αβραμιδησ προγνωστικα στοιχηματοσ 250522

Το κίνητρο, σε συνδυασμό με την ποιότητα, στηρίξαμε την Κυριακή, δικαιωθήκαμε κατά 50% στα προγνωστικά στοιχήματος! Η Λίβερπουλ ήταν που… δεν ανταποκρίθηκε, ναι μεν επικράτησε ΤΗΣ Γουλβς με το ματς να ξεπερνά, όπως ακριβώς περιμέναμε, τα δύο γκολ αλλά δε φρόντισε να το κάνει από νωρίς, η ισοπαλία στο ημίχρονο ήταν που μας τα χάλασε! Αντιθέτως, στην έδρα της Σασουόλο η, τώρα πια πρωταθλήτρια, Μίλαν ήταν εντυπωσιακή, και σε αυτή την περίπτωση θέλαμε τους “ροσονέρι” στη θέση του οδηγού από το πρώτο μέρος και…τους είχαμε, με το 3-0 να έχει διαμορφωθεί από πολύ νωρίς η ομάδα του Πιόλι έκανε πάρτι, “γιορτάσαμε” κι εμείς μαζί της!

Ρόμα – Φέγενορντ

Ένας ακόμη ευρωπαϊκός τελικός μας περιμένει απόψε, στα Τίρανα η Ρόμα κοντράρεται με τη Φέγενορντ στο κλείσιμο της πρώτης σεζόν στην ιστορία του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ! Ο Μουρίνιο έχει δημιουργήσει μια καταπληκτική σχέση με τους φιλάθλους της ομάδας, ουσιαστικά έχει ανανεώσει τους δεσμούς τους με το ίδιο το κλαμπ, είχαν χρόνια οι “τζιαλορόσι” να παρουσιαστούν τόσο συμπαγείς και ενωμένοι ως οργανισμός!

Προβλήματα ο Πορτογάλος δεν αντιμετωπίζει, άπαντες παρόντες, ένας μικροτραυματισμός ταλαιπωρεί μόνο τον Μχιταριάν, δεν τίθεται θέμα αποκλεισμού του από την αποστολή, ίσως να μην είναι στην αρχική ενδεκάδα κάνοντας χώρο για τον Τζανιόλο! Κατά τα λοιπά, με μπροστάρη τον Έιμπραχαμ που αναδεικνύεται, με τα γκολ του, σε MVP της σεζόν, η ιταλική ομάδα έχει την ποιότητα αλλά και τη…μέθοδο να ελέγξει το ματς και να το φέρει στα μέτρα της!

Στο τελευταίο της παιχνίδι στη φετινή Serie A έδειξε για μια ακόμη φορά, με το 3-0 κόντρα στην Τορίνο, ότι έχει βρει για τα καλά τα πατήματά της στο επιθετικό τρίτο, αν βρει χώρους στην πλάτη της άμυνάς κάνει θραύση, πολύ επικίνδυνη και, κυρίως, αποτελεσματική στις στατικές φάσεις, μεγάλη η βελτίωση τον τελευταίο καιρό και στο σετ παιχνίδι με τον αντίπαλο πίσω από την μπάλα!

Απέναντί τους οι Ρωμαίοι έχουν μια ομάδα που δημιουργικά-εκτελεστικά δουλεύει…ρολόι, ο Άρνε Σλοτ που πήρε τους παίκτες του στην Πορτογαλία για μίνι προετοιμασια έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, Σινιστέρα και Ντέσερς ξεχωρίζουν σε ένα σύνολο με πολλή φρεσκάδα και δίψα για μια έως και ανέλπιστη διάκριση! Τα μεγάλα προβλήματα για τους Ολλανδούς εντοπίζονται στην ανασταλτική τους λειτουργία, μπορεί να πήραν με σχετική άνεση το 0-0 που τους έδωσε και την πρόκριση στη Μασσαλία αλλά είχαν απέναντι τους μια Μαρσέιγ με πολύ σοβαρά θέματα στη δημιουργία κόντρα σε αντιπάλους που κρατούν κοντά τις γραμμές τους και παίζουν συντηρητικά!

Στον τελικό η…πίστα θα είναι πολύ πιο δύσκολη, σοβαρά τα ελλείμματα τόσο σε κλάση όσο και σε εμπειρίες και παραστάσεις από το πολύ υψηλό επίπεδο για τους Ολλανδούς! Όσο λεπτές κι αν είναι πάντα οι ισορροπίες σε ένα τέτοιο παιχνίδι, στα δικά μου μάτια το φαβορί είναι ξεκάθαρο και έχει στην άκρη του πάγκου του τον “special one”!

Επιλέγω “άσο”, στο 2.40 η απόδοση, συνδυαστικά ή και εναλλακτικά καταλήγω και στο Over 2.5, στο 1.95! Σε ό,τι αφορά το σκοράρισμα, το fun bet μας είναι ο Λορέντζο Πελεγκρίνι, ηγετική προσωπικότητα που θα θελήσει να…βγει μπροστά, στο 3.30 η απόδοση!

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00 Ρόμα – Φέγενορντ: 1 ➡ (αποδοση 2.40)

22:00 Ρόμα – Φέγενορντ: Over 2.5 ➡ (απόδοση 1.95)

22:00 Ρόμα – Φέγενορντ: Σκόρερ Πελεγκρίνι ➡ (απόδοση 3.30)

Πλησιάζει ο μεγάλος τελικός ➡ Λίβερπουλ – Ρεάλ Προγνωστικά