργία της καρδιάς, μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης και τα τριγλυκερίδια. Θα περπατώ στον δρόμο και εκεί που θα νιώθω μια ζαλάδα, λόγω Γιόνσεπινγκ θα κατεβάζω και ένα.

Γιόνσεπινγκ είπα; Μάλιστα. Μας ανέβασε το αίμα στο κεφάλι η συγκεκριμένη κυρία. Οκτώ ματς, όλα over2,5, όλα goal/goal. Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 37 γκολ είχαν μπει στα παιχνίδια της. Χθες που την άγγιξα ηττήθηκε με 1-0. Ναι, με 1-0…

Θα σκέφτομαι την Χάλιφαξ; Βεβαίως. Αμέσως θα μασάω ένα σκόρδο και δεν θα με πλησιάζει και άνθρωπος. Δέκα ματς χωρίς ήττα στην έδρα της η κυρία. Χθες που την έπαιξα να μην χάσει (1Χ), ηττήθηκε! Να το 0-2 στο ματς και παρά το γεγονός ότι μείωσε σε 1-2, δεν έκανε την ανατροπή.

Μπορώ να σκέφτομαι ουκ ολίγες ομάδες το τελευταίο διάστημα, με αυτά που έχουν συμβεί στη στήλη. Έχασα το μέτρημα. Πρέπει να μπει φρένο στον κατήφορο και να αρχίσει θετικό σερί και αν αυτό συμβεί υπόσχομαι ότι θα τρώω δύο φορές την εβδομάδα μπακαλιάρο σκορδαλιά. Και σκορδαλιά κανονική, αυτή που την δοκιμάζεις και παίρνει φωτιά το στόμα.

Στα σημερινά δεν πρόκειται να κάνω μεγάλες αναλύσεις. Και να καθίσω να γράψω αν μια ομάδα έχει σερί, αν είναι δυνατή στην έδρα της, αν έχει καλή παράδοση, αν μπαίνουν γκολ στα παιχνίδια της, δεν έχει την παραμικρή σημασία.

Λοιπόν, σήμερα στον τελικό του Κόνφερανς, βλέπω να πανηγυρίζει ο Μουρίνιο, ενώ ψωμάκι (σκορδόψωμο εννοώ…) υπάρχει και στη Νορβηγία. Εκεί θα ποντάρω στη νίκη της Άλεσουντ σε συνδυασμό με over 2,5 και στο goal/goal της αναμέτρησης Βίκινγκ – Χαμ Καμ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:00 Βίκινγκ – Χαμ Καμ: Goal / Goal ➡ (απόδοση 1,75)

19:00 Αάλεσουντ – Γερβ 1 & over 2,5 ➡ (απόδοση 1,98)

20:00 Ρόμα – Φέγενορντ: 1 ➡ (απόδοση 2,39)

Τελικός Champions League το Σάββατο ➡ Λίβερπουλ – Ρεάλ Στοίχημα