μπασκετ

Καλημέρα σας. Για λίγο χάθηκε το Over στο παμε στοιχημα στην επικράτηση του Παναθηναϊκού επί του Άρη στη Θεσσαλονίκη με 85-65, μια και οι «πράσινοι» δεν έπιασαν τους 90 πόντους. Η χαλάρωση και των δύο ομάδων στο φινάλε έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε αυτό.

Παραμένουμε στην Ελλάδα και πάμε σε μία καλοπληρωμένη επιλογή, που έχει, βέβαια, αρκετό ρίσκο.

Προμηθέας Πάτρας – ΑΕΚ Προγνωστικά

Τη δεύτερη επικράτησή του στην τελευταία δεκάδα των αγώνων του σημείωσε ο Προμηθέας, αλλά ήταν η πιο σημαντική από όλες, καθώς με αυτήν πήρε προβάδισμα στη σειρά των προημιτελικών. Πλέον, οι Πατρινοί χρειάζονται άλλη μία προκειμένου να βρεθούν στα ημιτελικά.

Απογοητευτική ήταν η εικόνα της ΑΕΚ, στο ματς στα Άνω Λιόσια και η ήττα της με 95-82 τα λέει όλα. Ωστόσο, θεωρούμε ότι η Ένωση δεν έχει πει την τελευταία της λέξη, έχει παίκτες με προσωπικότητα και μπορεί να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα το σύνολο του Μάκη Γιατρά, που δεν έχει μεταμορφωθεί και σε καμία… υπερομάδα.

Στο 3,35  βρίσκεται το «διπλό» στη Stoiximan και θεωρούμε πως έχει αξία. Η ΑΕΚ θα τα δώσει όλα για να στείλει τη σειρά σε τρίτο ματς στην έδρα της, παίζει την… επιβίωσή της και θα τη στηρίξουμε.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

17:00 Προμηθέας Πάτρας – ΑΕΚ / 2 (3,35 @ Stoiximan)