χριστοφακησ προγνωστικα στοιχηματοσ 190522

Μετά το πάρτι της Τρίτης, ήρθε η πανωλεθρία της Τετάρτης στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ και η ζωή στο κουπόνι στοιχήματος συνεχίζεται.

Μέσα στο παιχνίδι είναι αυτές οι εναλλαγές. Σίγουρα το κέρδος βγαίνει και εμφανίζεται περισσότερο όταν σου έρθουν κάποια συνεχόμενα ταμεία όμως με αποδόσεις όπως αυτές της Τρίτης, δημιουργείς την κάλυψη για κάποια χαμένα δελτία.

Σήμερα, όπως θα καταλάβετε και από τα προγνωστικά μου, ψηφίζω Έβερτον για παραμονή. Όχι γιατί μου αρέσει σαν ομάδα ή την υποστηρίζω αλλά έτσι όπως διαβάζω τις αναμετρήσεις, αυτό προκύπτει.

Άστον Βίλα – Μπέρνλι Προγνωστικά

Η μετά Σον Ντάις εποχή δεν θα ήταν εύκολη υπόθεση για την Μπέρνλι. Μπορεί η ομάδα να έβγαλε μια αντίδραση με κάποια σημαντικά αποτελέσματα, κυρίως εντός έδρας όμως όταν άρχισαν τα βαθμολογικά ζόρια, η ομάδα έβγαλε πίεση και άγχος. Φάνηκε αυτό κόντρα στην Τότεναμ εκτός έδρας, εκεί όπου η Μπέρνλι δεν τόλμησε να επιτεθεί και εμφάνισε σημάδια παλαιότερων μηνών.

Η Άστον Βίλα είναι αδιάφορη βαθμολογικά, αποχαιρετά σήμερα το κοινό της και θέλει να το κάνει με στιλ. Δεν τα πήγε πολύ καλά ο Στίβεν Τζέραρντ στον πάγκο της ομάδας στους πρώτους του μήνες όμως δεν μπορώ να πω ότι ήταν και κακή η εικόνα του. Θα το βρει πιστεύω μέσα στο καλοκαίρι και έχει όλο τον καιρό μπροστά του για να παρουσιάσει ένα σύνολο, το οποίο θα μπορεί να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.

Η δυσκολία στο γκολ θα λυθεί γιατί έχει παίκτες να βρουν δίχτυα. Η δημιουργία είναι ένα ζήτημα που περνάει από τις ικανότητες του προπονητή και εκεί ακριβώς έρχεται η δουλειά του. Σήμερα η Βίλα έχει το προβάδισμα, όχι γιατί είναι τόσο καλύτερη ομάδα αλλά γιατί βλέπω ότι η Μπέρνλι έχει λυγίσει από την πίεση και το άγχος.

Έβερτον – Κρίσταλ Πάλας Προγνωστικά

Συνέβησαν όλα τα στραβά στο τελευταίο παιχνίδι της Έβερτον για να έρθει η ήττα από την Μπρέντφορντ. Αν και προηγήθηκε δύο φορές, ακόμη και όταν είχε παίκτη λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο, δεν άντεξε μέχρι το φινάλε και ηττήθηκε. Η ζημιά μπορεί να αποκατασταθεί σήμερα. Θυμίζω ότι την τελευταία αγωνιστική παίζει στο Λονδίνο απέναντι στην Άρσεναλ κάτι που σημαίνει ότι η δουλειά της δεν θα είναι εύκολη.

Σήμερα όμως μπορεί να ολοκληρώσει την επιστροφή της προς την παραμονή. Με νίκη θα πάει αδιάφορη να παίξει το τελευταίο 90λεπτο αφού θα έχει ανοίξει τη διαφορά της στους τέσσερις βαθμούς από την Λιντς και ανεξάρτητα με το τι θα κάνει η Μπέρνλι, θα έχει μείνει στην κατηγορία.

Η Κρίσταλ Πάλας δεν είναι κακή ομάδα. Θυμίζω ότι απέκλεισε την Έβερτον στα προημιτελικά του Κυπέλλου με μια καθαρή νίκη 2-0. Μπορεί να είναι αδιάφορη εδώ και αρκετά μεγάλο διάστημα όμως οι παίκτες του Πατρίκ Βιεϊρά παίζουν τα παιχνίδια τους σαν είχαν πραγματικό κίνητρο.

Η αλήθεια βέβαια είναι πως μπαίνοντας στις τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος, η απουσία κινήτρου παίζει μεγάλο ρόλο και εκεί ακριβώς πατάω για να στηριχτώ στον άσο της Έβερτον.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Άστον Βίλα – Μπέρνλι ➡ 1 (απόδοση 2.10)

Έβερτον – Κρίσταλ Πάλας ➡ 1 (απόδοση 1.87)