Επιστρέφουμε στο Bethome.gr! Η Σούπερ Λιγκ 1 ολοκληρώνεται απόψε, με τα ευρωπαϊκά εισιτήρια να έχουν ξεκαθαρίσει απ’ το προηγούμενο Σάββατο. Ωστόσο, η δεύτερη θέση είναι ακόμη «ανοιχτή». Πάμε να προσεγγίσουμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, εσείς μπορείτε να κάνετε τις καλύτερες επιλογές στην Betshop.

Σούπερ Λιγκ Προγνωστικά

Ξεκινάμε τα σημερινά προγνωστικά απ’ τη Σούπερ Λιγκ και το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός. Οι γηπεδούχοι έρχονται από εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στον Ολυμπιακό, σε ματς που αμφότερες οι ομάδες παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές και δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης. Ο ΠΑΟΚ έψαχνε κάτι καλύτερο σε σχέση με τα προηγούμενα τραγικά παιχνίδια του, τουλάχιστον απέφυγε την ήττα, έστω κι αν έμεινε χωρίς νίκη για 11ο σερί ματς.

Στον αντίποδα, ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα των πλέι-οφ, η μοναδική αήττητη της εξτρά διαδικασίας, κερδίζει τις εντυπώσεις με τη διαρκή βελτίωση του. Είναι ματς που θα κρίνει τη δεύτερη θέση, η οποία μπορεί να μην αλλάζει την αξία του ευρωπαϊκού εισιτηρίου, ωστόσο σαφώς και παίζει ρόλο στο κλίμα των δύο ομάδων, πόσο μάλλον ενόψει τελικού Κυπέλλου (Σάββατο). Ο ΠΑΟΚ προσφέρεται ως φαβορί, ωστόσο σε καθαρά ποδοσφαιρικό επίπεδο, ο Παναθηναϊκός πατά πολύ καλύτερα και χάνει τρομερά δύσκολα, πορεύεται αήττητος στα τελευταία 13 παιχνίδια. Επιλέγουμε Χ2 σε απόδοση 1.70.

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης. Οι γηπεδούχοι έχουν «αδειάσει», έρχονται από 4/5 ήττες, οι περισσότερες με μεγάλα εις βάρος τους σκορ. Έχασαν με κατεβασμένα χέρια απ’ τον Παναθηναϊκό, σήμερα θα έχουν κάποιους παίκτες ξανά διαθέσιμους, αλλά το ερώτημα είναι αν έχουν διάθεση ή κίνητρο.

Ο Άρης έρχεται από μια εκ των κορυφαίων επιτυχιών των τελευταίων ετών, την ανατροπή κόντρα στην ΑΕΚ, θέλει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο, έχει κίνητρο. Έρχεται με τρομερή ψυχολογία μετά την επική ανατροπή του Σαββάτου, έχει «φτερά» στα πόδια του, δεν είναι αδιάφορος, καθώς με νίκη κερδίζει μια θέση στην τελική κατάταξη και έχει κάποιες πιθανότητες ακόμη και για τη δεύτερη θέση. Στον αντίποδα, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει «αδειάσει» και μοιάζει να μην έχει τις λύσεις να ανταποκριθεί στα σερί ματς. Επιλέγουμε διπλό σε απόδοση 2.00.

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

20.00 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός Χ2 (1.70 @ betshop)

20.00 ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης 2 (2.00 @ betshop)