βεζενκοφ, σλουκασ

Καλημέρα σας. Εύκολο έργο είχε χθες η Τορτόνα, που επιβλήθηκε της Βενέτσια, με 70-58, εντός έδρας, έκανε το 1-1 στη σειρά και μας έστειλε στο ταμείο στο παμε στοιχημα.

Με το Final 4 της Ευρωλίγκας να ξεκινά αύριο (19/5), ας ρίξουμε μία ματιά στα ειδικά στοιχήματα.

EuroLeague Final 4 Προγνωστικά

Μπορεί η σεζόν να μην ξεκίνησε ιδανικά για την πρωταθλήτρια Ευρώπης Αναντολού Έφες, αλλά οι Τούρκοι είναι στην τετράδα και κανείς δεν μπορεί να τους ξεγράψει. Το ριπίτ, κάτι που έχει να συμβεί από το 2013 όταν ο Ολυμπιακός κατακτούσε τη δεύτερη συνεχόμενη Ευρωλίγκα του και τρίτο συνολικά, προσφέρεται στο 4,10 στη Stoiximan.

Όσον αφορά τους παίκτες αξία βρίσκουμε:

Στο να αναδειχθεί ο γκαρντ της Έφες Σέιν Λάρκιν, πρώτος σκόρερ του τουρνουά, στο 6,00 στη Betshop. Θα πάρει αρκετές προσπάθειες, ειδικά με τον Μίτσιτς να μην είναι στο 100%, κι αν είναι στοιχειωδώς εύστοχος -κυρίως από την περιφέρεια- μπορεί να επιβεβαιώσει την πρότασή μας.

Στο να πάρει τα περισσότερα ριμπάουντ ο Σάσα Βεζένκοφ του Ολυμπιακού στο 5,50 στη Stoiximan. Ο φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής και στα τελευταία τρία με τη Μονακό μάζεψε αθροιστικά 24. Ήτοι 8 ανά ματς.

Στο να μοιράσει τις περισσότερες ασίστ ο Κώστας Σλούκας. Ο γκαρντ των Πειραιωτών θα δει τις άμυνες προσαρμοσμένες πάνω του και η καλή του δημιουργία μπορεί να έχει κομβικό ρόλο στην πορεία των Κυπελλούχων Ελλάδας. Στο 11,00 στη Stoiximan αυτή η επιλογή.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

Νικητής του Final 4 / Αναντολου Έφες (4,10 @ Stoiximan)

Πρώτος σκόρερ του Final 4 / Σέιν Λάρκιν (6,00 @ Betshop)

Πρώτος ριμπάουντερ του Final 4 / Σάσα Βεζένκοφ (5,50 @ Stoiximan)

Πρώτος στις ασίστ στο Final 4 / Κώστας Σλούκας (11,00 @ Stoiximan)