Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome! Το Σάββατο επιβεβαιώθηκε μία από τις δύο επιλογές μου και παρόλο που ήταν η χαμηλότερη απόδοση, ήταν αρκετή για να δώσει ένα μικρό κέρδος. Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές.

Πλέον οι αγώνες έχουν λιγοστέψει επικίνδυνα, απόψε θα ασχοληθώ με δύο αδιάφορα βαθμολογικά παιχνίδια, από την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφς της ελληνικής Superleague. Με ότι και αν συνεπάγεται αυτό και για το ποντάρισμα σας, δηλαδή πώς θα πρέπει να είναι χαλαρό και απλά για να περάσει ευχάριστα το απόγευμα μας. Γι’ αυτό και προσωπικά σας προτείνω να πάρετε και μία απαραίτητη κάλυψη…

ΠΑΣ Γιάννενα – Αρης Προγνωστικά

Ο Αρης μετά τη μεγάλη νίκη – ανατροπή στο παιχνίδι με την ΑΕΚ εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο επόμενο Europa Conference League και πλέον δεν τον ενδιαφέρει η έκβαση του σημερινού αγώνα με τον ΠΑΣ. Κάτι πρωτόγνωρο γι’ αυτόν στη συγκεκριμένη διαδικασία, που ίσως φέρει και κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, έχοντας ήδη πάρα πολλές απουσίες, με ορισμένους παίκτες που έχουν επιβαρυνθεί σημαντικά, να έχουν ευκαιρία για ξεκούραση και ανάσες. Και παίκτες που έχουν κάρτες, όπως ο Καμαρά π.χ., αν πάρει μία σήμερα, θα χάσει την αρχή της επόμενης σεζόν! Αντιθέτως για τον ΠΑΣ είναι κάτι σύνηθες, με όλα τα παιχνίδια του στα πλέι οφς να είναι έτσι. Και αν μία ομάδα θέλει περισσότερο τη νίκη, μοιάζει να είναι ο ΠΑΣ, αφού θα είναι και το τελευταίο παιχνίδι του Μεταξά στον πάγκο της. Επιπλέον οι γηπεδούχοι φέτος δεν έχουν δεχθεί καν γκολ από τον Αρη σε τρεις αγώνες και έχουν πολύ καλή παράδοση απέναντι του, χωρίς ήττα εδώ και πέντε παιχνίδια, με μόνο μία στα 11 τελευταία, ανεξαρτήτως έδρας! Με αυτά τα δεδομένα αξίζει το ρίσκο στον άσο με DNB στο 3,00 στην Fonbet.

ΑΕΚ – Ολυμπιακός Προγνωστικά

Η ΑΕΚ μοιάζει «καζάνι που βράζει» ενδεχομένως την ώρα που θα κατέβει στον αγωνιστικό χώρο να έχει επιβληθεί και κάποιο είδος τιμωρίας από τον Μελισσανίδη στους παίκτες, για την απώλεια μίας ευρωπαϊκής θέσης. Και οι οπαδοί της, όσοι βρεθούν στο γήπεδο, ετοιμάζουν κινήσεις διαμαρτυρίας! Ο Ολυμπιακός, ακόμη και με τα «δεύτερα» να παίξει, όπως έκανε με τον Αρη, δείχνει πώς είναι αρκετά υπολογίσιμος αντίπαλος. Σε καμία περίπτωση δεν θα είναι τόσο μεγάλη έκπληξη μία πιθανή νίκη του όσο δείχνει το σετ αποδόσεων που κυκλοφορεί, αξίζει το ποντάρισμα στο διπλό με DNB στο 2,30 στην Fonbet.

Αυτά τα «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

20:00 ΠΑΣ Γιάννενα – Αρης  1 (DNB) (3,00 @ Fonbet)

20:00 ΑΕΚ – Ολυμπιακός  2 (DNB) (2,30 @ Fonbet)