prognostika stoiximatos 23052022

Ακόμη μια επιλογή της στήλης επιβεβαιώθηκε χθες, καθώς βγήκε ο Άσσος (απόδοση 1.81) της Λέστερ κόντρα στη Σαουθάμπτον (4-1), στην τελευταία στροφή της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, με τις “αλεπούδες” να βάζουν τέλος στο σερί που τις ήθελε να μην κερδίζουν στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής εδώ και έξι σεζόν (0-3-3). Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου ξεχωρίσαμε δυο παιχνίδια από τη δεύτερη κατηγορίας στη Σουηδία.

Έρεμπρο – Εσκιλστούνα Προγνωστικά

Αήττητη εδώ και τρία παιχνίδια η Έρεμπρο, μετρώντας δυο νίκες και μια ισοπαλία, μετά και το εκτός 0-0 με τη Σκέβντε.  Καμία από τις δυο πλευρές δεν έδειξε ιδιαίτερη διάθεση να απειλήσει, με την ίδια να έχει εξ αρχής αμυντικές βλέψεις στο ματς, θέλοντας να κρατήσει το μηδέν. Πρώτη απώλεια, μετά τις δυο νίκες επί των Έστερσουντ (1-0 εντός) και Έστερ (2-1 εντός). Από δυο σερί ήττες προέρχεται από την πλευρά της η Εσκιλστούνα, κόντρα σε Χάλμσταντ (2-1 εκτός) και Νόρμπι (1-2 εντός). Κόντρα στην τελευταία, δέχθηκε από ένα τέρμα στο ξεκίνημα του κάθε ημιχρόνου, δείχνοντας εκτός τόπου και χρόνου, παρότι μείωσε και ξαναμπήκε στο ματς, στην πορεία έμεινε με δέκα παίκτες και δεν κατάφερε το κάτι παραπάνω. Έφτασε έτσι τις τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

Δείχνει σταθερότητα στα τελευταία της παιχνίδια η Έρεμπρο, η οποία αποδίδει καλύτερα όταν αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της. Μπορεί να εκμεταλλευτεί την αγωνιστική κρίση της Εσκιλστούνα και να πανηγυρίσει το τρίποντο, ούσα το φαβορί. Επιλογή μας, ο Άσσος σε απόδοση 1.78 από την Bwin.

Χάλμσταντ – Μπρομαποϊκάρνα Προγνωστικά

Από την έκτη διαδοχική της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα προέρχεται η Χάλμσταντ, μετά και το εκτός 1-4 επί της Έστερ. Επέβαλε το ρυθμό της και πήρε προβάδισμα στο σκορ, ενώ παρότι δέχθηκε την ισοφάριση, στο τελευταίο μισάωρο είχε την κυριαρχία και πετυχαίνοντας ακόμη τρία τέρματα, πήρε το θετικό αποτέλεσμα. Με τη ψυχολογία να είναι στα ύψη, θα προσπαθήσει απόψε να αποσπάσει και πάλι κάτι το θετικό. Αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων για τη Μπρομαποϊκάρνα, με τρεις νίκες και μια ισοπαλία, ερχόμενη από το εντός 4-1 επί της Έστερσουντ.  Ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο, μπορεί να δέχθηκε προσωρινά την ισοφάριση σε μια από τις λίγες φορές που απειλήθηκε, ωστόσο δεν πτοήθηκε και πανηγύρισε μια δίκαιη νίκη. Είναι έτσι στο -5 από την αποψινή της αντίπαλο.

Σε εξαιρετική κατάσταση παραμένει η Χάλμσταντ, ερχόμενη από σερί νικών στο πρωτάθλημα που την έχει φέρει μόνη πρώτη στην κατάταξη. Θέλει να συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό, ωστόσο κόντρα στην ανεβασμένη Μπρομαποϊκάρνα, δεν αναμένεται να έχει εύκολο έργο. Είναι ομάδες που σκοράρουν, οπότε και επιλογή μας είναι το Over 2.5 σε απόδοση 1.80.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

20:00 Έρεμπρο – Εσκιλστούνα: Άσσος (1.78 @bwin)

20:00 Χάλμσταντ – Μπρομαποϊκάρνα: Over 2.5 (1.80 @bwin)