prognostiko stoiximatos 16052022

Εδώ είμαστε και πάλι μετά και τον κουβά του Σαββάτου που μας έστειλε η Μιάλμπι, η οποία δεν κατάφερε να επικρατήσει της Βάρναμο, σε ένα παιχνίδι όπου αμφότερες έμειναν στο 1-1. Με τα πρωταθλήματα να οδεύουν σιγά σιγά προς το φινάλε τους, πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου ξεχωρίσαμε το Τζουργκάρντεν – Μάλμε, από την Α’ Σουηδίας.

Τζουργκάρντεν – Μάλμε Προγνωστικά

Αήττητη παραμένει εδώ και τρία παιχνίδια η Τζουργκάρντεν, μετρώντας μια νίκη και δυο ισοπαλίες, μετά και το εκτός 0-0 με την Έλφσμποργκ. Ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο, είχε τις ευκαιρίες, όμως δεν κατάφερε να βρει δίχτυα και να πάρει το κάτι παραπάνω, έχοντας παράλληλα και δυο δοκάρια. Σε τέσσερα φετινά εντός έχει απολογισμό τρεις νίκες και μια ισοπαλία.

Από την πρώτη φετινή της ήττα προέρχεται από την πλευρά της η Μάλμε, μετά από επτά παιχνίδια έχοντας τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Έπαιξε στην έδρα της ΑΪΚ, δεν ικανοποίησε με την απόδοση της, παρότι είχε και δοκάρι, οπότε και δεν ήταν ικανή να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Δεν κατάφερε να σκοράρει στα τρία πιο πρόσφατα μακριά από την έδρα της. Με αρκετές ελλείψεις η αποστολή της.

Την ευκαιρία να επιστρέψει στις επιτυχίες έχει και πάλι απόψε η Τζουργκάρντεν, κόντρα σε μια Μάλμε που έχει θυμίζει νοσοκομείο με τα τόσα προβλήματα που έχει και δε μπορεί να βρει ρυθμό. Επιλογή μας, ο Άσσος σε απόδοση 2.17 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

20:10 Τζουργκάρντεν – Μάλμε: Άσσος (2.17 @bwin)