Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους τους φίλους του Bethome! Εν αντιθέσει με τον πρώτο ημιτελικό, ο δεύτερος της Eurovision δεν εξελίχθηκε καλά όσον αφορά στα προγνωστικά μου. Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές.

Σήμερα διεξάγεται ο τελικός της Eurovision, αλλά δεν βρήκα κάτι που να μου αρέσει, τουλάχιστον στις αποδόσεις που με ικανοποιούν για να ποντάρω. Υπάρχουν και παιχνίδια από το ποδόσφαιρο που έχουν τραβήξει την προσοχή μου, ξεκινώντας νωρίς το μεσημέρι, με πλέι οφς στην Αυστραλία, και κλείνοντας με παιχνίδι από την δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας που διεξάγεται νωρίς το απόγευμα, πρωί τοπική ώρα.

Γουέστερν Γιουνάιτεντ – Γουέλινγκτον Φίνιξ Προγνωστικά

Πρόκειται για νοκ άουτ παιχνίδι πλέι οφ για την διεκδίκηση του τίτλου, με την Γουέστερν Γιουνάιτεντ να τερματίζει στην 3η θέση της κανονικής περιόδου, ενώ η Γουέλινγκτον Φίνιξ τερμάτισε στην 6η. Θεωρητικά η ομάδα που τερμάτισε υψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα έχει το πλεονέκτημα να παίζει στην έδρα της. Αλλά σε αυτή την περίπτωση έχουμε τα εξής δεδομένα… Η γηπεδούχος παίζει σε ένα από τα τέσσερα γήπεδα που χρησιμοποιεί ως έδρα φέτος, αφού το δικό της γήπεδο ακόμη χτίζεται, ενώ η φιλοξενούμενη παίζει σχεδόν όλα τα παιχνίδια της φέτος μακριά από την έδρα της, αφού είναι από τη Ν. Ζηλανδία! Το σετ αποδόσεων έχει ως δυνατό φαβορί τη Γουέστερν Γιουνάιτεντ, κάτι που θεωρώ πραγματικά αδιανόητο! Από τότε που ιδρύθηκε η ομάδα, πριν τρία χρόνια, έχει παίξει εννιά φορές με την Γουέλινγκτον Φίνιξ, την κέρδισε μόνο μία και έχει εφτά ήττες! Οι τρεις εξ αυτών στα φετινά τους παιχνίδια, δύο στην έδρα της! Θα λείψει και λόγω τραυματισμού ο δεύτερος σκόρερ της Γουέστερν Γιουνάιτεντ, πίσω από τον Πρίγιοβιτς, από τη στιγμή που έχουμε και το πλεονέκτημα της επιστροφής του πονταρίσματος σε περίπτωση ισοπαλίας, αξίζει κάποιος να επιλέξει το διπλό με DNB της Γουέλινγκτον Φίνιξ στο 2,95 στην Fonbet.

Λοντρίνα – Μπρούσκε Προγνωστικά

Η Λοντρίνα έχει να κερδίσει από τον αγώνα της πρεμιέρας του εθνικού πρωταθλήματος, όταν και το είχε πετύχει στην έδρα της, εκεί που είναι αήττητη στα έξι τελευταία παιχνίδια. Από την άλλη μεριά η Μπρούσκε έχει 3/3 ήττες εκτός έδρας στο εθνικό πρωτάθλημα. Και σε μία κατηγορία που η έδρα τις περισσότερες φορές παίζει σημαντικό ρόλο, ειδικά όταν οι δύο ομάδες δεν απέχουν πολύ αγωνιστικά, όπως ισχύει σε αυτή την περίπτωση, αξίζει η εμπιστοσύνη στους γηπεδούχους, ειδικά όταν προσφέρονται σε τόσο καλή απόδοση. Ο άσος της Λοντρίνα στο 2,40 στην Fonbet.

Αυτά τα «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

12:45 Γουέστερν Γιουνάιτεντ – Γουέλινγκτον Φίνιξ  2 (DNB) (2,95 @ Fonbet)

17:00 Λοντρίνα – Μπρούσκε  1 (2,40 @ Fonbet)